Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα μυθεύματα από τον λαθροδήμαρχο Καμίνη: Με απειλούσε ο Μιχαλολιάκος!

Η γελοιότητα του σαθρού κατηγορητηρίου κατά της Χρυσής Αυγής είναι ευθέως ανάλογη με την ανύπαρκτη σοβαρότητα των ψευδομαρτύρων. Όταν σε κατηγορούν άνθρωποι όπως ο λαθροδήμαρχος Καμίνης που εξελέγη με την ψήφο των λαθρομεταναστών και στιςερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα βρίσκει την ψήφο του, καθίσταται σαφές πως το σαθρό κατηγορητήριο είναι αναπόφευκτο να καταρρεύσει παταγωδώς.

Ο -όχι για πολύ ακόμη – δήμαρχος Αθηναίων έδωσε συνέντευξη στην φυλλάδα του Ψυχάρη, το “Βήμα”,  όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: “Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε αρκετές φορές από τη Χρυσή Αυγή ο κ. Καμίνης. Μία φορά μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, ο ίδιος ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος τον απείλησε λέγοντάς του «να προσέχεις όταν κυκλοφορείς στην Αθήνα». «Γεύτηκε» και τη βία του «Καιάδα»της Χρυσής Αυγής, του κ. Γ. Γερμενή, ο οποίος επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του.«Μετά τα τελευταία γεγονότα και τη δημόσια επίδειξη της ωμής βίας από αυτούς που μισούν τη δημοκρατία και την ελευθερία, η πολιτική μας εναντίον της βίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας έχει γίνει πια κοινός τόπος για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και όλους τους πολιτικούς φορείς που πιστεύουν στη δημοκρατία και μάχονται γι’ αυτήν» λέει. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπει συσσίτια μόνο για Έλληνες σε κεντρικές πλατείες της πόλης. «Βρίσκομαι στον αντίποδα της ιδεολογίας, της πολιτικής και της πρακτικής της Χρυσής Αυγής» λέει χαρακτηριστικά“.

Οι μετρ της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης έπιασαν για ακόμη μια φορά δουλειά, ώστε να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά της Χρυσής Αυγής και να στηθούν νέα γελοία κατηγορητήρια. Αυτό που εκλαμβάνει ο Καμίνης ως απειλή κατά της ζωής τους από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, δεν είναι άλλο από μια συνέντευξη του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο “Πρώτο Θέμα” για την απαγόρευση της διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα φέτος το Πάσχα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει σχετικά: “Κατά του Καμίνη δεν θα στραφεί νομικά η Χρυσή Αυγή, αλλά θα στραφεί ο λαός της Αθήνας τον οποίο έχει παραδώσει βορά στους λαθρομετανάστες. Αν τολμά ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη, χωρίς τους αστυνομικούς του“. Αυτή η δήλωση για τους ψεύτες των διεφθαρμένων ΜΜΕ είναι απειλή κατά της ζωής του Καμίνη!

Ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει πλήρως την βρώμικη σκευωρία που έχει στηθεί κατά της Χρυσής Αυγής και σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει, οι μηχανορράφοι θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν
 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-geloies-kathgories-apo-ton-lathrodhmarcho-kaminh-me-apeilouse-o-michal#ixzz2mKpf78xJ

Exit mobile version