Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤ΄ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Το πολιτικό κατεστημένο δημιούργησε μια κοινωνία αθλίων και μετέτρεψε την Άγια γη της Ελλάδας μας, σε τόπο συμφοράς και κατάντιας. Αμείλικτη απόδειξη του παραπάνω ζοφερού συμπεράσματος, είναι όσα οι Έλληνες βιώνουν ως τραγική πραγματικότητα στη καθημερινότητά τους:

Αρχικά και κυρίως η ιερή παρακαταθήκη του Έθνους, τα παιδιά μας, υφίστανται τη στέρηση βασικών υλικών αγαθών, καθότι το 44% (!) των γονέων Πανελληνίως δηλώνει  επίσημα, αδυναμία για τη διατροφή τους, μιας και άνω του 1,5 εκατομμύριου (!) συμπολιτών μας είναι ή άνεργοι ή δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, ενώ κατέστησαν «προνομιούχοι» οι εργαζόμενοι που εισπράττουν μηνιαίως το πολύ 600 ευρώ (!), με τα οποία, αυτονόητα, αδυνατούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Έτσι διπλασιάστηκε η παιδική φτώχεια και 32.000 (!) Ελληνόπουλα βιώνουν καθεστώς επισιτιστικής ανασφάλειας (έτσι λένε, πλέον την πείνα), οι μεγαλύτεροι δε σε ηλικία νέοι δεν μπορούν να βρουν εργασία και μεταναστεύουν κατά κύματα στην αλλοδαπή. Στις μεγάλες πόλεις οι πένητες αναζητούν κατά χιλιάδες ένα πιάτο φαΐ από τα συσσίτια και οι ανέστιοι (χωρίς εστία-σπίτι) έφτασαν τις 15.000 (!) και αυτός ο αριθμός, με την επαπειλούμενη και προφανώς επικείμενη κατάσχεση της πρώτης κατοικίας, θα αυξηθεί κατακόρυφα. Επίσης 350.000 (!) συμπολίτες μας, ζουν μεν στα σπίτια τους, στερούνται όμως  ηλεκτρικού ρεύματος, επειδή τους το έκοψε η υποτιθέμενη κοινωφελής επιχείρηση του δημοσίου.

Η κοινωνική αδικία αυξάνεται άρδην, καθώς οι πλούσιοι έχουν γίνει ακόμα πλουσιότεροι, μιας και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται και μέσα σ΄ αυτό το ζοφερό κλίμα ανασφάλειας, ψυχολογικής πίεσης και μιντιακής προπαγάνδας πρόκλησης επιπλέον  πανικού, περισσότεροι από 1.500 (!) συνάνθρωποί μας έδωσαν τέλος στη ζωή  τους.

Ταυτόχρονα ποινικοποιεί στην ουσία το δικαίωμα της άποψης, με πρόσχημα τάχα τον ανθρωπισμό και την προστασία ακόμα και …ειδικών επιλογών (π.χ τους ομοφυλόφιλους !!), εξαιρεί όμως –ευθέως- από την ποινική καταδίκη όσους καταφέρονται η αμφισβητούν τα ολοκαύτωμα σε βάρος Ελλήνων (π.χ Ρεπούση), ενώ αντιθέτως για το εβραϊκό ολοκαύτωμα κόβεται και αγωνιά. Τόση υποκρισία, τόση δουλικότητα, τόση ενδοτικότητα, τόση προδοσία δεν ξαναέζησε αυτός ο τόπος.

Όσοι Βουλευτές ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο δεν θα έχουν άλλοθι, θα είναι υπαίτιοι για την απαγόρευση έκφρασης και για τον αποκλεισμό των ιδεών των Ελλήνων πολιτών. Η τρεμούλα τους να αναχαιτίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους έσπρωξε στο κατώτερο σκαλοπάτι Εθνικής μειοδοσίας. Επιβάλλουν στην Πατρίδα μας την απαγόρευση του δικαιώματος να εκφράζει ο καθείς την αντίθεση του, για όσα θεωρεί (στα πλαίσια του Νόμου βέβαια και της Ευπρέπειας) ότι διαφωνεί !!!. Μας απαγορεύουν δηλ. να σκεπτόμαστε φωναχτά.

