Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι καπιταλιστικές απολύσεις του ΚΚΕ

Οι καπιταλιστικές απολύσεις του ΚΚΕ

Στις συγκεντρώσεις των μερικών δεκάδων κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, των πακιστανών και των γερομπολσεβίκων που έμειναν ορφανοί με την θορυβώδη κατάρρευση της σοβιετικής μαμάς, ακούγεται ένα σύνθημα το οποίο τελειώνει με τη φράση-απαίτηση: «την κρίση να πληρώσει η εργοδοσία». Τούτο βέβαια, φαίνεται πως απαιτείται από όλους τους άλλους, πλην της ανέγγιχτης ηγεσίας του ΚΚΕ, που απολύει δίχως καμιά σοσιαλιστική ευαισθησία τους εργαζομένους του.

Αυτά φυσικά, δεν τα καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, ώστε να βγουν οι ντελάληδες του Περισσού και να κραυγάσουν πως πρόκειται για προπαγάνδα των «φασιστών» σε συνεργασία με τους κεφαλαιοκράτες. Τα ισχυρίζονται οι ίδιοι οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη, εν μέσω απόλυτης σιγής από τους συναδέλφους τους, στα πλαίσια της μαρξιστικής ομερτά.

Σε χρονικό διάστημα 11 μηνών, η εγκληματική συμμορία του Περισσού απέλυσε 25 εργαζομένους, ενώ απαίτησε με «σοβιετικές» μεθόδους την υπογραφή ατομικών συμβάσεων από εκείνους που θα παραμείνουν, με 800 ευρώ ανά μήνα. Αυτά καταγγέλλει ο Κυριάκος Ζηλάκος, εις εκ των πρώτων απολυθέντων του Ριζοσπάστη, επισημαίνοντας πως:

«Από τους 14 δημοσιογράφους μη μέλη του ΚΚΕ που πήγαν στο σωματείο τους, την ΕΣΗΕΑ, ζητώντας στήριξη γιατί ήταν απλήρωτοι πάνω από ένα εξάμηνο, απολυθήκαν οι 13 (παραμένει προς το παρόν μία δημοσιογράφος, λόγω γέννας).

Από τους 8 που πήγαν στα δικαστήρια ζητώντας τα δεδουλευμένα 8-10 μηνών απολύθηκαν και οι 8, χωρίς να καταβληθούν σε όλους τα δεδουλευμένα.

Από τα 8 μέλη του ΚΚΕ που αρνήθηκαν πρόσφατα να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις ήδη έχουν απολυθεί οι 5.

Από τα 5 μέλη του ΚΚΕ που εξέφρασαν διαφορετική από την ηγεσία-συμμορία άποψη στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου απολύθηκαν και οι 5».

Κατά τ’ άλλα, το «ηρωικό» ΚΚΕ των 95 χρόνων υπηρεσίας στους εχθρούς της Πατρίδος και του Λαού μας, παριστάνει τον προστάτη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Έχει δε το θράσος, να καταγγέλλει πως η Χρυσή Αυγή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, χτυπώντας το «λαϊκό κίνημα».

Μπολσεβίκοι, η Χρυσή Αυγή δεν γίνεται να χτυπήσει το Λαϊκό Κίνημα, διότι η Χρυσή Αυγή είναι το Λαϊκό Κίνημα! Αυτή την πραγματικότητα έχουν συνειδητοποιήσει και εκείνοι που μέχρι πρότινος εξαπατούσατε, και τώρα σπεύδουν να ταχθούν κάτω από τις Σημαίες του Αγώνα του Λαϊκού Εθνικισμού! Φυσιολογικότατα λοιπόν, στο ΚΚΕ θα απομείνουν οι ψευδοσοσιαλιστικές διακηρύξεις, οι παράνομα ελληνοποιηθέντες ασιάτες λαθροεισβολείς και στελέχη-μνημεία του καπιταλισμού, όπως η φαντασιόπληκτη προλετάρισσα της Εκάλης Κανέλλη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-kapitalistikes-apoluseis-tou-kke#ixzz2mMNp0VHy

Exit mobile version