Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη

Ομιλία για τα Νοεμβριανά του 1916  με Θέμα :Ξενική κατοχή, αίμα, βία, πείνα συνωμοσίες, εθνική ταπείνωση 1916-2013 πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού την πέμπτη 28-11-2013 μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από τον συναγωνιστή Θοδωρή Τσέλα

Ο Συναγωνιστής μίλησε για μια άγνωστη σε πολλούς περίοδο της Ιστορίας μας, τα Νοεμβριανά, και δεν εννοούμε φυσικά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου με τους ανύπαρκτους νεκρούς. Εννοούμε τα γεγονότα του Νοεμβρίου του 1916 στην Ελλάδα με την απευθείας στρατιωτική παρέμβαση των Αγγλογάλλων, τον βομβαρδισμό της πόλης και την κατοχή του Πειραιά, όλα αυτά μετά από πρόσκληση Έλληνα πολιτικού!

Έκανε μια εκτενή αναφορά στον σκοτεινό ρόλο του Ελευθέριου Βενιζέλου στα γεγονότα, όπου με την προδοτική στάση του προκάλεσε και σχεδόν ζήτησε την επέμβαση των ξένων δυνάμεων στη χώρα μας, κατηγορώντας έπειτα τον Βασιλιά Κωνσταντίνο ότι παρέδωσε ελληνική γη στους Βούλγαρους! Τα Νοεμβριανά αποτέλεσαν την εκρηκτική κορύφωση ενός ακόμη Εθνικού Διχασμού.

Ο Συναγωνιστής τόνισε τον πολύ σημαντικό  ρόλο του Ιωάννου Μεταξά, με το σώμα των Επιστράτων που δημιούργησε και το οποίο εκπροσωπούσε την πλήρη αντίσταση ενάντια στην ξενική επιβολή, με πίστη ότι Πατρίδα και το Έθνος μας πρέπει να είναι ανεξάρτητα και κραταιά, χωρίς εξάρτηση από ξένους παράγοντες. Και η αντίσταση είναι διαρκής. Συνεχίζεται ακόμη και σήμερα ενάντια σε κείνους που για να μείνουν στην εξουσία ξεπουλάνε την πατρίδα μας.

Μπορεί να αλλάζουν οι χρονιές και τα πρόσωπα, οι πρακτικές όμως είναι ίδιες και τότε και τώρα… Οι απόγονοι των επιστράτων που αντιστάθηκαν σθεναρά τότε είμαστε Εμείς, που δεν μας λυγίζει και δεν μας σταματάει τίποτα, ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές…

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Μαζική δράση του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης

Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δίνεται καθημερινά στους δρόμους, εκεί που χτυπά η καρδιά του ελληνικού λαού. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι το μόνο που τολμά να βγει στο δρόμο, γιατί χαίρει της αστείρευτης στήριξης του κόσμου. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα, πλέον, δεν μαζεύονται ούτε στους τέσσερις τοίχους, που αποτελούν τα γραφεία τους.

Απέναντι στο Σύστημα, που χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο για να μας αποσιωπήσει, να μας λασπολογήσει, αλλά και να μας καταστρέψει, στεκόμαστε εμείς, η Νεολαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η αιχμή του δόρατος, στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Με τα λίγα μέσα μας, φροντίζουμε να ενημερώσουμε κάθε ελεύθερο Έλληνα που βρίσκεται εκεί έξω, για το πράγμα για το οποίο παλεύουμε, την Αλήθεια, που συνάμα αποτελεί και το σπουδαιότερό μας όπλο!

Έτσι και την Κυριακή, δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησαν μία μαζική ενημερωτική εκστρατεία από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι και το δικαστικό μέγαρο.  Χιλιάδες φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος, γενικότερα, αλλά και με τα αληθινά γεγονότα που σχετίζονται με τις παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού και ακόμη δύο βουλευτών μας, μοιράστηκαν σε λαϊκή αγορά πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και στις οδούς Εγνατία και Τσιμισκή.

Σύσσωμος ο κόσμος έδειχνε τη στήριξη και την οργή του, για τις αντισυνταγματικές συλλήψεις, αλλά και για τις δολοφονίες των δύο συναγωνιστών μας, σύγχρονων Ηρώων της Πατρίδας και της Ιδέας μας. Τα φυλλάδια αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά πολύ λίγα, μπροστά στη ζήτηση του κόσμου. Αργότερα προχωρώντας επί της οδού Εγνατίας και μοιράζοντας φυλλάδια σε περαστικούς, καταστηματάρχες και επιβαίνοντες σε αμάξια, η κίνηση σταματούσε συχνότατα με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν για να προλάβουν να προμηθευτούν με φυλλάδια για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Οι αντιδράσεις ήταν φρενήρεις και ιδιαίτερα οδηγοί ταξί και οδηγοί του Ο.Α.Σ.Θ., άνθρωποι που καθημερινά έρχονται σε επαφή, με εκατοντάδες ανθρώπους μας εξέφρασαν τις απόψεις του κόσμου για το Κίνημά μας και μας έπεισαν πως κάθε μέρα στεφόμαστε νικητές σε αυτόν τον Αγώνα για τη σωτηρία του Έθνους μας. Τόνισαν πως πλέον, τα κανάλια και οι φυλλάδες έχουν χάσει και την ελάχιστη αξιοπιστία που είχαν και ο κόσμος ξέρει πως το πραγματικό πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτό που βλέπει καθημερινά στο δρόμο… Παιδιά με μαύρα μπλουζάκια και χαμογελαστά πρόσωπα, με ελληνικές σημαίες στα καπέλα και τις μπλούζες τους…

Χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση σύγκρισης με τους Γίγαντες της ιστορίας μας, οι νέοι Χρυσαυγίτες βαδίζουν με αγέρωχο βλέμμα, σαν τους νέους του Ιερού Λόχου στο Δραγατσάνι και την αρχαία Κρυπτεία, προς κάθε μικρή και μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση των Ιδεών μας και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καζαντζάκη 4
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893

Ομιλία στα γραφεία της Κέρκυρας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, η εβδομαδιαία ομιλία μας αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε σε όλες τις σημαντικές παρεμβάσεις των Συναγωνιστών μας εντός του κοινοβουλίου με τις οποίες κατήγγειλαν ευθαρσώς τις δόλιες μεθοδεύσεις του ανθελληνικού καθεστώτος ενάντια στην ευημερία του λαού μας και της πατρίδας μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επερχόμενη συγκέντρωση του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα ενάντια στις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-kerkura-thessalonikh#ixzz2mPx5HZqi

Exit mobile version