Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθησαν οι τρεις δραπέτες των αλβανικών φυλακών που εισέβαλαν στην Ελλάδα

Τελικά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν ούτε οι άλλοι δύο αλβανοί ισοβίτες που δραπέτευσαν από τις φυλακές της αλβανίας και επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα. Το πρωί της Πέμπτης, με διαφορά λίγων ωρών, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή Χρυσής και Πεύκου Καστοριάς.

Δεν μας έφταναν οι δραπέτες από το εγχώριο έγκλημα αλβανικής καταγωγής, απειλούμαστε και από δραπέτες των αλβανικών φυλακών. Αφού μόλις αποδράσουν το πρώτο μέρος που σκέφτονται να καταφύγουν είναι η Ελλάδα, σαν να είναι το “Μεξικό” των Βαλκανίων.

Μόλις χθες αστυνομικοί, με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ και τη χρήση θερμικών καμερών, εντόπισαν και καταδίωξαν την ομάδα των οπλισμένων αλβανών και ακολούθησε συμπλοκή. Τότε συνελήφθη ένας αλβανός που έφερε καλάσνικοφ.

Οι οπλισμένοι αλβανοί είναι οι δραπέτες από τη φυλακή Ντρένοβα στην Κορυτσά και κινούνταν στην περιοχή πεζοί. Μάλιστα οι αλβανικές αρχές είχαν ειδοποιήσει τις ελληνικές για επαγρύπνηση σε περίπτωση που εκείνοι περνούσαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά συγχαίρει τους αστυνομικούς και τους άνδρες των ΕΚΑΜ που παρόλη την ένδεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προ – Πο, ρίχνονται με αυταπάρνηση στην μάχη κατά της εγκληματικότητας υπό άνισες και αντίξοες συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunelhfthhkan-oi-treis-drapetes-twn-albanikwn-fulakwn-pou-eisebalan-sthn-el#ixzz2lw9OOktG

Exit mobile version