Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο Υπ. Δικαιοσύνης Αθανασίου μίλησε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και ΖΗΤΗΣΕ να προστατέψουν την δημοκρατία από τη Χρυσή Αυγή με μια ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (βλ. Δελτίο Ειδήσεων MEGA Κυριακή 1-12-2013 μεσημέρι 14:00). Δηλαδή προκατέβαλε παραπεμπτικό βούλευμα, πρώτο και δεύτερο βαθμό κρίσης από τα δικαστήρια, και αναιρετικό έλεγχο για νομικά σφάλματα στον Άρειο Πάγο ώστε να υπάρχει το αμετάκλητο.

‘Έχετε τον νου σας!

Φιλικά, Φ.Λ.

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή στην Ρωσία – Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη σε μεγάλη ρωσική εφημερίδα

Έχω παραβρεθεί σε αρκετές συγκεντρώσεις – τελετές, τιμής και μνήμης. Ήμουν στη συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 26.10.2013 υπέρ των αδίκως και παρανόμως φυλακισμένων συναγωνιστών, στις Θερμοπύλες, στον Μελιγαλά… Αλλά η χθεσινή μεγαλειώδης και με εθνικό παλμό συγκέντρωση, είναι ο,τι πιο συγκινητικό έχω ζήσει μέσα από το Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν μας πτόησε το κρύο, η δύσκολη μετακίνηση (οι περισσότεροι ήρθαν ακόμη και με τα πόδια). Αισθάνθηκα τεράστια υπερηφάνεια βλέποντας όλες τις ηλικίες να διαδηλώνουν ειρηνικά για ελευθερία και αλληλεγγύη. Ε, λοιπόν όχι! Όσο υπάρχουν τέτοιοι ΈΛΛΗΝΕΣ,  δεν θα περάσουν τα ανθελληνικά σχέδια των τεκτόνων και σιωνιστών. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γ.Α.

Γιώργος Δασκουλίδης: “Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τους περισσότερους Έλληνες” – BINTEO

Παρακολουθώντας την τηλεοπτική εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό» της 26-11-2013, αλλά και τη ραδιοφωνική εκπομπή της 27-11-2013 στον Real FM του κ. Γιώργου Τράγκα, άκουσα έκπληκτος ότι το συμπέρασμα που βγαίνει από την αποχώρηση της Χρυσής Αυγής από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα φάρμακα, είναι ότι η ΧΑ έχει βάλλει και αυτή μαζί με όλα τα υπόλοιπα κόμματα (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης), το «δάχτυλο στο μέλι» των φαρμακοβιομηχανιών.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να δώσω μια απάντηση στην απίστευτη κατηγορία, διότι κατά την άποψή μου τα όσα είπε για το Λαϊκό Σύνδεσμο στις εκπομπές αυτές, προσβάλουν την κοινή λογική και προσωπικά τα θεωρώ περίεργες παραδοξολογίες για έναν τόσο έμπειρο δημοσιογράφο.

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος επιχείρησε εντός του Κοινοβουλίου να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του, αλλά ως συνήθως του έκλεισαν το μικρόφωνο και τα επιχειρήματα δεν ακούστηκαν. Αυτό δεν το ανέφερε ο κ. Τράγκας και δεν ξέρω γιατί. Αλλά ούτε και φρόντισε να ρωτήσει για το θέμα αυτό έναν βουλευτή της ΧΑ. Εκτόξευε μόνο υπονοούμενα και κατηγορίες. Ώσπου αναγκάσθηκε να πάρει την πρωτοβουλία ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης για να δοθούν κάποιες εξηγήσεις επί του θέματος.

Δεύτερον πιστεύω, ότι πιο απορριπτική και απαξιωτική πράξη εναντίον της μνημονιακής συγκυβέρνησης (των δωσιλογάρων κατά Τράγκα), από τη μη συμμετοχή ενός κόμματος στις διαδικασίες της Ολομέλειας δεν υπάρχει.

