Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

”Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα μάχομαι μέχρι θανάτου, για να έχεις το δικαίωμα να το λες” Βολταίρος. Αυτό θα πει δημοκρατία και όχι σπάω συμβόλαια παραμονές της έναρξης του προγράμματος αδιαφορώντας για τις τόσες οικογένειες που εργάζονται για να λειτουργήσει το μαγαζί, επειδή δε συμφωνείτε με τις πολιτικές τοποθετήσεις του κ.Σφακιανάκη!

Και κάτι τελευταίο: Άλλο μετανάστης και άλλο ΛΑΘΡΟμετανάστης… Ο μετανάστης πάει σε θέση που ζητά εργατικά χέρια, έχει καταθέσει ΟΛΑ τα πιστοποιητικά που του έχουν ζητηθεί (ποινικό μητρώο, κατάσταση υγείας ακόμα και βεβαίωση από οδοντίατρο κλπ), έχει ελεγχθεί και εγκριθεί ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ για τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θέση. Ο ΛΑΘΡΟμετανάστης εισβάλλει παράνομα και ανεξέλεγκτα σε μια χώρα υποπίπτοντας στο πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα, όπως είναι η παραβίαση εθνικών συνόρων, κομίζοντας μαζί του ασθένειες που είχαν εξαλειφτεί και έξαρση της εγκληματικότητας, αφού στην πλειοψηφία τους είναι πεινασμένοι, άφραγκοι και κυρίως φανατισμένοι μουσουλμάνοι, που βάσει της θρησκείας τους η ζωή ενός ”άπιστου” (έτσι αποκαλούν τους χριστιανούς) δεν έχει καμιά αξία (βλέπε Συρία όπου σφάζουν μικρά παιδιά). Στην πραγματικότητα δεν μεταναστεύουν, αλλά ασκούν εποικισμό επί της Ευρώπης και σε όποια χώρα πάνε δημιουργούν μεγάλα προβλήματα.

Προστάτισσα λοιπόν των ΛΑΘΡΟμεταναστών εις βάρος των Ελλήνων… Για βγείτε βράδυ μια νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας… Εθελοτυφλείτε, αν δεν βλέπετε και δεν καταλαβαίνετε…

Λυπάμαι για σας, που προφανώς κουβαλάτε πολλά απωθημένα…

Μ.Γ.Πολιτικός επιστήμων

Πράκτορες και προδότες οι περισσότεροι ηγέτες του ΚΚΕ με παραδοχή του ίδιου του κόμματος

Διαβάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του “φαντάρου των 45 ημερών” Αϊβαλιώτη επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ο Αρχηγός όταν είχε δηλώσει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας δεν είναι το οικονομικό, αλλά η ηθική κατάπτωση της κοινωνίας. Αυτός ο πρώην βολευτής ευρισκόμενος προφανώς σε απέραντη θλίψη  για το γεγονός ότι έχασε την βουλευτική κουτάλα, αφήνει να φανεί πόσο λίγος είναι ως άνθρωπος τολμώντας να προβαίνει σε άθλιες δηλώσεις εναντίον αθώων νεκρών δολοφονημένων από το αναρχοαριστερίστικο παρακράτος.  Απορώ, υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει ή οι διώξεις περιορίζονται εναντίον των Εθνικιστών; Ρητορικό το ερώτημα. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ζήτω ο Αρχηγός – Ζήτω η Χρυσή Αυγή.  Μέχρι
την Τελική Νίκη.

K.K.

Έλληνες γιατροί: Όχι στα επικίνδυνα τριτοκοσμικά γενόσημα – Η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής

