Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Μέγαρα, Δυτική Αττική, Σύρος, Μεσογείων

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Μέγαρα, Δυτική Αττική, Σύρος, Μεσογείων

Πλήθος κόσμου για ακόμα μια φορά παρευρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σαλαμίνος για να παρακολουθήσει την ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Μεσσηνίας Κουκούτση Δημήτριο. Ο συναγωνιστής με γλαφυρό τρόπο αναφέρθηκε στην δράση όλων των βουλευτών εντός κοινοβουλίου, τις χιλιάδες επερωτήσεις που έχουν κατατεθεί, το ήθος και την αγωνιστικότητα που έχουν επιδείξει όλον αυτόν τον καιρό. Επίσης ο συναγωνιστής τόνισε την αποφασιστικότητα του αρχηγού, των βουλευτών και των συναγωνιστών που βρίσκονται αδίκως στην φυλακή και ότι η αυτή η “ταλαιπωρία” τους τελικά θα εκτοξεύσει το κίνημα στα ύψη.

Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι έθεσαν πολλές ερωτήσεις που απαντήθηκαν άμεσα και κατανοητά. Τελειώνοντας, τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου, ο οποίος ανέφερε ότι οι ακραίες καταστάσεις που βιώνουμε στην ζωή μας, όπως π.χ η εν ψυχρώ  δολοφονία των δύο συναγωνιστών Γιώργου και Μάνου, μας χαλυβδώνουν, ατσαλώνουν την πίστη και μας πεισμώνουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να συνεχίζουμε τον αγώνα μας με περισσότερη ένταση μέχρι την τελική ΝΙΚΗ. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Πρώτη μέρα λειτουργίας των νέων γραφείων του Πυρήνα Μεγάρων

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και δυναμική παρουσία στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεγάρων πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα λειτουργίας των νέων γραφείων στα Μέγαρα.Το παρόν έδωσε και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Γιαννόγκωνας,όπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Συναγωνιστές και τους φίλους του Κινήματος,που προσήλθαν να στελεχώσουν την λειτουργία των νέων μας γραφείων.Στην συνέχεια συντεταγμένοι πορευτήκαμε προς το Δημαρχείο της πόλης όπου πραγματοποιούνταν  δημοτικό συμβούλιο με θέμα ομιλίας την παραχώρηση έκτασης στην περιοχή του δήμου Μεγαρέων για την δημιουργία μεγάλου κέντρου φιλοξενίας Ρομά.

Η αποδοχή του κόσμου που βρίσκονταν εκεί συγκεντρωμένος ήταν τεράστια καθώς αναγνώρισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να εισέρχονται στο χώρο,είμαστε η μοναδική φωνή του Ελληνικού λαού και το εισπράξαμε από την θερμή αποδοχή  του κόσμου,καθώς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου δέχονταν την πρόταση του Δημάρχου να υποβαθμίσει περαιτέρω την ήδη βεβαρημένη βιομηχανική περιοχή.Θα μας βρούν μπροστά τους.

Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΕ ΑΝΤΡΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Μέγαρα
Τρίτη-Πέμπτη 19.00-21.00
28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο:2296023375

Δράση στα Πετρούπολη

Την Τρίτη 27/11/13 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής  Αττικής πραγματοποίησε  δράστη ενημέρωσης στην Περιοχή της  Πετρούπολης το μήνυμα ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ και ΜΑΝΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ γέμισε τους δρόμους και τις γειτονιές του άλλοτε κόκκινου Δήμου .Απαιτούμε την αποφυλάκιση των αδίκως πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής και την άμεση τιμωρία των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας των συναγωνιστών μας και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού, Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Δράση στη Σύρο

Δράση από την Κεντρική Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-megara#ixzz2m1qUIAk0

Exit mobile version