Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Τουρκία σφιχτά εναγκαλισμένη με την Αλ Κάιντα

Η Τουρκία με την προσμονή ότι το θέμα Άσσαντ και η αποπομπή του από την ηγεσία της Συρίας θα λυνόταν εντός μερικών μηνών από την εποχή που ξεκίνησε ο λεγόμενος «συριακός εμφύλιος» (τουτέστιν συμμοριτοπόλεμος), επέτρεψε να χρησιμοποιήσουν τα συνοριακά προς την Συρία εδάφη της οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Κάιντα. Επίσης η Άγκυρα προσηλύτισε μέσω των μυστικών της υπηρεσιών τούρκους πολίτες για να πολεμήσουν στο πλευρό των τρομοκρατών εναντίον του Άσσαντ, επέτρεψε δε να χρησιμοποιηθούν στρατόπεδά της ως χώροι εκπαίδευσης αυτών των τρομοκρατών από στελέχη της CIA και των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Η ΜΙΤ, η μυστική υπηρεσία της Τουρκίας, με τις αυξημένες αρμοδιότητές της φρόντιζε για την προώθηση των τρομοκρατών στα εδάφη της Συρίας, όπου αυτοί επιδίδοντο στους γνωστούς κανιβαλισμούς και δολοφονίες αθώων Σύριων πολιτών εν ονόματι του Ισλάμ.

Η Τουρκία και σήμερα εξακολουθεί να παρέχει υλική βοήθεια στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και δεν τους εμποδίζει να μπαινοβγαίνουν στα σύνορά της προς την Συρία και πέραν αυτού τους παρέχει ιατρική βοήθεια και νοσοκομειακή περίθαλψη. Όσο όμως περνάει ο καιρός και πλησιάζει η πλήρης επικράτηση του Άσσαντ, η Τουρκία ολοένα και θα στριμώχνεται διπλωματικά και στρατιωτικά στην γωνία. Στρατιωτικά εννοούμε ότι όλοι αυτοί οι τρομοκράτες που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την Συρία, όσοι εν πάση περιπτώσει μπορέσουν να φύγουν ζωντανοί, θα βρεθούν με τον οπλισμό τους στα συνοριακά εδάφη της Τουρκίας όπου διαισθανόμενοι ότι προδόθηκαν από τους Αμερικανοσιωνιστές και τους πρόθυμους συμμάχους τους Τούρκους θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση.

Σύμφωνα με επίσημη έκθεση του υπουργείου εσωτερικών της Τουρκίας αυτή την εποχή στο πλευρό της Αλ Νούσρα, που είναι το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Συρία, πολεμούν τουλάχιστον 500 Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι έχουν δώσει όρκο στο Τζιχάντ (ιερός πόλεμος). Σύμφωνα με στοιχεία της ΜΙΤ στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας έχουν χάσει την ζωή τους ως σήμερα  83 Τούρκοι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Η σημερινή κατάσταση δείχνει ότι η Τουρκία απέτυχε παταγωδώς στην εξωτερική της πολιτική αναφορικά με την Συρία. Σε αυτό το σημείο σωστό είναι να υπενθυμίσουμε ότι η Τουρκία σ’ αυτή την πολιτική της υποστηρίχτηκε από την ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση των υποδούλων και των πρακτόρων της τρόικα. Η Τουρκία απέτυχε διότι υποτίμησε τον χρόνο αντίστασης της κυβέρνησης του Άσσαντ. Ήταν μια πλήρης αποτυχία της ΜΙΤ και του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, όπως ήταν και μια πλήρης αποτυχία για το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών. (Για την ΕΥΠ δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη αφού ο ρόλος της περιορίζεται στις παρακολουθήσεις των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ).

Για την Σύριους ο Ερντογάν αποτελεί πλέον τον υπ’ αρ. ένα εχθρό λόγω της στάσης του έναντι της χώρας τους. Με την τελική επικράτηση του Άσσαντ θα δημιουργηθούν προβλήματα εσωτερικής ασφαλείας στην Τουρκία, όχι μόνο από την πλευρά του συριακού κράτους, που ήδη άρχισε να εξοπλίζει τους Κούρδους αντάρτες, αλλά και από τους απάτριδες ισλαμιστές τρομοκράτες.

Η υποτελής και πρόθυμη σύμμαχος των Αμερικανοσιωνιστών και των Τούρκων ελληνική κυβέρνηση, με την πλήρη διπλωματική και στρατιωτική υποστήριξη που παρείχε στα σχέδια των σιωνιστών για την Συρία, οδήγησε την Ελλάδα για μια ακόμη φορά σε διπλωματική ήττα.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-tourkia-sfichta-enagkalismenh-me-thn-al-kainta#ixzz2mJ5UNFTC

Exit mobile version