Αν συνολικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν, όπως όλα τους άλλωστε διατείνονται, ότι η κυβέρνηση αυτή είναι παράνομη και έχει καταλύσει τη συνταγματική νομιμότητα της χώρας και επιθυμούν πράγματι να την ανατρέψουν και να προκαλέσουν εκλογές δεν έχουν παρά να απόσχουν μαζικά από τις συνεδριάσεις της Βουλής. Να αφήσουν δηλαδή την κυβέρνηση να φέρνει τα νομοσχέδια μόνη της, να τα συζητάει μόνη της, να τα ψηφίζει μόνη της και να τα εφαρμόζει μόνη της. Όπως κάνουν δηλαδή όλες οι χούντες. Ας το κάνουν αυτό και θα δούμε πόσο θα κρατηθεί στην εξουσία ο Σαμαράς με το Βενιζέλο.

Τρίτον, αν δεχτούμε ότι η αποχώρηση από μια ψηφοφορία παρέχει στήριξη προς την κυβερνητική πλειοψηφία, τότε θα πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι και στις ψηφοφορίες για άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ, όπου οι βουλευτές της αποχώρησαν από την ψηφοφορία, δεν το έπραξαν διότι απέρριπταν τις άρσεις ασυλίας, αλλά διότι ήθελαν να στηρίξουν με τη στάση τους την παραπομπή των συναγωνιστών τους σε δίκη. Δηλαδή εδώ δεν μιλάμε για συνωμοσιολογία, μιλάμε για παράνοια.

Όταν συμμετέχεις στις ψηφοφορίες της Βουλής, παρόλα τα «κακουργήματα» της κυβέρνησης εναντίον της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού, δεν πετυχαίνεις τίποτε περισσότερο από το να τη νομιμοποιείς. Η μαζική αποχή των κομμάτων μπορεί να την ταρακουνήσει και να την ανατρέψει άμεσα.

Μήπως αυτό φοβήθηκε ο κύριος Τράγκας, μόνιμος υποστηρικτής υπερπατριωτικών απόψεων; Μήπως τελικά είναι κι αυτός ένα «σκυλί του συστήματος», αλλά απλώς «δαγκώνει» τους πολιτικούς αντιπάλους του συστήματος με διαφορετικό τρόπο; Μήπως δηλαδή, αναπτύσσει γενικά μια πατριωτική και αντισυστημική ρητορική για να αποκτήσει ακροατήριο στους συγκεκριμένους αντικυβερνητικούς χώρους και την κατάλληλη στιγμή προσπαθεί, αυτός ο «φιλικός» προς τα αντιμνημονιακά και αντισυστημικά κόμματα, να τα πλήξει και να τα αποδομήσει για λογαριασμό του συστήματος και των ξένων κέντρων αποφάσεων, που υποτίθεται ότι πολεμάει; Διότι εθνικιστής δεν είναι. Ο ίδιος έχει δηλώσει πλειστάκις οπαδός της καραμανλικής δεξιάς. Αυτής δηλαδή της δεξιάς που πριν τριάντα χρόνια είχε ξαναφυλακίσει τον αρχηγό μας. Γιατί να μην το επαναλάβει;

Κατά την άποψή μου λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει. Είναι ο μόνος που κάλεσε βουλευτές της ΧΑ στις εκπομπές του, δείχνοντας υποτίθεται μια επαγγελματικά αντικειμενική στάση, την οποία  αντικειμενικότητα όμως χρησιμοποιεί τώρα που ξέρει ότι απέκτησε ακροατήριο από χρυσαυγίτες ή άτομα που ταλαντεύονται για να ψηφίσουν τη ΧΑ, για να πλήξει τη ΧΑ, με το επιχείρημα ότι κι αυτή είναι δήθεν μια από τα ίδια με τα άλλα κόμματα. Διατυπώνοντας κατηγορίες ότι η αποχή από την ψηφοφορία αποσκοπούσε στο να διευκολύνει την κυβέρνηση να περάσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο. Άρα κατά τον κύριο Τράγκα η ΧΑ κάνει «πλάτες» σε φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες μάλιστα είναι και εβραϊκών και γερμανικών συμφερόντων (τι άλλο θα ακούσουμε εναντίον της ΧΑ, Παναγία μου;).

