Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέατρο πάλι μεταξύ τρόικας και μνημονιακής συγκυβέρνησης για να έρθουν νέα αιματηρά μέτρα

Θέατρο πάλι μεταξύ τρόικας και μνημονιακής συγκυβέρνησης για να έρθουν νέα αιματηρά μέτρα

Δεν έρχονται οι δανειστές – Η ώρα των εκβιασμών έφτασε. Το Reuters ανέφερε πριν από λίγο ότι η Τρόικα ακύρωσε την άφιξη της στην Αθήνα. Προφανώς θέλουν να επιβάλουν με τους γνωστούς εκβιασμούς τους νέα μέτρα και απολύσεις.

Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την τρόικα για να βρεθεί η πιο πρόσφορη ημερομηνία επιστροφής της, προκειμένου ως το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο οι προαπαιτούμενες δράσεις, όσο και η τρέχουσα επισκόπηση (review) του προγράμματος.

Η εξέλιξη ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Φάνηκε από την τηλεδιάσκεψη που είχε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Όλι Ρεν, τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο του Ταμείου στην τρόικα, Πολ Τόμσεν. Το μήνυμα ήταν ένα: πρέπει να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις. Δηλαδή, “τρέξτε!”.

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία και τη φτώχεια, η μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να συμφωνήσει με την τρόικα για τον ερχομό νέων αιματηρών μέτρων. Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια θέση της πως μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να πέσει η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-theatro-metaju-troikas-kai-mnhmoniakhs-sugkubernhshs#ixzz2m5RPuLEQ

Exit mobile version