Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κατηγορητήριο – μαϊμού δεν πείθει ούτε τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου

Το κατηγορητήριο - μαϊμού δεν πείθει ούτε τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου

Εκείνο το οποίο συζητά η πλειοψηφία των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου, το γεγονός δηλαδή ενός σαθρού και αστήρικτου κατηγορητηρίου εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εξέφρασε δημοσίως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καταψήφισε την εισήγηση της Επιτροπής για την άρση ασυλίας του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Ηλιόπουλου, πράξη που προκάλεσε τα σχόλια και τις επικρίσεις των προστατών της ψευτοδημοκρατίας. Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την θέση του, ο Π. Ρήγας δήλωσε το εξής: «δεν θέλω να δώσω άλλοθι στους Χρυσαυγίτες –ειδικώς δε για κατηγορίες που δεν ευσταθούν στο δικαστήριο- να μιλούν περί δήθεν οργανωμένου πολιτικού σχεδίου διώξεων εναντίον τους»!

Ομολογώντας όμως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πως οι κατηγορίες δεν ευσταθούν στο δικαστήριο, παραδέχεται εμμέσως εκείνο το οποίο χαρακτηρίζει ως «άλλοθι» των Χρυσαυγιτών, το γεγονός δηλαδή πως πρόκειται ακριβώς για οργανωμένο πολιτικό σχέδιο διώξεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

Η Χρυσή Αυγή είχε από την έναρξη της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της διακηρύξει με σθένος, πως οι κατηγορίες είναι γελοίες και η αλήθεια θα λάμψει στο Δικαστήριο. Τούτο άλλωστε το είχαν επισημάνει επιφανείς συνταγματολόγοι και ποινικολόγοι, οι οποίοι είχαν μάλιστα προειδοποιήσει τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά πως αν η υπόθεση δεν είναι δεμένη θα προκαλέσει την γελοιοποίηση της κυβέρνησης και την εκτίναξη της λαϊκής υποστήριξης προς τη Χρυσή Αυγή.

Πλέον ζούμε την χρονική περίοδο της αποκαθήλωσης των επίδοξων σταυρωτών της Χρυσής Αυγής. Κι όσο περισσότερο γελοιοποιούνται οι μετέχοντες στην συνταγματική εκτροπή, τόσο περισσότερο θα διαρρηγνύεται το μέτωπο του αντισυνταγματικού τόξου, στο οποίο συνασπίσθηκαν οι απατεώνες όλων των κομμάτων.

Άλλωστε πλησιάζει και η ώρα μιας δίκης αντίστροφης: των επίορκων που καταπάτησαν Σύνταγμα και Νόμους, κατέλυσαν το Πολίτευμα και εξαπέλυσαν παράνομες διώξεις κατά ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών του. Και αυτή η υπόθεση δεν θα χτιστεί με καταθέσεις ψευδομαρτύρων και φαντασιόπληκτων μαρξιστών: τα ενοχοποιητικά στοιχεία υπάρχουν ήδη και είναι ακλόνητα ή όπως οι ψευτοδημοκράτες αρέσκονται να λένε, «η υπόθεση είναι δεμένη» και δυστυχώς γι’ αυτούς είναι δεμένη από παντού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kathgorhthrio-maimou-den-peithei-oute-tous-bouleutes-tou-antisuntagmatik#ixzz2mkHWXWLU

Exit mobile version