Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευθεία παραδοχή νεοδημοκρατών για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Έχουμε γράψει ήδη για την συνταγματική εκτροπή που τελείται με την βουλή των 297 και το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας του Κορυδαλλού έχει καταστεί ρυθμιστής του Πολιτεύματος, αφού ουσιαστικά αυτός αποφασίζει για το πόσοι Έλληνες θα αυτοκτονήσουν από την απελπισία και το πόσοι θα ξεπαγιάσουν από το κρύο λόγω της φορομπηχτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης του Μνημονίου. Με τα παραπάνω εννοούμε ότι πλέον η συγκυβέρνηση του μνημονίου χρειάζεται 149 βουλευτές για να περάσει ένα νομοσχέδιο, αφού τα νομοσχέδια περνάνε επί του συνόλου των παρόντων και προφανώς το maximum των βουλευτών που μπορούν να παρευρεθούν σε οποιαδήποτε ψηφοφορία είναι 297.

Έτσι η συγκυβέρνηση μπορεί να κατεβάζει κατά το δοκούν τον πήχη ψήφισης ενός νομοσχεδίου, ανάλογα με το πόσους βουλευτές διαθέτει η ίδια. Βρίσκεται π.χ. η συγκυβέρνηση στους 153; Προφυλακίζουν αδίκως τρεις βουλευτές και δίνουν εντολή στον Εισαγγελέα Κορυδαλλού να μην τους επιτρέπει να έρχονται στην ψηφοφορία. Έτσι έχει έναν «αέρα» τεσσάρων βουλευτών για παν ενδεχόμενο. Αύριο άμα έχει 152 ή υποψίες ότι 1-2 θα γίνουν αντάρτες θα δώσει εντολή στους δικαστικούς να προφυλακίσουν και άλλους βουλευτές, προκειμένου να περάσει το νομοσχέδιο.

Ακούγονται όλα αυτά τρελά; Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτές είναι οι σκέψεις της συγκυβέρνησης, αφού αυτό λέει το άρθρο του εκδότη της σκληρά νεοδημοκράτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γ. Κουρτάκη. Όπως γράφει επί λέξει ο Κουρτάκης: «Τις τελευταίες ημέρες διατυπώνεται ένα περίεργο επιχείρημα από την πλευρά της κυβέρνησης. Υπό τον φόβο της κοινοβουλευτικής ανταρσίας, κάποιοι άρχισαν να αναζητούν λύσεις. Και τις βρήκαν στους τρεις προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής. Τι λένε; Ότι ακόμα και αν καταψηφίσει ένας βουλευτής το νομοσχέδιο για τα ακίνητα, δεν υπάρχει θέμα, καθώς μειώνεται ο αριθμός των βουλευτών  που απαιτούνται για να ψηφιστεί ένα ν/σ. Ο λόγος της μείωσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι δικαίωμα ψήφου στη Βουλή διαθέτουν 297 βουλευτές, από τη στιγμή που τρεις της Χρυσής Αυγής βρίσκονται προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό».

Πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ευθεία παραδοχή της συνταγματικής και πολιτειακής εκτροπής που έχει τελέσει η χούντα του μνημονίου, Βενιζέλου – Σαμαρά. Όμως το χουντικό παραλήρημα του νεοδημοκράτη εκδότη (και συνεπώς εκ των έσω πληροφορημένο) δεν σταματά εκεί, αφού το σχέδιο πάει και παραπέρα. Γράφει λίγο πιο κάτω: «Ακούγεται ότι τις επόμενες ώρες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε και νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής»Συνδέοντας τα παραπάνω μπορούμε ευθέως να καταλάβουμε πως η δικαστική απόφαση δεν βασίζεται σε αποδείξεις ενοχής ή τεκμήρια, αλλά στο αν θα ανιχνεύσει ο Σαμαράς αντάρτες μέσα στους βουλευτές του.

Αν, δηλαδή, νομίζει ότι θα έχει «διαρροές» στην ψήφιση του προϋπολογισμού που είναι το Σάββατο, τότε θα διατάξει την κράτηση των βουλευτών μας, προκειμένου να περάσει ο προϋπολογισμός. Αν αργότερα η συγκυβέρνηση συνεχίσει να φυλλορροεί, τότε θα κατασκευάσει νέους ψευδομάρτυρες, για να καταθέσουν μπούρδες εναντίον άλλων βουλευτών, προκειμένου και πάλι να περάσουν τα σχέδια της τρόικα, εναντίον του Ελληνικού Λαού. Και επειδή φαίνεται ότι υπήρξαν δικαστές που «τσίνισαν» σε αυτή την κατάφορη παράβαση καθήκοντος έστειλε και τον Αθανασίου να υποσχεθεί αυξήσεις μισθών, για να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις.

Ας διαβάσουμε, όμως, ένα σημείο του Ποινικού Κώδικα, που αφορά από ότι φαίνεται πολλούς…: «Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος επιχειρεί, με βία ή απειλή βίας ή σφετερισμό της ιδιότητας του ως οργάνου του Κράτους, να παρακωλύσει τη Βουλή από την ενάσκηση της εξουσίας που της παρέχει το Σύνταγμα.»

Διαβάστε το παραλήρημα της νεοδημοκράτικης εφημερίδας:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eutheia-paradochh-neodhmokratwn-gia-politikes-skopimothtes-pisw-apo-tis-diw#ixzz2mQhRtcuE

Exit mobile version