Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “δημοκρατία” χωρίς μάσκα – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η “δημοκρατία” χωρίς μάσκα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Η Χρυσή Αυγή δεν άλλαξε και ούτε πρόκειται να αλλάξει»

Στην Κύπρο ετοιμάζουν σχέδιο Ανάν 2, στην Βόρειο Ήπειρο σκλαβιά και κατοχή, στο Αιγαίο αλωνίζουν τα πλοία του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, στην Θράκη οι πράκτορες της Άγκυρας έχουν στήσει πανηγύρι, ενώ το όνομα Μακεδονία λεηλατείται από τους Σκοπιανούς και την ίδια ώρα ο πολιτικός, που έριξε μια κυβέρνηση, την κυβέρνηση του κόμματος στο οποίο ανήκε, ναι ο ίδιος ο «Μακεδονομάχος» δέχεται ονομασία, η οποία θα περιέχει τον όρο… Μακεδονία! Μάλιστα δικαιολογεί την εθνική μειοδοσία με επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ περί γεωγραφικού προσδιορισμού και γενικής χρήσεως του ονόματος…

Η Πατρίδα μας ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι και την ίδια ώρα, για να μην υπάρχει αντίδραση, φρόντισαν οι έμποροι των εθνών, οι έμποροι του βρώμικου χρήματος, να είναι ο Λαός μας εξαθλιωμένος και η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να αντισταθεί, η Χρυσή Αυγή, να κτυπηθεί αμείλικτα, να φυλακισθεί η ηγεσία της, να ασκηθεί εις βάρος της αποκλεισμός, συνωμοσία σιωπής, τρομοκρατία και δολοφονίες τυφλές με σκοπό να απομακρύνουν τους ακόμη ζωντανούς αγωνιζόμενους Έλληνες από τον μόνο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ και ΚΑΘΑΡΟ πολιτικό Κίνημα των καιρών μας. Μάταιος ο κόπος τους. Η Χρυσή Αυγή παραμένει όρθια με ηγεσία αλύγιστη και με χιλιάδες γενναίων ανδρών και γυναικών να πλημμυρίζουν τα γραφεία της, παρ’ όλες τις φυλακές και τις σφαίρες.

«ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ»

Ναι, ίσως κάποιοι να δείλιασαν. Αυτοί δεν ήταν ποτέ μαζί μας. Ήλθαν, όμως, στην θέση τους άλλοι και θα έλθουν και άλλοι και όσο γι’ αυτούς που λιποτακτούν ή φοβισμένοι λουφάζουν έτσι ήταν πάντοτε ο κόσμος, έτσι ήταν πάντοτε οι άνθρωποι. Λίγοι, πάντοτε λίγοι τραβούν με τις πλάτες τους τον τροχό της Ιστορίας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Είπαν και έγραψαν κάποιοι ρουφιάνοι ότι η Χρυσή Αυγή «άλλαξε»… Αλλάξατε μήπως εσείς, που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, άλλαξα εγώ που συμπλήρωσα ήδη δύο μήνες μια άδικης φυλάκισης, ενός πρωτοφανούς διωγμού; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ!

Είναι, λοιπόν, προφανές ότι κάποιοι ψεύδονται συστηματικά με σκοπούς πονηρούς. Η Χρυσή Αυγή «δεν έριξε τους τόνους» γιατί τι άλλο είναι η Χρυσή Αυγή από την ηγεσία της και τις χιλιάδες των αγωνιστών και των αγωνιστριών της;

Μέσα από το κελί της φυλακής μου, λοιπόν, σας διαβεβαιώ ότι δεν πιστεύω στην πολιτική του «να πέσουν οι τόνοι», δεν δείλιασα και όσοι δειλιάσανε και λένε «να πέσουν οι τόνοι» είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Η Χρυσή Αυγή για όσους γράφουν ή θέλουν να κλείσει τα γραφεία της, τους πληροφορώ ότι στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να ανοίξει άλλα δέκα γραφεία σε Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι διώξεις τους, οι άδικες και παράνομες, όχι μόνον δεν μας λύγισαν, αλλά μας έκαναν περισσότερο αποφασισμένους για αγώνα και δράση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ

