Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Δράμα, Πειραιάς, Αργολίδα, Μεσογείων, Βόρεια Προάστια, Καβάλα

Εκτενής δράση με ανάρτηση αεροπανό πραγματοποιήθηκε από Τοπικές Οργανώσεις και την Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής, προς ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις πολεμική του συστήματος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία πολεμική που ξεκίνησε με την λάσπη, εξελίχθηκε σε παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και κατέληξε στις σφαίρες των τρομοκρατών.

Κεντρική Διοίκηση

Πειραιάς

Λάρισα

Αργολίδα

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Στις 22-1-2013 , στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων , πραγματοποιήθηκε  μπροστά σε δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του κινήματος, εκτενής πολιτική ενημέρωση από τον συναγωνιστή βουλευτή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ηλία Παναγιώταρο.

Ξεκινώντας την ομιλία του , αναφέρθηκε στην άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η Τ.Ο Βορείων Προαστίων την 1η Νοεμβρίου και στον άδικο χαμό των Γ.Φουντούλη και  Μ. Καπελώνη, τονίζοντας ότι η Τοπική μας αποτελεί πλέον ορόσημο του εθνικιστικού αγώνα και ηρωικό σύμβολο βαμμένο με το αίμα των αδικοχαμένων συναγωνιστών μας..Η ανάληψη της ευθύνης από αναρχοαριστεριστές , απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η Αριστερά στην Ελλάδα δεν έχει ιστορία, έχει μόνο ποινικό μητρώο !!  Ο κατάπτυστος ρόλος των καναλιών της διαφθοράς , τα οποία αναφέρθηκαν  ελαφρά τη καρδία στην ύπουλη και άνανδρη αυτή  δολοφονική επίθεση  σε αντίθεση με τον οχετό και τον ορυμαγδό των δήθεν φοβερών αποκαλύψεων  που ακολούθησαν την περίπτωση Φύσσα, κατέδειξαν  το μίσος των διαπλεκομένων μεγαλοεργολάβων και παρανόμων καναλαρχών , που τρέφουν εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεα ο συναγωνιστής  Παναγιώταρος , αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που είχε η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης δύο ημέρες πριν και στις ακλόνητες πλέον αποδείξεις για τις ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατ εντολή των ξένων κέντρων αποφάσεων, φυλάκισε εντελώς παράνομα τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές βουλευτές μας Παππά και Λαγό.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν στην αιμοδοσία , η οποία θα γινόταν στη  μνήμη των αθανάτων συναγωνιστών μας και να δοθεί δυναμικό παρών απ όλους,  στις συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας εναντίον των άδικων διώξεων με τα αστεία κατηγορητήρια κατά των βουλευτών μας,  καθώς και στις άδικες φυλακίσεις του Αρχηγού μας και των υπολοίπων συναγωνιστών.

Τέλος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των μελών της Τοπικής και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του νομού

Άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Καβάλας έλαβε χώρα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, κατά την οποία κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε έντυπο ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος στα χωριά Ορφάνι, Γαληψό, Παραλία Οφρυνίου, Οφρύνιο Κοκκινοχώρι, Ποδοχώρι, Πλατανότοπος και Δωμάτια.

Οι συναγωνιστές μας σ’ όλα τα χωριά έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό, στην μικρή αυτή περιοδεία στα δυτικά του νομού μας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα της εφημερίδας μας, όπως επίσης και έντυπο υλικό σχετικά με την άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Κινήματός μας από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας των κλεφτών και των απατεώνων.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ. Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα τις Τέχνες και τα Γράμματα στο Εθνικό Κράτος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε κι αυτό το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συγκέντρωση στα γραφεία της Τοπικής Ξάνθης, με μία εξαιρετική ομιλία από τον Γραμματέα της τοπικής μας, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, αναφορικά με τις τέχνες και τα γράμματα στο εθνικό κράτος.

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι οι Έλληνες έχουμε δείξει, σε όλη την τεράστια ιστορία μας ως Έθνος, ότι είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε αποκλειστικά δική μας τέχνη, δικοί μας επιστήμη, δική μας λογοτεχνία, δική μας παραδοσιακή μουσική, δική μας γραμματεία, γενικά δικό μας Πολιτισμό.

