Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής στην Ελλάδα του Μνημονίου: Ουρές για μια σακούλα τρόφιμα – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής στην Ελλάδα του Μνημονίου: Ουρές για μια σακούλα τρόφιμα - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα του 2013, του μνημονίου και της τρόικα, οι Έλληνες στριμώχνονται κάνοντας ουρές με σηκωμένα χέρια για μια σακούλα με τρόφιμα. Αυτή τη φορά στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καλλιθέας απεγνωσμένοι συμπολίτες μας που πλήττονται από τις μνημονιακές  πολιτικές του ανθελληνικού καθεστώτος που εξουσιάζει την πατρίδα μας στριμώχτηκαν στην ουρά, σπρώχτηκαν, έβαλαν στην άκρη την αξιοπρέπειά τους για το «μαγικό χαρτάκι» προτεραιότητας που θα τους εξασφαλίσει λίγα τρόφιμα.

Αυτές τις εικόνες τις έχουμε ξαναδεί αλλά παραμένουν πάντα σοκαριστικές. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν περισσότερος απ’ όσος περίμεναν οι υπεύθυνοι οι οποίοι προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για μια σακούλα τρόφιμα γιατί πολύ απλά τα είχαν ανάγκη.

Σκηνές κατοχής αναβιώνουν καθημερινά στην Ελλάδα του μνημονίου, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια του εξαθλιωμένου Έλληνα ποδοπατιέται, όταν συρρέει σε διανομές τροφίμων για να εξασφαλίσει μια σακούλα με τρόφιμα. Για αυτές τις τραγικές εικόνες δεν είχαμε καμία αντίδραση από πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκους. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι μόνο οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής ενοχλούν το κράτος του μνημονίου.

Στις διανομές τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου πάντα υπάρχει οργάνωση και σε καμία περίπτωση δεν επικρατούν τέτοιες σκηνές γιατί πρώτιστο μέλημά μας είναι ο σεβασμός στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eikones-ntrophs-ellhnes-kanoun-oures-me-aplwmena-cheria-gia-mia-sakoula-tro#ixzz2mWdbfQOX

Exit mobile version