Οι Έλληνες όμως έχουν πια λόγο να μη φοβούνται και να ελπίζουν αληθινά, γιατί στη πολιτική σκηνή της χώρας υπάρχει πια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που αποτελεί τη συνείδηση τους και είναι αποφασισμένη να παλέψει για την πραγματική  Ελλάδα που μας αφαίρεσαν οι προδότες. Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει τον τόπο και να δώσει στον Έλληνα όσα δικαιούται : Την Αξιοπρέπεια, την Τιμή, την Δικαιοσύνη

Τ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναγνώριση τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα από τον ΟΗΕ – Ένοχη σιωπή από το ΥΠΕΞ!

Eσυ δε, αφού διάβασες τις συκοφαντίες και τερατολογίες κάποιων μαρτύρων υποδίκων και ανωνύμων, απευθύνεις κατηγορίες σε βουλευτές χωρίς καν να μπεις στον κόπο να γελάσεις με τα αμνοερίφια και τανκς που αναφέρουν…, εσύ δε, αφού διάβασες ένα κατηγορητήριο του Άρειου πάγου, αντιγραφή αυτολεξεί από άρθρο δημοσιογράφου, απευθύνεις κατηγορίες σε βουλευτές αόριστες και ασαφείς χωρίς καν στοιχειά και ετοιμάζεσαι να τους προφυλακίσεις. Εσύ δε , αφού μιλάς σε βουλευτές στον ενικό και όχι στον πληθυντικό, τους απευθύνεις κατηγορίες για εγκλήματα εναντίον του κανένα, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις, καθώς και κατηγορίες για κατήχηση και για ιδεολογία πράγμα αντισυνταγματικό … Εσύ δε, πρέπει να ξαναδιαβάσεις τον κώδικα ποινικής δικονομίας που απαιτεί στοιχειοθέτηση του εγκλήματος , συγκεκριμένες πράξεις κατά συγκεκριμένων ατόμων και με συγκεκριμένο τρόπο (ονόματα θυμάτων, ονόματα φυσικών αυτουργών που εντέλλονται να τελέσουν την πράξη με εντολή του ηθικού αυτουργού , περιγραφή της εγκληματικής πράξης, τρόπο τέλεσης της πράξης, τόπο τέλεσης της πράξης, χρόνο τέλεσης της πράξης, διάταξη του ΠΚ που παραβιάστηκε) …εγώ δε, αν ήμουν δικηγόρος των κατηγορούμενων, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να αντικρούσω την ουσία του κατηγορητηρίου, απλά θα το αποδομούσα ως ασαφές, αόριστο, παράτυπο και παράνομο και θα ζητούσα την απόρριψη του από το συμβούλιο εφετών ή αν έφτανε ποτέ στο δικαστήριο, επ’ ακροατηρίω…εμείς δε οι απλοί πολίτες, μετά από όλα αυτά και επειδή οι πιο πολλοί είμαστε μορφωμένοι , έχουμε ήδη σχηματίσει την άποψη ότι οι διώξεις είναι πολιτικές και θα έπρεπε ήδη η όλη διαδικασία που έχει στηθεί λόγω πιέσεων από το εξωτερικό (βλέπε δηλώσεις Ρουπακιώτη), να παύσει άμεσα , να ελευθερωθούν οι προφυλακισθέντες βουλευτές και να επανέλθει η πολιτική , κοινωνική και συνταγματική ομαλότητα στη χώρα.

