Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ελληνικός λαός υπόκειται σε ανελέητη παραπληροφόρηση από τα ειδησεογραφικά κέντρα του καθεστώτος σε 24ωρη βάση. Σε διαφήμιση της ενημερωτικής εκπομπής του δημοσιογράφου του καθεστώτος Νίκου Ευαγγελάτου ή “Εισαγγελάτου” παρουσιάστηκαν και συνδέθηκαν τα δύο τραγικά γεγονότα στο Άργος και στη Θεσσαλονίκη ως αποτελέσματα της φονικής κακοκαιρίας. Στην πρώτη περίπτωση κάποιος θα μπορούσε να δεχθεί ότι ο πνιγμός της γυναίκας ήρθε ως αποτέλεσμα της ξαφνικής νεροποντής. Στην δεύτερη περίπτωση όμως; Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να πεθάνει όταν το θερμόμετρο δείχνει 8 βαθμούς κελσίου; Ο θάνατος από αναθυμιάσεις του μικρού κοριτσιού επειδή δεν είχε λεφτά η οικογένειά της να ζεσταθεί βαφτίστηκε από τους ντελάληδες της χουντοκυβέρνησης ως αποτέλεσμα της φονικής κακοκαιρίας και όχι ως αποτέλεσμα της καταλήστευσης του Ελληνικού λαού από τους Σαμαροβενιζέλους και τους αυλοκόλακές τους. Συμπέρασμα: Ελληνικέ λαέ, μην πιστεύεις ούτε λέξη από αυτά που λέει η χούντα της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. Αν θέλεις να απελευθερωθείς από τις αλυσίδες των δεσμοφυλάκων του καθεστώτος, κλείσε την τηλεόραση.

ΑΧΠ ΚΥΘΗΡΑ

Ομολογία πρώην υπουργού: Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στο σύστημα – Στις ευρωεκλογές θα εκπλαγούμε! ΒΙΝΤΕΟ

Σιγά μην γινόταν δεκτό το αίτημα για αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου, τότε δεν θα γινόταν και η αποκατάσταση της “αδικίας” στους μισθούς των δικαστικών από την χουντοσυμμορία Σαχλαμαρά-Βανιζέλου όπως τους υποσχέθηκε ο άθλιος Αθανασίου. Τα πάντα έχουν σαπίσει στο Ελλάδιστάν που ζούμε. Απόλυτος άρχων ο φον Σαχλαμαράς και η παρέα του που φυλακίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους, δεν δέχονται μειώσεις στους μισθούς των βουλευτών, επιβάλλουν φόρους στον λαό, απολύσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων των απομάχων της ζωής και επιβάλλουν δια νόμου την απαγόρευση έκφρασης γνώμης με απειλή εξοντωτικής φυλάκισης. Ζήτω το Ελλάδιστάν του φον Σαχλαμαρά, της νέας μπανανίας της Ανατολικής Μεσογείου.

Ζ.Α.

Εξώδικο των φυλακισμένων Συναγωνιστών για να παραστούν στη συζήτηση και την ψήφιση του προϋπολογισμού

Καλημέρα. Θα αναφερθώ στο κατάπτυστο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο διάβαζα πριν λίγες μέρες. Εντάξει. είναι ηλίου φαεινότερο πως φωτογραφίζει το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα με σκοπό να πλήξει το κοινωνικό σας έργο..Και προσπαθώ να θυμηθώ πότε στο χρονικό διάστημα που είσαστε στην βουλή υπήρξε από την μεριά σας ρατσιστική κίνηση. Αντίθετα φασίστες σας ανεβάζουν νεοναζί σας κατεβάζουν. Έχουν σκεφτεί οι συντάκτες του εν λόγω νομοσχεδίου πως εάν ψηφιστεί, και σας αποκαλέσει κάποιος νεοναζί ή φασίστα αυτομάτως μπορείτε να κάνετε χρήση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και να τον κλείσετε μέσα; Διότι όπως λέει η σοφία του λαού μας, όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα….

Λ.Ν.

Kontra news: Βοά ο νομικός κόσμος για την αντισυνταγματική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τον Τάκη Θ. δημοσιογράφο της “Κ” γιατί έχω πάψει προ πολλού να αγοράζω τις κομματικές φυλλάδες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Ενημερώνομαι όσο μπορώ από το διαδίκτυο. Σε αυτόν λοιπόν το θηρίο της διανόησης θα πρέπει να αφιερώσουμε λίγες γραμμές χάριν της ιστορίας. Αν αυτό ελέγετο την εποχή που το ΠΑΣΟΚ ευρίσκετο στα πρόθυρα της εξουσίας τώρα τα γραφεία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ φυλλάδας θα είχαν καεί. Τότε στην εξουσία ήταν πάλι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χτυπούσε με κλωτσιές την πόρτα της εξουσίας. Όποιος αμφισβητούσε την κυριαρχία, που οσημέραι ερχότανε, των τυφλωμένων ταλιμπάν πρασινοφρουρών του ΠΑΣΟΚ τον περίμενε το λιγότερο διαπόμπευση ή ξύλο ή κάψιμο αυτοκινήτου ή καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας. Πολλά τα παραδείγματα όμως τότε η ΝΔ έβαλε την ουρά στα σκέλια και ανέχθηκε την αρχή της πλειοψηφίας για 20 τόσα χρόνια.. Σήμερα ο διανοητής Τάκης της Καθημερινής μπορεί να αμφισβητεί την θεμελιώδη αρχή της πλειοψηφίας με ασυνάρτητους συλλογισμούς ζητώντας ακόμα περισσότερο Σαμαρά-Βενιζέλο έστω κι αν αυτοί δεν τολμούν να εμφανιστούν δημόσια, και παρ’ όλα αυτά να επιβραβεύεται για τις μπούρδες του.