Αλήθεια ο κύριος Τράγκας δεν είναι αυτός που στις εκπομπές του διατυμπανίζει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι παράνομη, ότι έχει χάσει τη «δεδηλωμένη» και ότι με την οριακή πλειοψηφία των 153 ψήφων που διαθέτει δεν μπορεί να κυβερνάει; Αν ναι, πως μπορεί να αγνοεί και να αντιπαρέρχεται το γεγονός ότι η οριακή εντός Βουλής και συντριπτικά μειοψηφική στην κοινωνία αυτή κυβέρνηση, δεν επιτρέπει  στους τρεις πολιτικούς κρατούμενους βουλευτές της ΧΑ να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, όταν μάλιστα οι τρεις αυτοί ψήφοι μπορεί να αποδειχτούν τόσο κρίσιμες;

Δεν αντιλαμβάνεται άραγε ο ευφυέστατος κ. Τράγκας ότι με τη συμμετοχή της η ΧΑ θα νομιμοποιήσει αυτή την κραυγαλέα παρανομία της κυβέρνησης; Ότι θα επιβραβεύσει την κατάλυση του συντάγματος και θα γίνει συνεργός στην κατάλυση του πολιτεύματος;

Πώς δεν ενοχλείται όταν ο υπουργός Δένδιας αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, επειδή έτσι νομίζει αυτός ότι πρέπει να κάνει (ή έτσι γουστάρει ενδεχομένως), καταλύοντας τις θεσμοθετημένες κοινοβουλευτικές διαδικασίες;

Παρεμπιπτόντως, οι συμβουλές που δίνει πολύ συχνά από τις εκπομπές του προς τους νέους της πατρίδας μας να φύγουν στο εξωτερικό, βοηθούν ή υποσκάπτουν το μέλλον αυτής της χώρας; Εγώ πάντως θεωρώ αυταπόδεικτο, ότι όσο περισσότεροι νέοι φεύγουν για πετύχουν την ατομική τους εξασφάλιση, τόσο λιγοστεύουν οι δυνατότητες αντίδρασης της Ελλάδος στη φοβερή επίθεση που δέχεται. Προφανώς όμως ο ευφυέστατος δημοσιογράφος έχει άλλη άποψη.

Τι θα γινόταν εν τέλει αν ψήφιζε η ΧΑ εναντίον του νομοσχεδίου, δεν θα το πέρναγε η κυβέρνηση; Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ασφαλώς και θα το πέρναγε και ότι στη συνέχεια θα είχε κάθε δικαίωμα να κοκορεύεται ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το σύνταγμα διαδικασίες για την ψήφισή του. Άρα και να ισχυρίζεται ότι το νομοσχέδιο είναι νόμιμο και ως εκ τούτου υποχρεωτικά αποδεκτό και εκτελεστό από το σύνολο των δημόσιων υπηρεσιών της χώρας.

Για την ουσία του θέματος της ψηφοφορίας τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Όπως ακριβώς ένα μεγάλο super market, το οποίο ανοίγει σε μια περιοχή χτυπώντας τις τιμές κάτω του κόστους για να κλείσει όλα τα μπακάλικα της περιοχής και στη συνέχεια να ανεβάσει ανεξέλεγκτα τις τιμές εκεί που επιθυμεί, έτσι θα γίνει και με το περίφημο νομοσχέδιο του κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Αποσκοπεί στο να κλείσει τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, αφού δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν τους ξένους κολοσσούς των φαρμάτων στο χαμήλωμα των τιμών (για μια μικρή χρονική περίοδο) και στις συνέχεια θα διαμορφώσει τις τιμές στο φάρμακο ανενόχλητα στα επίπεδα που επιθυμούν οι ξένες εταιρείες.

