Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα – Ημαθία, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα - Ημαθία, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα

πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους συναγωνιστών και φίλων του κινήματός μας η εκδήλωση για τα τρία χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης, η οποία στεγάζει πλέον τις Ν.Ε. Πέλλας και Ημαθίας. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ο Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, υπεύθυνος περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, οι γραμματείς των Ν.Ε. Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας, Συναγωνιστές Σαχινίδης Ιωάννης, Τσιούλης Βασίλειος και Παπαδημητρίου Γεώργιος αντίστοιχα, ενώ ιδιαίτερη τιμή για την Τ.Ο. ήταν να υποδεχθεί και Συναγωνιστές από τον Έβρο, που προσήλθαν για να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Αρχικά υπό καταρρακτώδη βροχή, η οποία όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην προσέλευση κόσμου, ξεκίνησε η εκδήλωση υπό τους ήχους Εθνικιστικής μουσικής. Στους λόγους τους, οι Συναγωνιστές τόνισαν πως παρά τις παράνομες διώξεις, την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας και δύο εκλεκτών Συναγωνιστών μας, την λάσπη εναντίον του κινήματος μας, τις άνανδρες δολοφονίες των δύο Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου – προς τιμήν των οποίων πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση – και παρά τα σχέδια των ανθελληνικών κύκλων που απεργάζονται την καταστροφή του ένδοξου Έθνους μας, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο αντέχει, αλλά αντιθέτως διευρύνει και αυξάνει την πολιτική της επιρροή σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, αποτελώντας την μεγάλη ελπίδα να αναγεννηθεί η Πατρίδα μας μέσα από τις στάχτες που αφήνει πίσω του το αντεθνικό καθεστώς και τα μνημόνια του.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο του κινήματος, και οι Συναγωνιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επερχόμενες πολιτικές δράσεις, οι οποίες θα φέρουν λίαν συντόμως την πολυπόθητη απελευθέρωση από τον ανθελληνικό ζυγό των τοκογλύφων και την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Ενημερωτική συγκέντρωση στην Κάτω Καμήλα Σερρών

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μια ακόμα προγραμματισμένη συγκέντρωση σε χωριό του νομού Σερρών, αυτή τη φορά στην Κάτω Καμήλα, με πλήθος κόσμου από την γύρω περιοχή να δίνει το παρών. Στην ομιλία του, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει πλήρως τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, καθώς και να προβεί σε ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που απολαμβάνει αποδοχής από τον απλό κόσμο, το μοναδικό κόμμα που μπορεί να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις από χωριό σε χωριό. Την ώρα που το σάπιο καθεστώς μονοπωλεί τον τηλεοπτικό χρόνο, εμείς επιλέγουμε να βρισκόμαστε εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος!

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Τ. Ο. Καβάλας: Ομιλία για τους αναχωματικούς μηχανισμούς

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Δημητρίου Μιμίδη, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, με θέμα “οι αναχωματικοί μηχανισμοί από το 1974 έως και σήμερα”.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στις πρόσφατες δράσεις της Τοπικής μας, καθώς και στις προγραμματισμένες για το άμεσο μέλλον. Επίσης, ανέγνωσε την τελευταία επιστολή του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Μιμίδης παρουσίασε ένα ιστορικό του συνόλου των αναχωματικών μηχανισμών, κάποιων -πραγματικά- άγνωστων πτυχών της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας, από το 1974 μέχρι τις μέρες μας.

Αναφέρθηκε εκτενώς στην «δραστηριότητα» των κομμάτων αυτών, στο«ιδεολογικό» και πολιτικό τους υπόβαθρο, αλλά και στην αλληλοδιαπλοκή των παλαιοκομματικών βουλευτών τους, με τους γόνους ή τους ευνοούμενους των πολιτικών τζακιών, με απώτερο σκοπό την ανάσχεση και την -ει δυνατόν- περιθωριοποίηση των εθνικιστών στην Ελλάδα.

Ο συναγωνιστής ξετύλιξε το κουβάρι των γεγονότων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρόσωπα και στους μηχανισμούς εκείνους, που παρότι έφεραν την ταμπέλα του εθνικιστή, διαδραμάτισαν ρόλο στηλοβάτη του μεταπολιτευτικού εξουσιαστικού κατεστημένου, ιδίως κατά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Μετά το τέλος της εξιστόρησης των γεγονότων, ακολούθησε συζήτηση με πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και η συνάντηση έκλεισε -όπως πάντα- με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Τ. Ο. Καβάλας: δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Επιτυχώς διενεργήθηκε άλλη μία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τ. Ο. Καβάλας, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 το πρωί, κατά την οποία κλιμάκιο συναγωνιστών επεσκέφθη το χωριό Νέο Ζυγός Καβάλας, μοιράζοντας φρέσκα λαχανικά και ψωμί σε αναξιοπαθούσες πολύτεκνες ελληνικές οικογένειες.

Συνεχίζονται οι δράσεις της Τ.Ο. Καβάλας με ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα, τιμώντας έτσι την προεκλογική δέσμευση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες συμπατριωτών μας που έχουν γονατίσει από την ανθελληνική πολιτική της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Μοιράστηκαν φρέσκα λαχανικά (παντζάρια, λάχανα, μαρούλια) και ψωμί.

