Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Τελικά οι ανακριτές στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μέλη της!

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί σήμερα άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου με το οποίο αναδεικνύει το νέο φιάσκο Δένδια και την παταγώδη κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου κατά της Χρυσής Αυγής.

Δεν μπορεί, πλάκα μας κάνουν! Τελικά βάζω στοίχημα ότι οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μέλη της! Γυρίζω πλευρό προσπαθώντας να βολευτώ μπας και δω καλύτερο όνειρο που θα μου πει τι συμβαίνει τελικά με αυτήν την περιβόητη εγκληματική, φασιστική, ναζιστική, παιδεραστική και ρακοσυλλεκτική οργάνωση. Πριν πέσω για ύπνο χθες το βράδυ τηλεφώνησα σε δύο – τρεις φίλους μου διαφημιστές για να μάθω εάν πίσω από όλη αυτή την τραγικά επικοινωνιακή καταιγίδα της κυβέρνησης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, είναι τελικά, έστω και προφυλακισμένος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Μήπως βρε αδερφέ έχει ανοίξει κανένα μπαούλο με δολάρια από τους άγνωστους χρηματοδότες του και πληρώνει καθημερινά τον Δένδια και τους λοιπούς συμμετέχοντες στον ορυμαγδό λαθών που γίνονται, προκειμένου να εισπράττει μόνο αυτός από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς άνοδο στη δημοφιλία του και να είναι το κόμμα του συνεχώς με αυξανόμενη δημοσκοπική τάση. Ένας διαφημιστής, λίγο «λούγκρα», γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας μου είπε: «Άρη, προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν τα ‘χω ξανά ζήσει αυτά». Τα είχε χαμένα η φουκαριάρα!

Για τις ίδιες κατηγορίες απολογήθηκαν εξ ‘αρχής έξι βουλευτές. Οι τρεις πρώτα και οι άλλοι τρεις μετά. Οι ανακριτές έκαναν το λάθος να διαβάασουν την δικογραφία ενδελεχώς που αφορούσε τους τρεις πρώτους. Διαπίστωσαν αυτά που διαπίστωσαν και μετά από ολονύχτια εξαντλητική ανάκριση τους άφησαν ελεύθερους.

Ήρθε ο Θεός ανάποδα! Τους κατακρεούργησαν τηλεοπτικά και τους πετσόκοψαν «προϊσταμενικά». Τα τηλέφωνα άναψαν και στις θέσεις των λέξεων μπήκαν τα… καντήλια!!! Μετά πήγαν να απολογηθούν οι άλλοι τρείς. Εκεί τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Σιγά μη καθόντουσαν οι ανακριτές να ανεχτούν τον Πρετεντέρη να τους βρίζει πατόκορφα. Σιγά μη καθόντουσαν να ακούσουν ξανά τις «ψαλμωδίες» από τους προϊσταμένους τους. Η συνέχεια από εδώ και πέρα είναι γνωστή.

Εγώ εν τω μεταξύ γυρίζω και ξανά γυρίζω πλευρό, για να βολευτώ γιατί χθες το πρωί έγιναν κι άλλα ωραία και σημαντικά. Ενώ το Σάββατο, αύριο δηλαδή, με τιμές και δόξες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μπούκουρας, Γερμενής και Ηλιόπουλος ετοιμαζόντουσαν να απολογηθούν για σχεδόν παρόμοια αδικήματα με τους προηγούμενους συναδέλφους τους, προφανώς επειδή το κατηγορητήριο είναι ελαφρώς, ελαφρύ, οι ιδιωκτικές αρχές απεφάσισαν να εισβάλλουν στα σπίτια τους ψάχνοντας να βρουν ελάχιστες ώρες πριν παρουσιαστούν στις ανακριτικές αρχές, έστω μια βίδα ή ένα μπουζί από κάποιο χαλασμένο ερπυστριοφόρο που θα «όργωνε» τη Λ. Αλεξάνδρας.

Τελικά, δυστυχώς για την «ορχήστρα» του σχεδίου πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής δεν βρέθηκαν εξαρτήματα αλλά άλλα πιο κραυγαλέα στοιχεία που «δένουν» πιο καλά τις κατηγορίες!

Φωτογραφικές μηχανές, κομπιούτερ, κούπες, πιρούνια, μαχαίρια και κατσαρόλες. Το ερώτημα πλέον που θα θέσουν οι ανακριτές είναι αμείλικτο; «Τι φωτογραφίζατε ρε; Γιατί τρώγατε; Μπρος μέσα κι εσείς!» Σιγά – σιγά νιώθω ότι αρχίζω και βολεύομαι στο στρώμα. Να και η απάντηση στο όνειρο που μπαίνουν από το ξεχασμένο παράθυρο του δωματίου μου μαζί με τον κρύο αέρα. «Οι ανακριτές είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό της» μου είπε μια φωνή με στεντόρειο ύφος.

Στο σκοτάδι ξεχώριζε τη γυαλάδα ενός λεβέντη δυο μέτρα. Μην ήταν ο Δένδιας; Συνεχίζω όμως να κοιμάμαι γιατί αν ξυπνήσω φοβάμαι πως θα συναντήσω το ποτάμι οργής που ήδη φούσκωνε και κατευθύνεται προς τη πίστα με την «ορχήστρα». Τότε να δείτε τι έχει να γίνει. Μάλλον δεν θα το αποφύγουμε. Κοντός ψαλμός. Μάιος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-telika-oi-anakrites-sthn-upothesh-ths-chrushs-aughs-ein#ixzz2mixah9Aa

Exit mobile version