Συνέχισε τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στο εθνικό κράτος, οι τέχνες και τα γράμματα δεν παραγκωνίζονται, όπως στην αστική κοινωνία σε απλό τρόπο διασκέδασης. Στο εθνικό κράτος, όπως και στην αρχαία Ελλάδα, οι τέχνες και τα γράμματα υφίστανται για την μόρφωση του έθνους, είναι πραγματικό και άρρηκτο κομμάτι της εθνικής Παιδείας και ως εκ τούτου δε θα πρέπει να είναι αδιάφορα σε κανέναν. Η μουσική, τα βιβλία, οι πίνακες ζωγραφικής, όλα πρέπει να απεικονίζουν στο έπακρο την εθνική και κοινωνική πραγματικότητα και να εφοδιάζουν τον λαό με δυναμισμό, με εθνική συνείδηση και με ατσάλινο πατριωτισμό.

Αφού μίλησε για όλους τομείς της τέχνης, τονίζοντας ότι όλα πρέπει να είναι σε άμεση συνάρτηση με την παράδοση, ολοκλήρωσε τον λόγο του λέγοντας ότι δεν είναι μόνο το παρελθόν μας λαμπρό. Μπορούμε εμείς οι ίδιοι, είπε, αγωνιζόμενοι με κάθε τρόπο, ο καθένας στο χώρο που διέπει, να κάνουμε και το μέλλον μας να είναι το ίδιο λαμπρό, να οικοδομήσουμε έναν νέο Ελληνικό Πολιτισμό, πάνω σε ακέραιες βάσεις.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Ξάνθης: Eνημερωτική εξόρμηση στα χωριά των δήμων Αβδήρων και Τοπείρου

Άλλη μία ενημερωτική εξόρμηση της Τ. Ο. Ξάνθης σε πολλά χωριά του νομού μας τελεσφόρησε, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής μας, κατά την οποία μοιράστηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Οι συναγωνιστές ξεκίνησαν από τα γραφεία της Τοπικής μας στις 11 το πρωί και παρ’ όλο ότι οι συνθήκες ήταν αντίξοες λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης έφεραν εις πέρας την αποστολή τους, η οποία ήταν η ενημέρωση των κατοίκων των χωριών των δήμων Αβδήρων και Τοπείρου όπως ο Πετεινός, η Διομήδεια, το Αυξέντιο, το Μαγικό, η Μέλλισα, η Μάγγανα, το Εράμιο, το Άβατο, η Θαλασσιά, οι Τοξόται, σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας.

Το καλωσόρισμα και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των κατοίκων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των συναγωνιστών. Οι ενθαρρυντικοί λόγοι ως προς τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής και η αγωνία πολλών για την αποφυλάκιση του Αρχηγού μας και των υπολοίπων πολιτικών κρατούμενων συναγωνιστών μας, διαδέχονταν τα παράπονα και την ανησυχία τους για την κατάσταση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην Θράκη και γενικότερα για το μέλλον της χώρας μας που έχει αφεθεί σε χέρια “ανθελλήνων και τυχοδιωκτών”, όπως μάς έλεγαν χαρακτηριστικά.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

T. Ο. Δράμας: Δράση στην Χωριστή Δράμας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας, την Κυριακή 25.11.2013 το πρωί, η ενημερωτική δράση στο χωριό Χωριστή του νομού Δράμας, κατά την οποία μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού για τις θέσεις του Κινήματος και την σκευωρία που έστησε το διεφθαρμένο σύστημα εναντίον μας.

Όπως σε κάθε ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο Δράμας, έτσι και στο χωριό Χωριστή, οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν εγκάρδια και με ιδιαίτερη χαρά. Αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η επί δύο συνεχόμενους μήνες λασπολογία εναντίον μας δεν κλόνισε την γνώμη που έχει ο ελληνικός λαός για την Χρυσή Αυγή.

Οι συναγωνιστές μοίρασαν σχεδόν όλο το έντυπο υλικό και όλες τις εφημερίδες και το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κινήματος. Πέρα από την διανομή, οι συναγωνιστές μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους για τα προβλήματα του τόπου τους, τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και για το μέλλον της πατρίδας μας.

Ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει και συναισθανθεί πως ό,τι κι αν γίνει θα έχει την Χρυσή Αυγή στο πλευρό του και ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την Τελική Νίκη.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Κοινωνική δράση της Τ.Ο. Αργολίδας

Συνεχίζονται οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από την Τ.Ο Αργολίδας με κλιμάκιο συναγωνιστών που επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά το Γηροκομείο του Άργους όπου και προσέφερε κιβώτια με είδη ένδυσης για τις ανάγκες των συμπατριωτών μας που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 – 22:00, Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-janthh-drama-peiraia-argolida-mesogeiwn#ixzz2lqXgEdZ7

Exit mobile version