Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα, Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα, Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την προβολή με θέμα την συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πλατεία Συντάγματος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν όσα δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια της διαφθοράς. Μέσω του βίντεο αποδείχθηκε ότι δεκάδες χιλιάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί και έδωσαν δυναμικό παρόν στο κάλεσμα  συμπαράστασης του Κινήματος προς τους άδικα φυλακισμένους βουλευτές Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό αλλά και στον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο. καθώς και στην μνήμη των δυο συναγωνιστών μας Μανώλη Καπελώνη, και Γιώργο Φουντούλη.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 28-11-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γεώργιου Παπαγεωργίου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής αναφερόμενος στην πάγια τακτική της συγκυβέρνησης των επικίνδυνων, να νομοθετεί εν κρυπτώ, να παραβιάζει το Σύνταγμα, να ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και να συνεχίζει το καταστρεπτικό, για την Πατρίδα, έργο της. Τόνισε και αποσαφήνισε τη στάση και την κοινοβουλευτική συμπεριφορά των Συναγωνιστών και Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατά την διάρκεια της πρόσφατης ψηφοφορίας στη Βουλή που αφορούσε στην πρόταση του υπουργού που διαλύει τη Δημόσια Υγεία, Άδωνη Γεωργιάδη.

Είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι όσο η συγκυβέρνηση των ανίκανων συνεχίζει να στερεί από τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους Συναγωνιστές-Βουλευτές μας Χρήστο Παππά και Ιωάννη Λαγό, το νομοθετημένο και συνταγματικά κατοχυρωμένο πολιτικό τους δικαίωμα του μετέχειν, παρίστασθαι και ψηφίζειν στο ελληνικό Κοινοβούλιο, η Κ.Ο. του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος δεν πρόκειται να δώσει κοινοβουλευτικό άλλοθι σε καμία διαδικασία, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου!!!

Είναι συνεχή τα πλήγματα που δέχεται ο ελληνικός λαός από αυτό τον συρφετό των αρνησιπάτριδων πολιτικάντηδων, ξεκινώντας από την κατάθεση του αντιρατσιστικού, ανθελληνικού νομοσχεδίου, μέχρι την πρόταση για την νομιμοποίηση του «συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης» που αφορά στα «ομόφυλα ζεύγη». Η ενορχηστρωμένη επίθεση στη δομή της ελληνικής οικογένειας με προφανή σκοπό την αποσάθρωσή της, η διάλυση του συνεκτικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας με στόχο την «χαλαρών ηθών συμβίωση», οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελληνική Φυλή εκεί που ονειρεύονται οι συμπλεγματικοί χαρτογιακάδες, στην υποταγή και αέναη εξάρτηση της Πατρίδας μας!!!

Χρέος λοιπόν όλων μας είναι στοιχηθούμε απέναντι στους έμμισθους απάτριδες που τρώνε τις σάρκες του Έθνους, άκαμπτοι, συμπαγείς και ανυποχώρητοι. ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Δράση της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Δύο τεράστια πανό αναρτήθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο.Δυτικής Αττικής,όταν οι ταγοί  της συγκυβέρνησης και τα τσιράκια τους σκύβουν το κεφάλι στους τοκογλύφους εμείς σηκώνουμε τα λάβαρα της Ιδέας,τασσόμαστε υπέρ των Ελλήνων και αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας και διεκδικούμε μια ελεύθερη  Ελλάδα.

ΜΑΝΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Πατρών

Χθες Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Ανδρέα Νικολακόπουλο με σκοπό την ενημέρωση των φίλων για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Ο ομιλητής έκανε μία εμπεριστατωμένη ιστορική αναδρομή στα σκοτεινά γεγονότα του Δεκέμβρη του 1944 και στον εμφύλιο που μας οδήγησαν οι συμμορίες των μπολσεβίκων.

Αναφέρθηκε στον δικό τους αγώνα που δίνουν οι πολιτικοί κρατούμενοι συναγωνιστές μας από τον Κορυδαλλό και έδωσε τη δική του ανάλυση στις πολιτικές εξελίξεις που έφερε η επιτυχημένη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος.

Ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος και στο τέλος δυνατά όπως πάντα, οι συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
Γούναρη 54
6948550798
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-dutikh-attikh#ixzz2mgX3AkkI

Exit mobile version