Τρεις βουλευτές στην φυλακή, δύο Χρυσαυγίτες νεκροί, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ενός αγώνα ιερού και καθαγιασμένου από το Αίμα τους, ένας Συναγωνιστής μας βαριά τραυματίας. Κράτος και μαρξιστικός υπόκοσμος εργάστηκαν μαζί δόλια και ύπουλα να μας σταματήσουν. Δεν θα τα καταφέρουν! Αυτό, όμως, που δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω είναι ότι η ΔΙΩΞΗ εναντίον μας είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ. Έστησαν κατηγορητήρια, βλέποντας… δημοσκοπήσεις! Έβαλαν βουλευτές στην φυλακή με πραγματική αιτία το γεγονός ότι ήταν πολιτικοί τους αντίπαλοι και τους έπαιρναν ψήφους. Έστησαν κατηγορίες πριν τους εισαγγελείς στα τηλεπαράθυρα, μίλησαν για δίκες πριν αυτές αποφασιστούν από την δικαιοσύνη να γίνουν. Η εμπάθεια και το μίσος τους αβυσσαλέο και το δικό μας μεγάλο «έγκλημα» τίποτε άλλο από το ότι δεν συμβιβαστήκαμε και δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με το ξεπούλημα της Πατρίδας μας από τους αριστερούς και κεντροδεξιούς λακέδες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των παγκόσμιων τοκογλύφων. Αυτό που γίνεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όμως, ας γνωρίζουν οι εμπαθείς πολιτικοί διώκτες μας και οι συνέταιροί τους σε αυτήν την ανηθικότητα, δεν αφορά αποκλειστικά την Χρυσή Αυγή, είναι ταυτόχρονα και ένα πισώπλατο μαχαίρωμα αυτής της ίδιας της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, που εξευτελίζουν με τις αγυρτείες τους, είναι επίσης και ένα ξεμασκάρεμα κραυγαλέο της ψευτοδημοκρατίας τους.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Μέσα από το κελί της φυλακής μου σας διαβεβαιώ ότι παραμένω πιστός στις Αρχές του Κινήματός μας, ακλόνητος και σταθερός στην γραμμή ενός ανυποχώρητου αγώνα.

Τίποτε δεν τελείωσε. Όλα τώρα αρχίζουν, αυτή είναι η ώρα, όπου θα μετρηθεί ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, γιατί στα εύκολα όλοι τους γενναίους παριστάνουν, στα δύσκολα, όμως, είναι που φαίνεται ποιος είναι ΠΙΣΤΟΣ και ποιος είναι πραγματικός Αγωνιστής.

Ο Περικλής Γιαννόπουλος είχε γράψει το περίφημο «Ή Ελλάς ή Τέφρα», θέλοντας να τονίσει ότι δεν αξίζει να αγωνίζεται κανείς για ένα κράτος ουτιδανών, για μια αποικία χρέους, για την ψευτοελλάδα του Μνημονίου, που θα είναι υποταγμένη στους τοκογλύφους μέχρι το… 2050! ΟΧΙ, εμείς θέλουμε μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ και για να την κερδίσουμε πρέπει να θάψουμε το ψευτορωμαίικο.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Οι δρόμοι και οι πλατείες σάς περιμένουν. Οι πόλεις και τα χωριά, οι απλοί άνθρωποι του Λαού μας, που ελπίζουν σε εμάς, σας περιμένουν. Αγώνας, λοιπόν, Αγώνας σκληρός, μέχρι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και εγώ μέσα από το κελί μου θα είμαι πάντοτε δίπλα σας.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmokratia-chwris-maska-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz2mKoz1IWT

Exit mobile version