Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ειδύλλιο του Ισραήλ με την Σαουδική Αραβία

Αυτή την εποχή πολλοί αναλυτές των γεγονότων της Μέσης Ανατολής σχολιάζουν το τρυφερό ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί  μεταξύ του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Οι Σαουδάραβες και οι Ισραηλινοί συνεργάζονται στενά για να αποσταθεροποιήσουν την Συρία και ταυτόχρονα στηρίζουν την κυβέρνηση του al-Sisi στην Αίγυπτο. Διαφαίνεται ότι η «πολύ δημοκρατία» της αραβικής άνοιξης δεν ήταν και τόσο αρεστή στους δυο αυτούς συνεργάτες.

Ισραήλ και Σαουδική Αραβία θέλουν και προσπαθούν μανιωδώς να παραμείνουν στην εξουσία τα διεφθαρμένα δικτατορικά καθεστώτα του Μπαχρέϊν και των άλλων χωρών της περιοχής. Οι Σαουδάραβες και οι Ισραηλινοί συνεργάζονται σπέρνοντας αιρετικές ισλαμικές αντιθέσεις και εμφυλίους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Χρησιμοποιούν την γνωστή ανά τους αιώνες τακτική του «διαίρει και βασίλευε», η οποία αποσκοπεί στην διατήρηση της εξουσίας της σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας και στην προσπάθεια κυριαρχίας του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή. Ταυτόχρονα και τα δυο κράτη πνέουν τα μένεα εναντίον της πρόσφατης προσωρινής συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν, διότι απομακρύνεται η αφορμή να βομβαρδίσει το Ισραήλ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Φαίνεται οι κυβερνήσεις των δυο αυτών κρατών τους τελευταίους μήνες να ακολουθούν την ίδια εξωτερική πολιτική, ενώ και η εσωτερική τους πολιτική ομοιάζει σε πάρα πολλά σημεία. Ορισμένοι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το ειδύλλιο μεταξύ των σιωνιστών και των αράβων σουνιτών δεν θα έχει αίσιο τέλος. Αλλά ας αναλογισθούμε πόσα κοινά έχουν αυτά τα δυο κράτη.

Και τα δυο κράτη έχουν δημιουργηθεί από εξαιρετικά πλούσια παράσιτα και εξακολουθούν να ελέγχονται από τα ίδια παράσιτα. Η διεθνής οικογένεια των τραπεζιτών Rothschild δημιούργησε το Ισραήλ και το ελέγχει ακόμη. Η οικογένεια Ibn Saud δημιούργησε την Σαουδική Αραβία και την ελέγχει ακόμη. Οι δυο οικογένειες ελέγχουν τα κράτη τους με τακτικές υποκόσμου και χρηματοδοτούν την ύπαρξη αυτών των κρατών, οι μεν με τον πλούτο από το πετρέλαιο, οι δε με τον πλούτο της αισχροκέρδειας από την παγκόσμια οικονομία. Η ύπαρξη του παρασιτικού Ισραήλ εξαρτάται από την αιμορραγία της παγκόσμιας οικονομίας.

Σύμφωνα με το έντυπο «Christian Science Monitor» τα παρασιτικά έσοδα του Ισραήλ μόνο από τον αμερικανό φορολογούμενο ανέρχονται ετησίως σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια Ibn Saud είναι επίσης παρασιτική. Αποτελείται από μερικές εκατοντάδες δισεκατομμυριούχους playboys, οι οποίοι δεν έχουν εργαστεί ούτε μια μέρα στην ζωή τους. Η οικογένεια αυτή όχι μόνο απομυζά την παγκόσμια οικονομία με τα υπερβολικά κέρδη των τιμών του πετρελαίου, αλλά με τα πετροδολάρια αγοράζει μετοχικά πακέτα μεγάλων εταιριών και υποχρεώνει αυτές τις εταιρίες να συμπεριλάβουν στην μισθοδοσία τους μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία βέβαια ουδέποτε προσφέρουν εργασιακές υπηρεσίες.

Οι Ισραηλινοί με τους Σαουδάραβες έχουν ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό, τουτέστιν την αλαζονεία. Οι Ισραηλινοί νομίζουν ή είναι πεπεισμένοι ότι είναι ο «περιούσιος λαός», ο οποίος έχει δικαιώματα επί άλλων «κατωτέρων» λαών, όπως επί των Παλαιστινίων, τους οποίους μπορούν να δολοφονούν, να βασανίζουν και να απελαύνουν από την ίδια τους την πατρίδα. Νομίζουν ότι ο Γιαχβέ τους έδωσε πλειοψηφικές μετοχές επί της παλαιστινιακής γης πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια και ως εκ τούτου σήμερα αντλούν το δικαίωμα να εισβάλουν σε ξένα κράτη, να κατέχουν περιοχές που δεν τους ανήκαν ποτέ και να καταπιέζουν τους λαούς και τις φυλές αυτής της περιοχής.

Οι Σαουδάραβες είναι το ίδιο αλαζόνες. Νομίζουν ότι ο Αλλάχ τους έδωσε το πετρέλαιο για να ταξιδεύουν στον κόσμο με τα Learjet’s  και ταυτόχρονα να απαιτούν τον σεβασμό από όλους τους Άραβες επειδή είναι προστάτες των ιερών τόπων του Ισλάμ. Επίσης και οι δυο χώρες μοιράζονται την αγάπη τους για συνομωσίες και επιχειρήσεις «false flag», όπως έγινε με την επίθεση με τα χημικά όπλα στο προάστιο της Δαμασκού.

Αφού λοιπόν έχουν τόσα κοινά, δεν είναι απίθανο στο μέλλον να δημιουργήσουν υπό τη υψηλή εποπτεία των Αγγλοαμερικανών σιωνιστών ένα κοινό κράτος για να διευκολυνθούν στα σχέδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-eidullio-tou-israhl-me-thn-saoudikh-arabia#ixzz2m1sXqbCB

Exit mobile version