Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύριζα, Δημάρ και ΚΚΕ…πολιορκούν την πρωτομνημονιακή Κατσέλη

Σύριζα, Δημάρ και ΚΚΕ...πολιορκούν την πρωτομνημονιακή Κατσέλη

Συνέδριο έκανε το… κόμμα της πρωτομνημονιακής Κατσέλη (η «Κοινωνική Συμφωνία», αν δεν το έχετε ακουστά…), το 1ο (και τελευταίο του…) στο οποίο τόνισε «την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου προοδευτικού μετώπου ανατροπής, το οποίο θα αναλάβει την αναγέννηση της χώρας».

Προφανώς, η σύζυγος του Γεράσιμου Αρσένη, υπεύθυνη εκπόνησης του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ το 2009 (με το «λεφτά υπάρχουν») και υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση του Jeffrey (που έφερε το Μνημόνιο, το οποίο υπερψήφισε η Κατσέλη…), δηλώνει διαθέσιμη να συνεργαστεί με όποιο κόμμα της αριστεράς τη βάλει στους συνδυασμούς της και την κάνει βουλευτίνα (για να… σώσει τον τόπο).

Μέχρι πρότινος, εθεωρείτο σίγουρο ότι θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εν τω μεταξύ εμφανίστηκαν και έτεροι… μνηστήρες. Έτσι, στο Συνέδριό της, έδωσαν το… αγωνιστικό παρών εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ (ο γραμματέας της Κ.Ο. Ν. Βούτσης), αλλά και της ΔΗΜΑΡ (ο γραμματέας του… αποκόμματος Σ. Λυκούδης) και του ΚΚΕ ακόμα! Μεγάλο σουξέ η Κατσέλη!

(ΥΓ): Η οποία βεβαίως δεν πρόκειται να πάει χαμένη –αν και δεν εκπροσωπεί τίποτα και κανέναν- κι αν αναρωτιέστε γιατί δείτε με προσοχή τη φωτογραφία που σας παραθέτουμε και θα καταλάβετε.

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suriza-dhmar-kai-kke-poliorkoun-thn-prwtomnhmoniakh-katselh#ixzz2maXxzk2O

Exit mobile version