Π.Θ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ενάντια στις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους

Τι θα γίνει, πόσο θα ανεχτούμε ακόμα την σκευωρία των άθλιων πολιτικών που κυβερνούν αλλά και κάποιους επίορκους δικαστικούς που εκτελούν τις εντολές τους; Δύο μήνες πέρασαν από τότε που οδηγήθηκαν με χειροπέδες, με στημένο τηλεοπτικό σόου, στον Κορυδαλλό 3 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου μεταξύ των οποίων και ο Αρχηγός του κόμματος του 7% και σήμερα 20% και πλέον χωρίς την διαδικασία άρσης της ασυλίας επειδή τάχα είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση. Περίμενε ο ελληνικός λαός να δει τα αποδεικτικά στοιχεία για να καταδικάσει κι αυτός με την σειρά του την εγκληματική οργάνωση που είχε συσταθεί. Αλλά 2 μήνες πέρασαν και δεν είδαμε ακόμα ούτε τα κρυμμένα οπλοστάσια, ούτε τα μαύρα χρήματα και τις παράνομες χρηματοδοτήσεις, ούτε ακούσαμε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Μιχαλολιάκου που δίνει εντολές για διάπραξη δολοφονιών. Τι γίνεται εδώ πέρα; μας δουλεύετε εσείς οι δικαστικοί που εμείς οι Έλληνες πολίτες σας έχουμε αναθέσει της απονομή της Δικαιοσύνης; Εμείς σας ακριβοπληρώνουμε για να είσαστε αμερόληπτοι, αδέκαστοι και ανεξάρτητοι.

Λ.Ν.

Καθημερινή: Η Χρυσή Αυγή τρομάζει το καθεστώς, γιατί αντέχει στις δημοσκοπήσεις

ΕΥΓΕ στον βουλευτή μας κ.Παππά που έδωσε στον κ.Μαρκόπουλο μια πολλή καλή απάντηση στις προτροπές του, από βήματος του καναλιού STAR, να απαγορευθεί η συγκέντρωση στο Σύνταγμα το Σάββατο. Δεν παρακολουθώ το εν λόγω κανάλι, λόγω αναξιοπιστίας, αλλά ομολογώ διασκέδασα με την προσπάθεια του βουλευτή πρώην ΑΝΕΛ, νυν ΝΔ, να προδικάσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν εκπροσωπεί το κόμμα που είναι υπεύθυνο για το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών, υποδομών, πλούτου και προπαντός των Ελλήνων που ζούν υπό καθεστώς ανασφάλειας, ανεργίας, φτώχειας, την στιγμή που πρώην υπουργοί , παράγοντες, στελέχη του κόμματός του έχουν καρπωθεί το δημόσιο χρήμα, με κάθε μέσο.

Α.Γ.

Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στην εξεταστική για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

Όταν σε αδικούν με τέτοιο  βάναυσο και προκλητικό τρόπο θα υπάρξει κάπου και η δικαίωση. Αρκεί να μην φοβηθείς τίποτα και κανέναν, όσο ισχυροί  και τσάμπα “μάγκες” να εμφανίζεται κάποιοι. Η εκστρατεία λάσπης, οι τόνοι συκοφαντικής δυσφήμισης από κάποια “καλόπαιδα”- δημοσιογράφους και “ειδήμονες” του συστήματος δεν είχαν και δεν έχουν ακόμα τελειωμό. Ο άδικος χαμός των δύο παλικαριών, του Μάνου και του Γιώργου δείχνουν ότι ο δρόμος είναι ακόμη ανηφορικός και γεμάτος εμπόδια. Αλλά αυτό πιστεύω είναι και το βασικό αξίωμα στη ζωή. Οτιδήποτε καλό και δημιουργικό γίνεται από ιδρώτα και αίμα. Αυτή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα εθνικιστικό- πατριωτικό κίνημα μαθημένο σε δύσκολες περιστάσεις. Τα άλλα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” είναι ξεπερασμένα  και επαναπαυμένα  στα “κεκτημένα’ τους που έκλεψαν και εξακολουθούν να κλέβουν από τον ελληνικό λαό. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μόνο δίνει και αγωνίζεται μέχρις εσχάτων για τον ελληνικό λαό και όχι για την πάρτη της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το ΜΕΛΛΟΝ ενώ οι άλλοι το μίζερο  παρελθόν  της μεταπολίτευσής τους που έχει ήδη πεθάνει.

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-27-noembriou-2013#ixzz2lqWpQ5zV

Exit mobile version