Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν τα όργανα: συνιστώσες-συμμορίες αναρχικών έδειραν αστυνομικούς στα Προπύλαια

Ενώ οι νταβατζήδες της ενημέρωσης σε συνεννόηση με την αντεθνική κυβέρνηση επιδιώκουν απεγνωσμένα -και ανεπιτυχώς- να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πως η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση», οι εγκληματικές συμμορίες που έχουν βρει καταφύγιο στο Σύριζα ή δρουν υπό την προστασία του ξεκίνησαν νωρίς σήμερα την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Με αφορμή το θάνατο Γρηγορόπουλου προ 5 ετών, οι συμμορίες της αριστεράς βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να επαναλάβουν σήμερα την εξαπόλυση της κόκκινης τρομοκρατίας, δίκην επετείου. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κουκουλοφόροι συμμορίτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Τροχαίας στα Προπύλαια. Οι αστυνομικοί χτυπήθηκαν από τον όχλο των συμμοριτών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των αστυνομικών βρισκόταν και ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών.

Βεβαίως καμία σύλληψη δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία ή από τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους. Θα ήταν άλλωστε παράλογο να στραφεί το αντεθνικό Κράτος κατά του μαρξιστικού παρακράτους. Τα παιδιά της μπουρζουαζίας απλώς παραφέρθηκαν λίγο, δεν είναι ανάγκη να δοθεί έκταση στον ξυλοδαρμό των αστυνομικών, ούτως ή άλλως αυτά τα παιδιά, είναι «κοινωνικοί αγωνιστές» δεν είναι δα και Χρυσαυγίτες!..

Αμφιβάλλει κανείς πως αν Χρυσαυγίτες είχαν προβεί σε παρόμοια ενέργεια θα είχαν ήδη συλληφθεί, ενώ θα κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση;

Άφαντος και ο «ευνομία παντού» Δένδιας: ο οποίος φαίνεται πως δραστηριοποιείται μόνο κατόπιν εντολών των υπερατλαντικών συμμάχων και αφεντικών και των γνωστών λόμπι των ΗΠΑ. Μια ακόμη μέρα ασυδοσίας ξημέρωσε, για τα γεγονότα της οποίας υπεύθυνη δεν θα είναι φυσικά η Χρυσή Αυγή αλλά το αντεθνικό Καθεστώς και οι παρακρατικοί του συμμορίτες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archisan-ta-organa-sunistwses-summories-anarchikwn-edeiran-astunomikous-sta#ixzz2mgzcxSl7

Exit mobile version