Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Χρυσής Αυγής αυτό που βίωσα σήμερα στην πλατεία Συντάγματος ήταν μοναδικό! Επιτέλους στείλαμε το μήνυμα στους κλεπτοκράτες του βρώμικου πολιτικού συστήματος πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ και με την βοήθεια του Θεού θα ξεβρωμίσει τον τόπο. Ξέρουν πολύ καλά πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι το μέλλον της πατρίδας και ούτε οι παράνομες προφυλακίσεις ούτε οι σφαίρες των αναρχοαριστερών τρομοκρατών είναι ικανές να μας λυγίσουν.  Ζήτω η νίκη!

Ν.Π.

Πενήντα χιλιάδες Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα στο σάπιο καθεστώς: Η Ελλάδα θα νικήσει! Φωτορεπορτάζ

Μόλις γύρισα με τα πόδια από το Σύνταγμα. Σας ευχαριστώ για την συγκίνηση και την δύναμη που μου δώσατε. Είμαι ένας από τα εκατομμύρια άνεργους νέους, αλλά μετά την σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα πήρα δύναμη για να συνεχίσω να παλεύω για την ζωή μου και την Πατρίδα. Δάκρυα γέμισαν τα μάτια μου, όταν ο ήρωας Ηλίας Παππάς διάβασε το μήνυμα του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά. Γι΄ αυτούς τους Αγωνιστές, τον Αρχηγό και τον Γιάννη Λαγό που είναι άδικα και παράνομα προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό και για όλους εσάς θα συνεχίσω να μάχομαι στο πλευρό σας. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Κ. Χ.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στην σκευωρία  – ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Πάνω από 50 χιλιάδες Έλληνες μαζευτήκαμε απόψε στο Σύνταγμα, απαιτώντας ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Πειραιά, Γιάννης Λαγός. Η λαϊκή οργή θα γίνει ποτάμι που θα τους πνίξει, αν συνεχίσουν αυτήν την άθλια σκευωρία με την οποία γελάνε και οι πέτρες! Σύντομα Συναγωνιστές ο Αρχηγός μας και οι άλλοι δυο βουλευτές θα είναι έξω και με πρωτοπόρους από ψηλά τα αδέρφια μας Γιώργο και Μανώλη θα απελευθερώσουμε αυτόν τον ιερό τόπο!

Π. Λ.

Χιλιάδες Έλληνες έχουν πλημμυρίσει την πλατεία Συντάγματος μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης – Φωτορεπορτάζ
Πόσο τραγικοί είναι αυτοί οι αναρχικοί και οι προστάτες τους τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Όλα τα βρωμοκάναλα έδειξαν τις… τεράστιες αντιφασιστικές αντισυγκεντρώσεις των 200 – 300 ατόμων και έκλεισαν τα μάτια τους μπροστά στους χιλιάδες Έλληνες που προκάλεσαν σεισμό στο Σύνταγμα. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει. Ο Ελληνικός Λαός ξύπνησε! Οι προδότες του Έθνους θα πάνε εκεί που τους αξίζει, στο Γουδί και η Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η Ελπίδα μέσα μου. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ζυγώνει!

Ρ.Δ.

Νέα σφαλιάρα στο καθεστώς: 1,9% άνοδος για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc​ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-dekembriou-2013#ixzz2mAuFzkXF

Exit mobile version