Είναι τραγικό, αλλά αυτή είναι η ισονομία των Ελλήνων πολιτών. Ακόμη και στη φυλακή δεν σέβονται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές που το μόνο τους έγκλημα ήταν η φανέρωση της αλήθειας στον ελληνικό λαό. Άδικη προφυλάκιση, άνιση μεταχείριση ακόμη και σε θέματα ζωής που άπτονται της υγείας του βουλευτή μας κ.Παππά. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα της Ευρώπης και η Ελλάδα του πολιτισμού. Οι μηχανισμοί της εξουσίας εξαντλούν όλο τους το μίσος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με κάθε μέσο. Όμως, τέλειωσαν τα ψέματα. Οι Έλληνες πλέον έχουν νιώσει την αναλγησία, το ξεπούλημα και την προδοσία. Είναι θέμα χρόνου η Νίκη και η Ελευθερία των Ελλήνων. Η ποιότητα της πολιτικής ζωής στη χώρα μας είναι τόσο πενιχρή που αναλίσκεται αυτή την χρονική περίοδο, που ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, σε συζητήσεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο! Η υγεία, η παιδεία, η εργασία, η ασφάλεια, οι συντάξεις, οι εθνικές δομές καταρρέουν και οι ”κοινωνικά ευαίσθητοι” πολιτικοί μας ασχολούνται με το ολοκαύτωμα των εβραίων και των τούτσι, προσβάλλοντας γενοκτονίες ελληνικών πληθυσμών, όπως Ποντίων και Μικρασιατών! Προφανώς αδιαφορούν για την ιστορία μας και επιθυμούν εκτός από την λήθη της και την προσβολή χιλιάδων νεκρών σφαγιασθέντων από τουρκικό μαχαίρι. Πρέπει όλοι όσοι  αισθανόμαστε Έλληνες στην ψυχή να προστατεύσουμε την ιστορία της μαρτυρικής πατρίδος και του ελληνισμού, να κρατήσουμε σταθερή την πίστη μας στα εθνικά ιδανικά και τα θρησκευτικά μας πιστεύω γιατί έρχονται δύσκολες ώρες για το ελληνικό γένος από εγχώριους και ξένους ανθέλληνες. Τί να πω ρε παιδιά…. ένα μπράβο και κουράγιο …. δύναμη και πίστη ενάντια στις φρικιαστικές επιθέσεις των τεράτων που να διατηρήσουν την άρρωστη εξουσία και τα κλεμμένα προνόμια από τον λαό… πίστη στον Θεό και θα ξανακάνουμε τον λαό μας περήφανο και ελεύθερο… Πίστη ενάντια στα χειρότερα που θα έλθουν… τα καθεστωτικά κτήνη δεν θα διστάσουν μπροστά στο οτιδήποτε…. πίστη…. Με τιμή (και αγαλλίαση για την παρουσία σας)

Γ.Σ.

Ξέχασε το μνημόνιο ο Τσίπρας – Καμία αναφορά σε άρθρο του στην “Guardian”

Βαρέθηκα πια να βλέπω στα κανάλια τους ίδιους και τους ίδιους κατ΄ επάγγελμα τηλεοπτικούς αστέρες – «βουλευτές» να μιλούν για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και να απουσιάζουν πάντα οι Βουλευτές ή εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, του δεύτερου πολιτικού κόμματος. Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Ο ένας λέει ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, ο άλλος λέει ότι μπορεί να ζήσει με σύνταξη 350€. Ειδικά σήμερα έδωσαν ρεσιτάλ με τα φάρμακα και τα γενόσημα.  Δεν αντέχω άλλο να ακούω μπούρδες. Θα σας παρακαλούσα, εάν είναι δυνατόν, μέσω της web t.v σας, να γίνονται κάθε βράδυ εκπομπές που να σχολιάζουν την επικαιρότητα με τις θέσεις του κόμματος ή ιστορικού περιεχομένου.  Πάλι καλά που εχω smart t.v και έτσι δεν μου είναι εντελώς άχρηστη.

Α.Ε.

Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους- Όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος! ΒΙΝΤΕΟ

Σε βίντεο καθεστωτικής  ιστοσελίδας, είχαν ανεβάσει σήμερα την ομιλία στο κοινοβούλιο του βουλευτή Μεσσηνίας κ. Κουκούτση. Περιττό να αναφερθώ στις συνεχιζόμενες λεκτικές επιθέσεις και διακοπές εναντίον του αλλά και στην κατάπτωση του θεσμού, όταν ασχολείται η βουλή με περιθωριακούς τύπους που μηνύουν βουλευτές, όταν ένεκα του ρόλου τους, είναι μέλη Μ.Κ.Ο με ό,τι αυτό συνεπάγεται, περιθάλπουν αλλόφυλους με ένοχο παρελθόν, καταζητούμενους από την interpol.  Εδώ δεν είναι ασιατική ισλαμική χώρα αλλά  ελληνορθόδοξη και όσοι ελληνόφωνοι ή αλλόφυλοι επιθυμούν να μένουν εδώ οφείλουν να σέβονται την θρησκεία μας, τους θεσμούς μας, όπως είναι οι βουλευτές και η βουλή και προπαντός τους Έλληνες πολίτες που τους έχουν ανεχθεί τόσα χρόνια. Έως εδώ με την προστασία των ισλαμιστών και των εγχώριων προστατών τους. Η Ελλάδα δεν θα μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι επειδή κάποιοι κερδίζουν ψήφους και χρήματα από αυτή την εκμετάλλευση.

Κ.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-noembriou-2013#ixzz2m1eZF6Re

Exit mobile version