Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Άνω Λιόσια – Αχαρνές – Καματερό, Νέα Μηχανιώνα, Αθήνα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Άνω Λιόσια - Αχαρνές - Καματερό,  Νέα Μηχανιώνα, Αθήνα

Την Τετάρτη 27/11 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Αχαϊας συναγωνιστή Αρβανίτη Μιχαήλ. Αρχικά ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην συνεχιζόμενη άδικη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών μας βάση ενός κατασκευασμένου και διάτρητου κατηγορητηρίου. Η αθλιότητα αυτή όπως τονίστηκε όμως έχει τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσαν οι εμπνευστές της αφού ο λαός μας όλο και περισσότερο αγκαλιάζει το κίνημα μας και τον δίκαιο πολιτικό μας αγώνα. Στην συνέχεια έγινε αναφορά στους τιμημένους νεκρούς μας Μανώλη και Γιώργο και στην κωλυσιεργία που δείχνει το επίσημο κράτος στον εντοπισμό των αναρχοαριστερών δολοφόνων. Επίσης έγινε αναφορά στην πολιτική κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και στην εξαθλίωση των Ελλήνων συνέπεια του εθνοκτόνου μνημονίου. Τέλος επισημάνθηκε για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει από τις μεθοδεύσεις και την τρομοκρατία κράτος και παρακράτους. Ακολούθησε ευρεία συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας που για άλλη μία φορά είχαν κατακλύσει τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης.

Πολιτική δράση της Τ.Ο. Περάματος

Την Πέμπτη 28/11 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση της Τ.Ο. Περάματος. Οι συναγωνιστές ξεκίνησαν από τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης, διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, την λαϊκή αγορά και κατέληξαν στο σημείο εκκίνησης. Με απόλυτη τάξη και πειθαρχία μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας με την αποδοχή του κόσμου να είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακή . Το γεγονός αυτό αποτελεί και την μεγαλύτερη απόδειξη για την δυναμική που έχει αποκτήσει η Χρυσή Αυγή στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που βλέπουν το κίνημα μας ως την τελευταία ελπίδα για την ανάκαμψη της πατρίδας μας. Εναντίον όλων όσων επιβουλεύονται τον αφελληνισμό του έθνους μας η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο πολιτικό της αγώνα μέχρι την τελική νίκη .

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Δράσεις της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία στα γραφεία της Νέας Μηχανιώνας από τον βουλευτή, Ζησιμόπουλο Πολύβιο

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε ομιλία στον πυρήνα της Νέας Μηχανιώνας, από το βουλευτή της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Ζησιμόπουλο Πολύβιο. Τα γραφεία ήταν κατάμεστα κάνοντας ξεκάθαρο πλέον πως η πολεμική τακτική του συστήματος έχει οδηγήσει μόνο στην ενδυνάμωση και τη μαζικοποίηση του Κινήματος.

Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα αλλά και στις μελλοντικές ενέργειες του Κινήματος, που θα στείλουν την υπόθεση της καθ’ όλα αντισυνταγματικής προφυλάκισης του Αρχηγού του Κινήματός μας, αλλά και άλλων δύο βουλευτών μας, στα δικαστήρια της Ευρώπης.
Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην πρόσφατη «επέτειο» του Πολυτεχνείου αλλά και στο πως αυτή η γενιά «αγωνιστών» έφερε τη χώρα μας στην τωρινή κατάσταση.

Όλοι μαζί στο τέλος της ομιλίας προχώρησαν στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, ανανεώνοντας το ραντεβού με τον απλό κόσμο, έξω στο πεζοδρόμιο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού λαού.

Προβολή στην Τ.Ο. Αθηνών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  από κόσμο  στα Γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΏΝ το απόγευμα της Τρίτης oι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα προβολή με ομιλητή τον συναγωνιστή και βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη από τα έδρανα της βουλής για τον προϋπολογισμό του 2014. Ο συναγωνιστής  Κασιδιάρης για μια ακόμη φορά ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος  και απέδειξε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ελληνικό λαό.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama#ixzz2m6uinQg1

Exit mobile version