Για μένα λοιπόν τον απλό ψηφοφόρο της ΧΑ, που όμως αισθάνομαι στρατευμένος στο εθνικιστικό όραμα του Λαϊκού Συνδέσμου δεν υπάρχει κανένα ερώτημα για το αν έπραξε σωστά ή όχι η ΧΑ. Σίγουρα έπραξε σωστά και μακάρι εφεξής όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τη μιμηθούν και να σταματήσουν να νομιμοποιούν την παράνομη κυβέρνηση με τη συμμετοχή τους στις ψηφοφορίες. Μόνο με μια τέτοια στάση, ανεξάρτητη από επιβραβεύσεις δημοσιογράφων της καραμανλικής δεξιάς, μπορούμε να απαλλαγούμε από τη δωσιλογική κυβέρνηση που υποσκάπτει το μέλλον της πατρίδας μας.

Α.Π.

Ας το πάρουν απόφαση: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Λόγω απόστασης ήμουνα από τους χιλιάδες-κάποια στγμή φτάσαμε στους 5.000- που είδαν ζωντανά την εκδήλωση από τη ιστοσελίδα και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Αυτό που είδα ήταν κάτι μεγάλο και παθιασμένο. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που βρέθηκε στην συγκέντρωση. Παρόλη την τρομοκρατία στους σταθμούς του μετρό χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε την πλατεία. Προχωράμε μπροστά! Μην πιστεύετε όσα λένε, απλά μεταδώστε τα δικά σας πιστεύω στους γύρω σας. Το Μάιο θα είμαστε σίγουρα δεύτεροι όσο πόλεμο και να μας κάνουν…

Β.Ν.

Η απαγόρευση των πορειών ίσχυσε μόνο για την Χρυσή Αυγή – Οι αναρχοκομμουνιστές έκαναν πορεία ανενόχλητοι

H Δύναμη της Χ.Α πηγάζει απ’ την δύναμη της συλλογικότητας και της πίστης. Μια μεγάλη οικογένεια της οποίας το κάθε μέλος καθορίζει την ζωή του και το μέλλον του παιδιού του μέσα απ’ τον προσωπικό του αγώνα αλλά και καθορίζεται μέσα απ’ τον αγώνα του διπλανού του. Ο Χρυσαυγίτης δεν είναι ο ρήτορας. Δεν είναι αυτός που γράφει ωραία κείμενα. Χρυσαυγίτης είναι αυτός που ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ την ζωή του στο ΕΘΝΟΣ και κατά προέκταση στις ζωές των Ελλήνων. Όπως κι εσείς. Για τους περισσότερους από εμάς που σας ακολουθούμε, δεν θα υπάρξουν ατομικές φωτεινές επιγραφές του αγώνα μας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά μας θα είναι πολύ υπερήφανα για τους γονείς τους. Και την δική μας Νίκη θα την απολαμβάνουμε κάθε μέρα στα μάτια τους και στο χαμόγελο τους . ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!!!!

Χ.Ε.

Σαν σήμερα 1 Δεκεμβρίου 1913: Η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

Οι εβραιο-σιωνιστές, ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνισμού και χριστιανισμού, έχουν βαλθεί να αποτελειώσουν ότι ελληνικό υπάρχει με όλο και πιο εντατικούς ρυθμούς. Κάτι η Τροικα, κάτι η παραποίηση της ιστορίας, διάφορα νομοθετήματα στην βουλή, ξεπούλημα στρατηγικών βιομηχανιών, κλπ χωρίς να απαριθμώ αφού εσείς γνωρίζετε καλύτερα. Μας πασάρουν αποχαύνωση με διάφορους ομορφοφτιαγμένους αλλά και απροκάλυπτους τρόπους (βλ. μέτρα της πολιτείας κατά της Χ.Α. αφού καλά το τρώει το υπόλοιπο περίπου 70% του Ελληνικού πλυθισμού, με το έκτρωμα του ποδοσφαίρου με οποιαδήποτε τηλεοπτική σαβούρα, τώρα με τους ομοφυλόφιλους, και έναν σωρό από άσχετα πράγματα και αυτοί απο πίσω μας χορεύουν). Κρατάτε γερά φίλοι αγωνιστές γιατί είστε η μόνη ελπίδα των εθνικά συνειδητοποιημένων.

Με τιμή, Ι.Χ.