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μία ακόμη κοινωνική δράση αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τίποτα και στέκονται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!

Ήταν γραφτό της στο 0,29% και χωρίς επιχορήγηση να στέκεται δίπλα στους Έλληνες και είναι γραφτό της στο 29% ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ να συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους Έλληνες, δίνοντας εκατοντάδες τόνους τροφίμων σε όλη την Ελλάδα με τις συνεχόμενες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης…

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706 

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο έκτρωμα – αλήθειες και ψέματα

Την Δευτέρα 25/11/2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα: «αντιρατσιστικό»  νομοσχέδιο έκτρωμα – αλήθειες και ψέματα και η προσπάθεια φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής.

Ξεκινώντας την ομιλία ο γραμματέας της Τοπικής αναφέρθηκε στην συγκυβέρνηση ανδρεικέλων των διεθνών τοκογλύφων, που επιδιώκει να αφαιρέσει από τον Ελληνικό Λαό όχι απλά το οποιοδήποτε δικαίωμα στη νόμιμη άμυνα για την προστασία της ζωής του, της τιμής του και της αξιοπρέπειας του, αλλά κυρίως το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, του λόγου ο οποίος πλέον θα είναι στα πλαίσια του Νόμου, μονάχα αν ταυτίζεται με τις αποφάσεις της κυβέρνησης του αφελληνισμού! Με αντισυνταγματικές και ύπουλες μεθοδεύσεις η μνημονιακή συγκυβέρνηση στρέφεται κατά των δικαιωμάτων των Ελλήνων, επιθυμώντας παράλληλα να βάλει τις βάσεις, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Προσπαθεί κατόπιν εντολών που έρχονται από ξένα κέντρα, να επαναφέρει τον ίδιο ακριβώς «αντιρατσιστικό» νόμο που περιλαμβάνει τις ίδιες ακριβώς έννοιες που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής τον περασμένο Μάιο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Συνεχίζονται με επιτυχία οι ομιλίες στα κατάμεστα γραφεία μας.

Το Σάββατο 23/11 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα ”ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ”. Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Μοίρας Μελέτης ο οποίος στην ομιλία του ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τους πραγματικούς λόγους που η Χρυσή Αυγή δέχεται τόσο απροκάλυπτα και αναίσχυντα όλο αυτόν τον συνεχή πόλεμο από τον σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα. Όπως τόνισε είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει όλος αυτός ο καθημερινός οχετός ύβρεων και συκοφαντιών από τους διεφθαρμένους προστάτες του συστήματος, αφού οι Έλληνες εθνικιστές έκαναν το μέγα ”λάθος” να πουν αλήθειες στο άντρο της ψευτιάς και της κλεψιάς, στη βουλή. Αυτοί που κερδίζουν τόσα χρόνια ζώντας μέσα στα σκάνδαλα στις προδοσίες και στις κλεψιές θα κάνουν το πάν για να σώσουν τις βίλες τους τις υπέρογκες καταθέσεις τους που με τόσο ”κόπο” κλεψιών και απατεωνιών και προδοσιών εις βάρος των Ελλήνων απέκτησαν. Έτσι λοιπόν το σύστημα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια απλά να κοιτά το τέλος του. Το παγκόσμιο φαινόμενο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους και με τις εντολές ξένων κέντρων εξουσίας πρέπει να μας τελειώσουν όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός μαριονέτα είπε δημόσια σε ξένη χώρα. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Μοίρας αναφέρθηκε στους τρόπους που το σύστημα προσπαθεί να φιμώσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αποκορύφωμα τις πρόσφατες συλλήψεις και προσωρινές κρατήσεις του Αρχηγού μας, των βουλευτών μας αλλά και των υπόλοιπων συναγωνιστών που κρατούνται πίσω από τα κάγκελα της χουντικής ξενοκρατούμενης δημοκρατίας. Επίσης αναφέρθηκε και στις στυγερές άνανδρες δολοφονίες των συναγωνιστών μας Γ.Φουντούλη και Μ. Καπελώνη. Ο συναγωνιστής τόνισε στην συνέχεια ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν δούλεψε όπως το ήθελαν κάποιοι τονίζοντας ότι έφεραν μάλιστα τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που τα ρηχά μυαλά τους αναμένανε. Κλείνοντας την ομιλία του επισήμανε ότι είμαστε μόνοι μας είμαστε μόνοι εναντίων όλων, αυτό το γνωρίζουμε. Δεν περιμένουμε βοήθεια από κανένα συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε και ο οποίος γνωρίζαμε ότι είναι γεμάτος παγίδες και ότι οι εχθροί του Ελληνισμού καραδοκούν στα σκοτεινά σημεία του. Όμως αυτός είναι ο μόνος δρόμος που στο τέλος του ανατέλλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Αυτόν τον δρόμο επιλέξαμε και σε αυτόν συνεχίζουμε, δεν υπάρχει επιστροφή συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη! Είναι τιμή μας αυτός ο δρόμος!  ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

Την Δευτέρα 25/11 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το καινούργιο ”αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο. Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με το νομοσχέδιο έκτρωμα που πάνε να επιβάλουν  στη πατρίδα μας τα ξένα κέντρα εξουσίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pella-hmathia#ixzz2mJ4tw0be

Exit mobile version