Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 19:00

Το Σαββάτο πρέπει όλοι και όλες να πλημμυρίσουμε το Σύνταγμα! Το οφείλουμε αυτό στον φυλακισμένο ΑΡΧΗΓΟ και στα στελέχη μας. Είμαι μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου. Μέχρι τώρα έχω πείσει να ’ρθουν εφτά συμμαθήτριές μου και τις μητέρες τριών απ’ αυτές. Κάνω έκκληση σ’ όλο τον κόσμο της Χρυσής Αυγής: ακόμα και τώρα υπάρχει χρόνος για να πείσουμε κάποιους-ες να έρθουν!

Μ.Σ.

Παλλαϊκή απαίτηση: Άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής

Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου και την συμπαράσταση μου σε μια σύγχρονη ηρωίδα, την Θέμιδα Σκορδέλη. Μακάρι η επιστολή της να δημοσιευθεί και αλλού και ο κόσμος να δει τι γίνεται και ποιοι μας κοροϊδεύουν. Άνθρωποι σαν την Θέμιδα μας δίνουν κουράγιο και θάρρος.

Δήμητρα

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 23)

Αν νομίζουν ότι με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα ξεχάσουμε την ιστορία και την θρησκεία μας, πλανώνται πλάνην οικτρά. Πολλές φορές, όπως είπε και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, θέλησαν να μας ξεκάνουν , αλλά ξαναγεννιόμαστε. Ακόμη και ένας Έλληνας αν μείνει!

(ΥΓ): Σχετικά με το άρθρο του σύριζα στην Αυγή, υπέρ εβραίων και ολοκαυτώματος, δεν νιώθουμε έκπληξη. Στην αριστερά, δεν υπάρχει ελληνικό έθνος και αγνοούν τα ολοκαυτώματα του ελληνισμού και τις γενοκτονίες. Η μαρξιστική διεθνιστική σιωνιστική ιδεολογία δεν θέλει Έλληνες υπερήφανους αλλά ανθρώπους-μάζες, που ελέγχονται από ολίγους!!!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Α.Γ.Α

Θρήνος ακόμα και στα φερέφωνα του Μαξίμου: Πέφτει η ΝΔ, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!

Το Σάββατο θα γίνει της κακομοίρας στο Σύνταγμα! Είμαστε μια παρέα 6 Ελλήνων από τον Πειραιά. Θα ’ρθουμε όλοι συν γυναιξί και τέκνοις. Λευτεριά στον Αρχηγό και τους λεβέντες βουλευτές μας!

Θανάσης

Τρέμει το Καθεστώς: Παράνομη απαγόρευση της πορείας της Χρυσής Αυγής προς το υπουργείο Δικαιοσύνης

Περνούν οι μέρες και δεν έχω ακούσει ούτε μια διαμαρτυρία κατά του «αντιρατσιστικού» νόμου από την Εκκλησία! Τι θα γίνει Άγιοι Πατέρες, έτσι θα περάσει αυτό το τερατούργημα; Δεν είστε άξιοι ούτε καν για μια συμβολική διαμαρτυρία; Μόνο ο μακαριστός Χριστόδουλος άξιζε;

Γιάννης Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-30-noembriou-2013#ixzz2m5X4Bee4

Exit mobile version