Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

50.000 Έλληνες απαίτησαν την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων

50.000 Έλληνες απαίτησαν την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων

Μετά τη χθεσινή, μεγαλειώδη Εθνικιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, όπου δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων απαίτησαν από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ένα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα θα νικήσει!
Πανικόβλητοι οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, χρησιμοποίησαν κάθε είδους μεθόδευση προκειμένου να αποτρέψουν τη μαζική λαϊκή συμμετοχή και την επιτυχία της συγκέντρωσης. Άλλωστε ήσαν αυτοί, οι μεγάλοι του ψεύδους διδάσκαλοι, οι οποίοι διατείνονταν μέχρι σήμερα πως κλείνουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα και πως οι Εθνικιστές σκόρπισαν σαν τα ποντίκια μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Μόνο που ο φόβος είναι δικό τους γνώρισμα, όχι των Ελλήνων Εθνικιστών!

Για να πλήξουν την μεγαλειώδη Εθνικιστική συγκέντρωση του Συντάγματος, ακολούθησαν δοκιμασμένες και κατά το παρελθόν, μακρινό και πρόσφατο, μεθόδους: επέτρεψαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις εγκληματικών συμμοριών της μαρξιστικής αριστεράς και επιπλέον, απαγόρευσαν για λόγους «δημόσιας ασφάλειας», την πορεία των Εθνικιστών προς το υπουργείο Δικαιοσύνης. Έκλεισαν παράλληλα, το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα και ανέμεναν με ανυπομονησία ένα εθνικιστικό Βατερλώ.

Ο Ελληνικός Λαός όμως, ούτε λύγισε, ούτε πτοήθηκε από τις ραδιουργίες Κράτους και παρακράτους. 50.000 Εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο Εθνικό Προσκλητήριο, δίνοντας το δυναμικό παρόν σε μια τιτάνια συγκέντρωση! Σε μια συγκέντρωση που σκόρπισε θλίψη στους παρακρατικούς και τριβές στη Χούντα του Μνημονίου, η οποία έχει σίγουρα μετανιώσει που δεν την απαγόρευσε. Έλληνες άνεργοι, Έλληνες Εργάτες, Έλληνες δοκιμαζόμενοι σκληρά από την αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων και πάνω απ’ όλους, η Ελληνική Νεολαία, αγέρωχη, άτεγκτη, αλύγιστη, περήφανη και έτοιμη να προχωρήσει σε κάθε θυσία για την Πατρίδα και την Ελευθερία, ήταν εκεί, για να βροντοφωνάξουν στο Καθεστώς και στα καλοπληρωμένα του τσιράκια: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ!

Οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, έκαναν λόγο για 2.000 Χρυσαυγίτες. Το υπουργείο του Δένδια για 3.000 περίπου. Οι εικόνες εντούτοις, έρχονται να ισοπεδώσουν τα τείχη του ψεύδους για να αναδείξουν την υπέρλαμπρη αλήθεια, που φωτίζει το μέλλον του Έθνους μας: δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές σχημάτισαν έναν βαθύ ωκεανό Σημαιών και Δαδών στο κέντρο της πρωτεύουσας και ακριβώς μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Δίχως ψευδοσοφούς, δίχως στρατευμένους καλλιτέχνες, δίχως κρατικοδίαιτες οργανώσεις-σφραγίδες, δίχως προβεβλημένα μηδενικά που μοιράζουν πιστοποιητικά «δημοκρατικών» φρονημάτων, δίχως την αβάντα δημοσιογραφίσκων και επιχειρηματιών, δεκάδες χιλιάδες Πολιτικοί Στρατιώτες της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας, κραύγασαν όσα βρίσκονται στα χείλη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας: «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και «κάτω η Χούντα του Μνημονίου»!

Με την ενθάρρυνση, όχι απλώς την αδιαφορία της ΕΛ.ΑΣ. του φιλομασόνου Δένδια, λίγες εκατοντάδες γραφικών κρατικοδίαιτων παρακρατικών συμμοριτών, προχώρησαν σε πορεία, η οποία σερνόταν στο κέντρο της πρωτεύουσας, σε ασφαλή πάντοτε απόσταση από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, για να αποφευχθούν επαναλήψεις των αριστερίστικων ρεκόρ ταχύτητας, κατά τις συγκλονιστικές μαρξιστικές φευγάλες του παρελθόντος. Παρά τη ρητή απόφαση της αστυνομίας για απαγόρευση των πορειών και σύλληψη όσων δεν πειθαρχήσουν στην απόφαση, ούτε μία σύλληψη δεν έγινε εις βάρος των διπλά παρανομούντων(παράνομη αντισυγκέντρωση, παράνομη πορεία). Η ΕΛ.ΑΣ. του Δένδια και της κομματικής φυσικής της ηγεσίας, απέδειξε για μια ακόμη φορά, πως συνεργάζεται αγαστά με τα κρατικοσυντήρητα ψοφίμια των μαρξιστικών συμμοριών. Επιπρόσθετα όμως, κατέδειξε πως ο Νόμος αποτελεί κενό γράμμα, όταν πρόκειται να εφαρμοσθεί κατά των πραιτόρων του αντεθνικού Καθεστώτος. Ας είναι, η ασυδοσία τους έχει ημερομηνία λήξης κι αυτό το αντιλήφθηκαν χθες, αδυνατώντας να πλήξουν κατά οποιονδήποτε τρόπο την πελώρια Πολιτική Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Ο νόμιμος Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν δύναται κατά κανένα τρόπο να περιοριστεί από ανήθικες, παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις, όπως αυτές που έγιναν η αιτία για να προφυλακιστεί ο Αρχηγός μας και οι βουλευτές, συναγωνιστές μας Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς. Κι αυτό απεδείχθη περίτρανα κατά τη χθεσινή μεγαλειώδη και δυναμική Εθνικιστική συγκέντρωση, όπου 50.000 Ελληνίδες και Έλληνες απαίτησαν πραγματική Δικαιοσύνη, απαλλαγμένη από παράνομες παρεμβάσεις της αντεθνικής κυβέρνησης:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/50.000-ellhnes-apaithsan-thn-amesh-apofulakish-twn-ethnikistwn-politikwn-kr#ixzz2mJ68zDha

Exit mobile version