Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Είναι λαϊκή απαίτηση η αποφυλάκιση των παρανόμως διωκόμενων και προφυλακισμένων Αρχηγού και βουλευτών μας και να κλειστούν στη φυλακή οι αληθινοί εγκληματίες που θησαύριζαν και συνεχίζουν να πλουτίζουν με τα χρήματα του δημοσίου. Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες, κλέφτες, εθνοπροδότες και οι απατεωνίσκοι που διοικούν τα κρατικά ταμεία, τα δημόσια αγαθά, τις εθνικές υποδομές και όσοι έχουν χρηματιστεί και διώκονται αλλά διαφεύγουν, επιβάλλεται να βρεθούν αντιμέτωποι με νόμους θεσπισμένους όχι κατά το δοκούν αλλά ισχυρούς , με ποινές που δεν παραγράφονται και αρχειοθετούνται!

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι αντιδημοκρατικό να διώκονται οι έντιμοι πολίτες λόγω πολιτικής ιδεολογίας και να είναι ελεύθεροι οι απατεώνες. Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι στα μέτρα τα δικά τους, προκειμένου να καλυφθούν σκάνδαλα και οικονομικές ατασθαλίες. Όμως…πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Σύντομα όλοι όσοι απολαμβάνουν τα κλοπιμαία του λαού μας, την ώρα που εμείς δυστυχούμε οικονομικά και παλεύουμε για την επιβίωση, θα κλειστούν στο πιο σκοτεινό κελί.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί τους προδότες στο Γουδί. Δεν θα αργήσει αυτή η μέρα. Πάντα μετά τον χαλασμό έρχεται η νηνεμία, πάντα μετά την παρακμή η άνθιση.

Κάντε κουράγιο και η Ελλάδα θα νικήσει. Ο Θεός είναι μαζί μας και όχι με τα σιωνιστικά-ιουδαϊκά, μασονικά ,σατανικά σχέδια των ανθρώπων του σκότους. Ο Χριστός είναι φως, δύναμη, ζωή. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

A.

Εθνικιστική Ιδεολογική Επιθεώρηση “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ” (τεύχος 6)

Διάβασα την έκθεση του ΟΑΣΑ και την πρόθεση να αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, αν θα έχουμε φυσικά εργασία μέχρι τότε και θυμήθηκα τον ανεκδιήγητο κ. Λοβέρδο με το χαρακτηριστικό ”Δεν πεθαίνουν κιόλας, ζουν πολύ στην Ελλάδα”, όταν ήταν υπουργός και συνυπεύθυνος της εφαρμογής του μνημονίου και των επιταγών του ΔΝΤ με κυβέρνηση του Γ.Α.Π. Μήπως από τότε δεν ήταν όλα προσυμφωνημένα; Αλίμονο από τους αφελείς που ξεγελάστηκαν και δεν ξεσηκώθηκαν από τότε να μας πει τι εννοεί όταν λέει ότι οι Έλληνες συνταξιούχοι δεν πεθαίνουν κιόλας!! Η θρασύτητα, η αλαζονεία και η περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής και αξίας άγγιζε τα όρια της πρόκλησης. Ούτε Θεός να ήταν! Ίσως γι αυτό θέλουν με τα μνημόνια να μειώσουν το προσδόκιμο όριο ζωής, για να γλυτώσουν τις συντάξεις και τα εφάπαξ. Γουδί που τους χρειάζεται…..! Έλληνες, μην τους υπολογίζετε….Και με λιγότερο κρέας, θα ζήσουμε. Δεν θα μας πεθάνουν αυτοί πριν την ώρα μας. Αντιστεκόμαστε στα σχέδιά τους, πυκνώνουμε τις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δεν σταματάμε γιατί σύντομα έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης.

Α.Γ.Α.

Ανδρείκελο των εργολάβων η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: “Πληρώνετε τον Μπόμπολα κορόιδα!”

Ο Υπ. Δικαιοσύνης Αθανασίου μίλησε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και ΖΗΤΗΣΕ να προστατέψουν την δημοκρατία από τη Χρυσή Αυγή με μια ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (βλ. Δελτίο Ειδήσεων MEGA Κυριακή 1-12-2013 μεσημέρι 14:00). Απροκάλυπτα το ανδρείκελο ο Υπ. Δικαιοσύνης πρώην δικαστικός Αθανασίου έταξε λεφτά στους δικαστικούς και τους προέτρεψε να μεθοδεύσουν την καταδίκη της ΧΑ με αμετάκλητη απόφαση προκειμένου να την θέσουν εκτός νόμου. Έχουν πλέον χάσει κάθε ίχνος δημοκρατικής ευαισθησίας και λειτουργούν ως χουντοσυμμορία που προσπαθεί να διασωθεί από την Νέμεση που πλησιάζει και θα είναι αμείλικτη έναντι όσων προσέβαλαν και ασέλγησαν στον ελληνικό Λαό και την Ελλάδα. Επίορκε Υπουργέ Αθανασίου δεν σε σώνει η ασυλία και ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης Υπουργών γιατί όταν ο Λαός θα μιλήσει τελικά θα τύχει εφαρμογής το άρθρο 120 του Συντάγματος και όλα θα ξεκινήσουν πάλι από το ΜΗΔΕΝ χάριν της σωτηρίας του Έθνους και της Ελλάδας. Εσείς της Κυβέρνησης μην ελπίζετε σε κόλπα και τους βρωμερούς νόμους που έχετε θεσπίσει για την απαλλαγώ σας. Θα γίνει RESET και η Ελλάδα θα ξεκινήσει από την ΑΡΧΗ.

Α.Ζ.

Μοίρασε λεφτά και απαίτησε δικαστική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ο Αθανασίου

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!  Αν νομίζετε ότι είστε αλώβητοι και μπορείτε, εσείς που πρέπει να διασφαλίζετε την νομιμότητα, να παρανομείτε και να εξοντώνετε οικονομικά τους Έλληνες προκειμένου να κερδίσετε περισσότερα, σαν να μην είναι Έλληνες πολίτες φορολογούμενοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, είστε γελασμένοι. Ακόμη και αν προσπαθήσετε με ύπουλα τεχνάσματα και ψεύδη να καρπωθείτε από το κυνήγι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ. Να είστε σίγουροι ότι όσο χτυπάτε ανέντιμα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόσο μεγαλώνει η απήχησή της στον ελληνικό λαό. Υπεράνω ανθρωπίνων νόμων είναι ο Θεός  και την αδικία δεν την θέλει ο Θεός. Λαοθάλασσα ήταν το Σάββατο οι Έλληνες στο Σύνταγμα, αψηφώντας κρύο, απειλές, φόβους, διώξεις. Η Ελλάδα πολύ σύντομα θα έχει Εθνική Ηγεσία και όσοι παρανόμησαν θα αντιμετωπίσουν τον νόμο και τις συνέπειες των πράξεών τους. Πάντα στο
τέλος το καλό υπερισχύει του κακού και όσα χαίρεστε τώρα να ξέρετε είναι εφήμερα.

Κ.Α.

Η “δημοκρατία” χωρίς μάσκα – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-3-dekembriou-2013#ixzz2mPAfV5D6

Exit mobile version