Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο ακόμη νεκροί μέσα σε ένα βράδυ στο βωμό του Μνημονίου

Δύο ακόμη νεκροί μέσα σε ένα βράδυ στο βωμό του Μνημονίου

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το αίμα που πότισε τον βωμό του Μνημονίου στην Ρόδο με τον πνιγμό των συνανθρώπων μας, που ήρθε ως αποτέλεσμα της αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού και τις κατάφορες ευθύνες του υπουργού Προ.Πο, Δένδια. Χθες το βράδυ είχαμε άλλους δύο νεκρούς με τις ευθύνες αυτή τη φορά να βαραίνουν δύο διαφορετικά υπουργεία.

Στην μία τραγική περίπτωση είχαμε τον πνιγμό μιας γυναίκας στο Άργος. Η άτυχη γυναίκα πνίγηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι ύστερα από την πλημμύρα που έφερε η χρόνια αδιαφορία της κρατικής μηχανής, σε συνδυασμό με την νεροποντή. Η βροχόπτωση όπως τόνισαν οι ειδικοί ήταν μεν μεγάλη, αλλά όχι ώστε να δικαιολογεί το τραγικό περιστατικό, που ήρθε ως απόρροια ελλιπούς πρόληψης και προετοιμασίας από πλευράς Δένδια, ο οποίος είναι μάλλον «εξαιρετικά απασχολημένος» με το «φιλτράρισμα» των ψευδομαρτύρων.

Στην δεύτερη περίπτωση έχουμε ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών, που έχασε την ζωή του σε ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, προσπαθώντας να ζεσταθεί από ένα μαγκάλι. Εν τέλει το άτυχο κορίτσι έχασε την ζωή του από τις αναθυμιάσεις. Αυτή την είδηση κρατήστε την στο μυαλό σας, γιατί τώρα που χειμωνιάζει θα ακούσουμε πολλές παρόμοιες ειδήσεις από θανάτους ανθρώπων που θα προσπαθούν να ζεσταθούν και δεν θα έχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο ή φυσικό αέριο εξαιτίας της «μη υπερφορολόγησης» του Στουρνάρα.

Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου από ότι φαίνεται βλάπτει σοβαρά όχι μόνο την υγεία, αλλά και την ζωή των Ελλήνων πολιτών. Έχει διαλύσει το κράτος και έχει εξαθλιώσει τους πολίτες του, οδηγώντας την χώρα στην καταστροφή με ταχύ ρυθμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/duo-nekroi-se-ena-bradu-sto-bwmo-tou-mnhmoniou#ixzz2mKvwBc6I

Exit mobile version