Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Καρατζαφέρης και Αϊβαλιώτης σε ρόλο αξιολύπητων

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Καρατζαφέρης και Αϊβαλιώτης σε ρόλο αξιολύπητων

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξένησε χθες άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου που κατακεραυνώνει την στάση του ανύπαρκτου Κώστα Αϊβαλιώτη απέναντι στην άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Το αφεντικό του «πνίγεται» από τα σάλια του για τον Μπόμπολα και ο ίδιος από την χολή του – Χθες το βράδυ κουρασμένος «έψαχνα» τα τηλεοπτικά κανάλια για να βρω μια ταινία προκειμένου να χαλαρώσω. Θα έβλεπα ακόμη και θρίλερ. Τελικά δεν βρήκα τίποτα. Κάνοντας ζάπινγκ «έπεσα» πάνω στον τηλεοπτικό κομφερασιέ που ενίοτε παριστάνει και τον αρχηγό κόμματος, άσχετο αν δεν έχει κόμμα και άλλες φορές παριστάνει και τον καθηγητή δημοσιογραφίας προκειμένου να βρίσκει ταλαίπωρα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν «Χατζηνικολάου», για να δουλεύουν τζάμπα στο σταθμό του. Αποφάσισα να τον παρακολουθήσω. Ώρες – ώρες παίρνω κάτι αποφάσεις κι εγώ!

Εκτός των άλλων ανοησιών είπε και κάτι ορθό που ομολογουμένως διαπίστωσα ότι δεν είναι αχάριστος στο αφεντικό του, αφού έδωσε ξανά αυτοξεφτιλιζόμενος εξετάσεις. Παραμένει πιστός όπως και τα κανίς στους ιδιοκτήτες τους. Αφού ευλόγησε το θεάρεστο έργο που επιτελεί στην Ελλάδα ο Μπόμπολας τον ευχαρίστησε, επειδή δεν έχει φύγει ακόμα από την Ελλάδα λόγω κρίσης! Περισσότερα σχόλια δεν χρειάζονται. Επειδή έχω ίδιαν αντίληψη για τον Καρατζαφέρη, ενδεχομένως όσο ελάχιστοι σε αυτήν την χώρα, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αποφύγω τον πειρασμό να αρχίζω πλέον και να τον λυπάμαι.

Ακόμα με κρατά μακριά από αυτό το συναίσθημα η περιπέτεια υγείας που έχει και που δυστυχώς μαθαίνω ότι χειροτερεύει. Ας μην πω – γράψω περισσότερα γι’ αυτό. Εκείνο όμως που μου προκάλεσε θλίψη είναι το κατάντημα του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη. Τον γνωρίζω καλά όσο καλά με γνωρίζει κι εκείνος. Διάβασα την απομαγνητοφώνηση από την εκπομπή που διατηρεί στο ίδιο κανάλι.

«Να, τα βλέπετε; Σας τα έλεγα εγώ. Είδατε τι έπαθαν οι δυο νέοι που επέλεξαν να πάνε με τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Τους καθάρισαν. Δεν τους άρεσε ο Καρατζαφέρης, ήθελαν τους νεοναζί. Φάτε την μπανάνα τώρα!!! Όποιος επιλέγει τα άκρα πεθαίνει! Τα έλεγα, τα φώναζα εγώ, αλλά δεν με ακούγατε!!! Θέλετε να κινδυνεύετε και εσείς να σας εκτελέσουν; Πηγαίνετε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά μετά να μην ζητάτε τα ρέστα!!!» Δεν πίστευα στα μάτια μου πως αυτά είναι λόγια από έναν πατέρα. Εάν μου το έλεγαν χωρίς να τα έχω διαβάσει δεν θα το πίστευα.

Οι εκλογές έστειλαν τον Αϊβαλιώτη στο σπίτι και απλώς κατά καιρούς βγαίνει στο τηλεοπτικό κανάλι του βαψομαλλιά αφεντικού του, προκαλώντας τον γέλωτα με τα λεγόμενά του. Έχει εξασφαλίσει και έναν μισθό ως συνεργάτης του ευρωβουλευτή Σαλαβράκου προκειμένου να τα φέρει βόλτα. Εάν δημόσια δεν ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτή την χυδαία και άνευ προηγουμένου προσβολή της μνήμης δύο νεκρών παιδιών δεν θα «περάσει καλά» με την «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» από εδώ και πέρα. Το υπόσχομαι. Χωρίς συκοφαντίες και ψεύδη, αλλά πάντα με ρεπορτάζ και αλήθειες.

Ο χυδαίος αυτός πλέον τύπος πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του ξεπέρασε κάθε όριο. Προς το παρόν σταματώ εδώ. Ας γνωρίζει, όμως, αυτός ο θρασύδειλος (που όταν το έμαθε προεκλογικά, το 2012, ότι μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν στο διπλανό στούντιο, σε εκπομπή που έκανα πανικοβλήθηκε και έφυγε, νομίζοντας ότι θα φάει ξύλο, ενώ οι χρυσαυγίτες απλώς περίμεναν τον Αρχηγό τους, ο οποίος επρόκειτο να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή μου κατά το δεύτερο μέρος της) ότι το μέλλον είναι άγνωστο για όλους μας. Αντιθέτως για τους δειλούς, τους «κουραμπιέδες», και τους φθηνούς πολυλογάδες το μέλλον είναι γνωστό.

Θλίβομαι για μια ακόμη φορά που αναγκάστηκα να σπαταλήσω τον πολύτιμο χώρο της στήλης μας για να ασχοληθώ ξανά με τους ανεκδιήγητους πολιτικούς απατεώνες, που δεν σέβονται ούτε την μνήμη Νεκρών Αγωνιστών για τις πολιτικές ιδέες τους. Διαβεβαιώνω, πάντως, και τον έναν και τον άλλον ότι δεν τους υπόσχομαι ότι θα αντέξω να αποσύρω το συναίσθημα που προείπα για πολύ καιρό ακόμα. Περιμένω την δημόσια συγγνώμη από τον Αϊβαλιώτη άμεσα“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-karatzaferhs-kai-aibaliwths-se-rolo-ajioluphtwn#ixzz2m8IEKpiU

Exit mobile version