Μ.Ρ.

“Το Παρόν”: «Πάνω από 13% η Χρυσή Αυγή στα μυστικά γκάλοπ. Αποτυχημένη η έμπνευση Σαμαρά για διώξεις»

Ο δρόμος που επιλέξατε όλοι εσείς μπροστάρηδες κι εμείς μαζί σας ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολος, αλλά είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία της Πατρίδας μας, είναι ο δρόμος που όλοι υποχρεούμαστε να περπατήσουμε χωρίς πισωπατήματα και δεύτερες σκέψεις, το χρωστάμε στους Ήρωες προγόνους μας και στα παιδιά μας! Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου  είχα την τιμή και τη χαρά να παραβρεθώ και θα ήθελα να σας διηγηθώ δύο περιστατικά. Δίπλα μου στεκόταν ένας κύριος περί τα σαράντα με εμφανή κινητικά προβλήματα και έτυχε να συνομιλήσουμε. Μου είπε λοιπόν πως εξαιτίας ενός σοβαρότατου τροχαίου έφτασε κοντά στο θάνατο και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους οικείους του.Αυτός όμως, όπως είπε, με τη βοήθεια του Θεού ξαναστάθηκε όρθιος με πολύ πόνο και ορκίστηκε στην Παναγία για όσο ζει να αγωνίζεται για το  Λαϊκό Σύνδεσμο γιατί πίσω από το κίνημα είναι η Ελλάδα, η Πατρίδα. Αυτός, λοιπόν, ο άνθρωπος που με το ζόρι κρατιόταν όρθιος, ταξίδεψε αρκετές ώρες από την επαρχία και δεν φοβήθηκε ούτε κρύο, ούτε ταλαιπωρία, ούτε “αντιεξουσιαστές”(τρομάρα τους) για να διατρανώσει τα πιστεύω του με τους υπόλοιπους συναγωνιστές. Δύο άλλοι κύριοι, πάνω από ογδόντα ετών ήταν καθισμένοι στο πεζοδρόμιο με τις Ελληνικές Σημαίες στα χέρια και την ώρα του Εθνικού Ύμνου  σηκώθηκαν όρθιοι και εμφανώς συγκινημένοι έψαλλαν με τον υπόλοιπο κόσμο! Όσο υπάρχουν Έλληνες σαν κι αυτούς υπάρχει ελπίδα για το αύριο της Χώρας μας. Η δικαίωση του Αγώνα ζυγώνει! Ούτε βήμα πίσω Συνέλληνες!

Α.Γ.

Ευθεία παραδοχή νεοδημοκρατών για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Αν η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα δεν ήταν τραγική, οι δημοσκοπήσεις και τα ευρήματά τους, εννοείται  κατά παραγγελία του κ. Μπόμπολα (δηλ.ΜΕGA),θα ήταν “πηγή” γέλιου. Μέχρι τώρα οι πληρωμένοι δημοσκόποι πιθανώς έμπαιναν στον κόπο να κάνουν κάποια τηλεφωνήματα στους Έλληνες πολίτες για να βγάλουν έστω “πειραγμένα” αποτελέσματα. Από τούδε και στο εξής γλίτωσαν και από αυτό το άχαρο καθήκον. Τα πράγματα έγιναν ακόμη απλούστερα: απλώς συσκέπτονται με τους ιθύνοντες της ανθελληνικής, δωσιλογικής και εγκληματικής συμμορίας MEGA και γράφουν ό,τι τους υπαγορεύουν. Δυστυχώς όμως επειδή, ειδικά τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ,έχουν φθάσει στον πάτο (δηλ. βρίσκονται κάτω από το 3, πιθανώς και 2%, είναι φύσει αδύνατον να τα αλλοιώσουν χωρίς να προκαλούν άφθονο γέλιο. Αν ενώσουν δε τις… δυνάμεις τους τα δύο… Μεgαθήρια  είναι πιθανόν να αγγίξουν το αστρονομικό ποσοστό του 4%! Ας συνεχίσουν λοιπόν να διασκεδάζουν τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Άλλωστε είναι παραδεκτό και από το σύνολο των ψυχολόγων : το γέλιο αποτελεί πηγή ζωής!

Ρ.Τ – Κέρκυρα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-4-dekembriou-2013#ixzz2mSlSp7Ay

Exit mobile version