Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Δημοκρατία: Ελάτε πίσω στο “μαντρί” να φαινόμαστε πολλοί

Νέα Δημοκρατία: Ελάτε πίσω στο “μαντρί” να φαινόμαστε πολλοί

Η Νέα Δημοκρατία έχοντας ακυρώσει όλες τις προεκλογικές της εξαγγελίες, έχοντας φτάσει στο απόλυτο μηδέν στα μάτια των ψηφοφόρων της λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας της και εξάρτησής της από το μηδενικό ΠΑΣΟΚ νιώθει την καρέκλα της εξουσίας της να τρίζει.

Ο μόνος τρόπος για να μειώσει όσο το δυνατόν τις απώλειες της είναι να κάνει ανοιχτό κάλεσμα στα παλιά στελέχη της που έχουν αποχωρήσει και να επαναπατρίσει τους άστεγους του ΛΑΟΣ, οι οποίοι μένοντας στην ανεργία λόγω της μη εισόδου τους στην βουλή στις τελευταίες εκλογές είναι ανοιχτοί στις προτάσεις.

Μετά λοιπόν την επιστροφή του Δημήτρη Σταμάτη αναμένονται και άλλες επιστροφές στην Συγγρού, όπως αυτή του Αστέριου Ροντούλη και της Ουρανίας Παπανδρέου σύμφωνα με δημοσίευμα της “Realnews της Κυριακής”. Από αυτό το μεγάλο παζάρι δεν μπορεί να εξαιρεθεί και ο μαιτρ της κωλοτούμπας Καρατζαφέρης, ο οποίος στο παρελθόν έβαλε την υπογραφή του ώστε να κατοχυρωθεί το πρώτο μνημόνιο.

Αυτό που ξεχνάει όμως και η ΝΔ και το πουλημένο ΛΑΟΣ είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και δεν λειτουργεί με όρους στάνης και τσοπάνηδων. Ο ελληνικός λαός τους έχει καταλάβει και τους έχει γυρίσει την πλάτη. Όσες συνεργασίες και να κάνουν, όσες σκευωρίες και αν στήσουν, όση τρομοκρατία και αν στήσουν, όση προπαγάνδα και αν κατασκευάσουν, οι Έλληνες θα στηρίζουν την Χρυσή Αυγή σαν την μόνη καθαρή και έντιμη πολιτική δύναμη της Πατρίδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-dhmokratia-elate-pisw-sto-mantri-na-fainomaste-polloi#ixzz2mG94EsXC

Exit mobile version