Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Πειραιάς, Δυτική Αττική, Βόρεια Προάστια

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Πειραιάς, Δυτική Αττική, Βόρεια Προάστια

Η τρομοκρατία, οι διώξεις και οι υπόγειες μεθοδεύσεις του συστήματος ΔΕΝ λυγίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές! Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, μία ακριβώς ημέρα πριν την μεγαλειώδη συγκέντρωσή μας στο Σύνταγμα, όταν πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς για να παρακολουθήσει την ομιλία του βουλευτή Β’ Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής μα πάνω απ’ όλα ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Ηλία Παναγιώταρου.

Η ομιλία του Συναγωνιστή πραγματοποιήθηκε επί τη βάσει πληθώρας θεμάτων τα οποία απασχολούν το Έθνος μας, έχοντας ως αφετηρία τις άδικες και σαφώς ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ προφυλακίσεις του Αρχηγού μας, του Ιωάννη Λαγού, του Χρήστου Παππά και των υπόλοιπων Συναγωνιστών μας, τις ΑΝΑΝΔΡΕΣ δολοφονίες του Γεωργίου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, τον βαρύ τραυματισμό ενός ακόμη Συναγωνιστή, του Αλέξανδρου Γέροντα και το κλίμα τρομοκρατίας που έχει καλλιεργηθεί από ένα καταρρέον σύστημα, με σκοπό, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, να πλήξουν την φωνή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που δεν είναι άλλη από την φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή!

Φυσικά όλες οι παραπάνω ύπουλες και υπόγειες μεθοδεύσεις αποτυγχάνουν οικτρά καθώς το Κίνημά μας μέρα με την μέρα δυναμώνει και διατρανώνεται κα ι δεν θα αργήσει η μέρα που πλησιάζει ολοένα και πιο γρήγορα που θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας ώστε να αποδοθεί επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε όλους αυτούς που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν γη και ύδωρ στους αιωνίως εχθρούς της Πατρίδας μας!

Οι Έλληνες έχουν αποθέσει πλέον όλες τους τις ελπίδες στο Κίνημά μας, αφού αποτελούμε τον μοναδικό φορέα αντίστασης στις ύπουλες μεθοδεύσεις των ξένων και των εγχώριων αρπακτικών  που ο μοναδικός τους σκοπός είναι να καταστρέψουν ολοσχερώς την Ελλάδα.

Αν πέσουμε εμείς, πέφτουνε τα πάντα! Όπως πολύ χαρακτηριστικά και εύστοχα παρατήρησε ο ομιλητής.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως αυτή την στιγμή έχουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, αναφερόμενος φυσικά στον προφυλακισμένο Αρχηγό μας και των υπόλοιπων Συναγωνιστών μας και συνέχισε λέγοντας πως αφ’ ενός μεν το πρώτο μας μέλημα είναι η απελευθέρωσή τους και αφ’ ετέρου δε πως δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ αιχμάλωτο και κανέναν νεκρό ΑΔΙΚΑΙΩΤΟ!

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Συναγωνιστής απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων και η βραδιά έκλεισε ως είθισται με όλους τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να απαγγέλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. Για μια ακόμη φορά, παρά τον πόλεμο λάσπης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το γραφείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που ήθελε να ακούσει την μοναδική φωνή ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Ομιλία Ηλία Κασιδιάρη στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις  29-11-2013 , η Τ. Ο. Βορείων Προαστίων είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί πάρα πολλούς συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής καθώς και τον συναγωνιστή και βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

Στα κατάμεστα γραφεία μας , τον λόγο πήρε πρώτα ο συναγωνιστής Γ.Παπαγεωργίου ο οποίος απηύθυνε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό εκ μέρους όλων των  μελών της Τ. Ο. Ανατολικής Αττικής, ενώ προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να τιμήσουν την μνήμη των πεσόντων ηρώων της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ και  ΜΑΝΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΗ,  με τον συνεχή και αδιάλειπτο αγώνα τους και την ανελλιπή συμμετοχή τους στις δράσεις του κινήματος.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε μια ενδελεχή περίληψη των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων  μίλησε για την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε  μπροστά σε πάνω από χίλιους ενθουσιώδεις συναγωνιστές της Μακεδονίας μας. Τόνισε την απαραίτητη παρουσία όλων μας στις 7-12 στον Άρειο Πάγο, όπου έχουμε τις άδικες πολιτικές διώξεις των βουλευτών μας Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα, οι οποίες έχουν βασιστεί, όπως όλες οι προηγούμενες, σε χαλκευμένα στοιχεία και σκευωρίες απείρου κάλλους.

Το σύστημα το οποίο παραπαίει και τρέμει την ανερχόμενη δύναμη της Χρυσής Αυγής, παρ΄ όλα τα εμπόδια, τις απαγορεύσεις, τις ποινικοποιήσεις, τα στοχευμένα αντιρατσιστικά νομοσχέδια εναντίον των Ελλήνων και μόνο, βλέπει ότι χάνεται και κάνει σπασμωδικές και αδέξιες κινήσεις.

Οι εθνικιστές δεν λυγίζουν, παρά τον βρώμικο πόλεμο λάσπης, παρά τις διώξεις, παρά τις φυλακίσεις, παρά τις σφαίρες των τρομοκρατών που αφήνουν πίσω τους αθώα θύματα.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απάντησε στην  συνέχεια σε πολλές απορίες και ερωτήσεις των παρευρισκομένων, και δέχτηκε τις ευχές για την ημέρα των γενεθλίων του από όλους τους φίλους και τα μέλη της τοπικής. Την όμορφη βραδιά, που έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής,  τίμησε με την παρουσία της και η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία Μπαρμπαρούση στην Τ.Ο. Σαλαμίνας

Την Πέμπτη στις 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην τοπική οργάνωση Σαλαμίνος ομιλία , σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, από τον συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση Κώστα. Ο συναγωνιστής έκανε εκτενή αναφορά για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αναλύοντας διεξοδικά θέματα όπως: το κόψιμο της χρηματοδότησης του κινήματος , την άνανδρη δολοφονία των δύο νέων συναγωνιστών μας , καθώς επίσης και το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται εντός του κοινοβουλίου με την αντισυνταγματικότητα όλων των ψηφισμάτων λόγο των 297 βουλευτών και όχι των 300.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και πρέπει να δώσουμε το δυναμικό μας παρών αποδεικνύοντας στην πράξη την πίστη μας προς στο κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από τους υποστηρικτές της τοπικής. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου , ο οποίος τόνισε σε αυστηρούς τόνους , την σπουδαιότητα της εκδήλωσης στο Σύνταγμα , τονίζοντας ότι είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί. Η εκδήλωση έκλεισε ψάλλοντας σε στάση προσοχής τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Δράση της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Μεγάλη κινητοποίηση της Δυτικής Αττικής για δεύτερη συνεχή εβδομάδα στις περιοχές Πετρούπολη, Αιγάλεω και Χαϊδάρί. Οι άλλοτε κόκκινες γειτονιές μας υποδέχτηκαν με θέρμη και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους για τον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι Έλληνες Εθνικιστές.

Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση των Συναγωνιστών μας του Αρχηγού του Κινήματος Νικόλαου Μιχαλολιάκου,Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού,αλλά και την τιμωρία των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών των δύο άνανδρα εκτελεσθέντων συναγωνιστών μας Μάνου και Γιώργου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής Οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-peiraias-dutikh-attikhs#ixzz2mWQd2rBU

Exit mobile version