Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tα “γαλλικά” του Σαρκοζί προς τον Τζέφρυ – Και λίγα του είπε…

Ένα απίστευτο παρασκήνιο μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται γνωστό μέσα από το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο. Ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός στα απομνημονεύματά του, γράφει για τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε στις Κάννες, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, από τους Ευρωπαίους ηγέτες, το Νοέμβριο του 2011 πριν τη Σύνοδο του G20, για εκείνο το περίφημο δημοψήφισμα που είχε αποφασίσει και είχε μισοεξαγγείλει.

Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο του με τίτλο «To Δίλημμα» (El Dilema), ο Θαπατέρο, αποσπάσματα του οποίου εξασφάλισε το πρακτορείο Reuters, θέλει τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί να επιτίθεται φραστικά στον Παπανδρέου, σε εργασιακό δείπνο που έγινε στις Κάννες, ότι με την απόφασή του να ζητήσει δημοψήφισμα για το ευρώ στην Ελλάδα έθετε σε κίνδυνο όλη την Ευρωζώνη αποκαλώντας τον «a f..cking psycho», δηλαδή… «γα…μένο ψυχοπαθή!».

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-gallika-tou-sarkozi-pros-ton-papandreou-a-f..cking-psycho-mwre-kai-liga#ixzz2lqWHfc1E

Exit mobile version