Προαναγγελία νέων μέτρων και μειώσεων από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου

Όλοι εμείς οι χιλιάδες αδούλωτοι Έλληνες απαιτούμε να βγουν άμεσα από τις φυλακές ο Αρχηγός μας και οι άλλοι δυο Βουλευτές μας γιατί τους ψηφήσαμε και εκλέγησαν για να μας εκπροσωπούν στη Βουλή. Μόνον αυτούς εμπιστευόμαστε για την εκπροσώπηση μας στο κοινοβούλιο. Μαζέψτε άμεσα υπογραφές από το site σας και δώστε τες στην εισαγγελία των φυλακών για να δουν ότι οι Βουλευτές μας δεν έχουν λόγο να διαφύγουν ή να «εκτελέσουν και άλλες αξιόποινες πράξεις» . Δεν το έβαλαν στα πόδια όταν τους ψήφιζε το 0,4% και θα φύγουν τώρα που τους υποστηρίζει το 40% των Ελλήνων; Διαφορετικά να φτιάξουν και άλλα κελιά γιατί θα μπούμε και εμείς μέσα ως δεκάδες χιλιάδες μέλη εγκληματικής οργάνωσης. ΖΗΤΩ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Α.Ρ.

Ημέρες του ‘65 θυμίζει η Βουλή: Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Θα ήθελα να σας πω πως το λάθος που έκανε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, όσον αφορά το μικρό όνομα του Κολοκοτρώνη μόνο σε καλό βγήκε. Πρώτη φορά αριστερά σκυλιά και ανθέλληνες μιλούσαν όλοι μαζί για τον Κολοκοτρώνη και έλεγαν το όνομα του. Έτσι όπως το πάτε, σε λίγο θα τους κάνετε να κρατήσουν και ελληνική σημαία.

Ι.Λ.

Το σκάνδαλο με την ανάθεση κατασκευής του ισλαμικού τεμένους

Στέλνω την καλησπέρα μου στους συναγωνιστές και τα στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Αντιπροσωπεύετε ότι πιο ηθικό έχει απομείνει σ’αυτή την ταλαίπωρη χώρα με τους Έλληνες πολίτες να κακοποιούνται και να εκβιάζονται καθημερινά από το υφιστάμενο παρακμιακό σύστημα εξουσίας (πολιτικό, δικαστικό ,νομοθετικό, μιντιακό). Κάθε έννοια αξιοπρέπειας, κάθε όσιο και ιερό στα ιδανικά της φυλής μας καταπατείται και διασύρεται συστηματικά τα τελευταία σαράντα χρόνια της “μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας (πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια) ενώ θλιβεροί σαλτιμπάγκοι και αετονύχηδες της δημόσιας ζωής όπως ο ¨πολύς” Μίκης Θεοδωράκης γίνονται τα ιερά “σύμβολα” της θλιβερής αυτής εξουσίας. Βλέπετε, όσο πιο παρακμιακό είναι ένα σύστημα όπως το σημερινό, τόσο έχει την ανάγκη συμβόλων σαν τον Μίκη, και διαφόρων άλλων ψευτοαριστερών με δεξιά τσέπη, σαν τον Μίκη. Έχω την μοναδική ΠΙΣΤΗ ότι ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να διαρρήξει τις σχέσεις με το αμαρτωλό χθες που εξέθρεψε και εξακολουθεί να εκτρέφει κάθε λαμόγιο και παράσιτο που έχει σχέσεις προνομιακές με πράσινες και γαλάζιες κυβερνήσεις, πράσινα ,κόκκινα και γαλάζια κομματόσκυλα, την στιγμή που ο λαουτζίκος υποφέρει στην μεγάλη του πλειοψηφία εκτός από κάποιες συντεχνίες (γιατροί ,δικηγόροι, μηχανικοί και άλλοι προνομιούχοι). Έχω τη ΠΙΣΤΗ ότι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ξεβρωμίσει αυτό τον τόπο μια για πάντα. Γιατί ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι όπως ύπουλα προσπαθούν να μας πουν κάποιοι σ’αυτή την πολιτική ανικανότητα του συστήματος και την συνολική απαξία των Ελλήνων πολιτών προς αυτό. Υπάρχει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-dekembriou-2013#ixzz2mJ3BVBMw

Exit mobile version