Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο πρωί  ξεκινήσαμε από την όμορφη Πιερία κατακλυσμένοι από σκέψεις και συναισθήματα που σχετίζονται με την άδικη προφυλάκιση του αρχηγού και των δύο άλλων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με σκοπό, να παρευρεθούμε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση  του Σαββάτου στο Σύνταγμα με αίτημα την αποφυλάκιση των τριών βουλευτών! Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς την Αθήνα, καθώς και στο χώρο της συγκεντρώσεως μου δόθηκε η ευκαιρία συνομιλώντας με συναγωνιστές να διαπιστώσω ότι είναι γαλουχημένοι με πατροπαράδοτες αρχές και αξίες του Ελληνισμού ,που έχουν εκλείψει στην εποχή μας και έχουν αντικατασταθεί από το ευδαιμονιστικό πνεύμα μετατρέποντας τον Έλληνα πολίτη σε μαζάνθρωπο! Κοινή προσδοκία όλων είναι να απελευθερωθεί  η πατρίδα μας  από τους δυνάστες της που χρησιμοποιούν ως πιόνια τους εκάστοτε κυβερνώντες ,να υπάρξει πολιτική κάθαρση με έρευνα των πολιτικών σκανδάλων (π.χ. σκάνδαλο Χρηματιστηρίου, σκάνδαλο Siemens), καθώς και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στους εμπλεκόμενους  στα σκάνδαλα που θα συνοδεύεται από κατάσχεση του μέρους της περιουσίας τους που προήλθε από παράνομο πλουτισμό!! Επιπλέον ,καθ’οδόν προς την Αθήνα σταματήσαμε σε μνημεία ηρωισμού και αιώνιας ελληνικής δόξης (μνημείο του Αθανάσιου Διάκου στη Γέφυρα της Αλαμάνας, Θερμοπύλες) και μας δόθηκε η δυνατότητα να διαπιστώσουμε ,για μία ακόμη φορά, ότι για την απελευθέρωση και την υπεράσπιση των ΙΕΡΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, κάποιοι θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή! Γι’αυτό  ευχή όλων μας είναι οι νεοέλληνες να ξυπνήσουν από  τον πνευματικό τους λήθαργο  και να συστρατευτούν με το κίνημα του λαϊκού συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ενός κινήματος που υπερασπίζεται τα δίκαια και τα ιερά του Ελληνισμού!!! Όταν αφιχθήκαμε στο χώρο της συγκέντρωσης παρατηρήσαμε ,ότι είχε κατακλυστεί από συνέλληνες ,οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ομιλιών των βουλευτών και των άλλων στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  βροντοφώναζαν ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Ακόμη, η εντυπωσιακή εικόνα των αναμμένων πυρσών και  των ελληνικών  σημαιών που ανέμιζαν  δημιουργούσε απερίγραπτα συναισθήματα στους παρευρισκόμενους γι’αυτό θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας!! Συμπερασματικά η συγκέντρωση του Σαββάτου απέδειξε περίτρανα ότι οτιδήποτε και αν πράξει η καταρρέουσα συγκυβέρνηση  το  εθνικιστικό ποτάμι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ανακόπτεται και είναι τόσο ορμητικό που θα καταπνίξει στο διάβα του τους προσκυνημένους και τους επιβουλείς του έθνους μας!!

Ζήτω οι διωκόμενοι συναγωνιστές μας
Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ζήτω το ΕΘΝΟΣ
Ζήτω η ΕΛΛΑΣ

Σ.Λ.

Μνημόσυνο στη Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – Κυριακή 8/12, Βίλια Αττικής

Συναγωνιστές καλησπέρα. Όσο ψύχραιμα και αν βλέπει κανείς τα τεκταινόμενα του μνημονιακού κράτους με τις παράνομες συλλήψεις – φυλακίσεις και δημοσίους εξευτελισμούς των στελεχών της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα ποσοστά πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλά. Δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτή η πρεμούρα και το τρέμουλο που έχει πιάσει το αξεπέραστο δίδυμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Ευτυχώς για τη χώρα και δυστυχώς γι’ αυτούς που παριστάνουν το συνταγματικό τόξο….η Αυγή δεν αργεί και σίγουρα θα είναι Χρυσή.

Γ.Κ.

Πορεία στη Μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – Ν. Ηράκλειο, Δευτέρα 9/12 7 μ.μ.

Αρχηγέ μας ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, για την ονομαστική σου εορτή εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και άμεση απελευθέρωση από την τόσο άδικη προφυλάκιση όλων.

Χ.Ν.

Χαράς ευαγγέλια στο… τιμημένο ΚΚΕ. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο «πατερούλης» των λιμών

Μας προκάλεσε μεγάλη κατάπληξη το σκεπτικό της απόφασης της μη αποφυλάκισης του Αρχηγού! Οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες χρησιμοποίησαν δηλώσεις ή χειρονομίες (π.χ. χαιρετισμός στο δημοτικό συμβούλιο)  που κατά καιρούς έκανε  ο Αρχηγός για να αποδείξουν ότι για αυτούς τους λόγους είναι επικίνδυνος να αφεθεί ελεύθερος και οι οποίες κατά την κρίση τους θεωρούνται κίνδυνος για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!Εμείς έκπληκτοι διερωτόμαστε από πότε οι δηλώσεις  ενός ατόμου αποτελούν τεκμήριο ενοχής του;Βέβαια με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κάποιες ιδέες θα διώκονται ποινικά!!Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα για μία ακόμη φορά την αναλγησία της συγκυβέρνησης Σαμαράς και Βενιζέλου αποκαλύπτοντας ότι η δημοκρατία μας είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ!!

Αρχηγέ. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή. Κουράγιο. Η Πατρίδα σας χρειάζεται.

ΠΚ

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 24)

Παιδιά αφού δεν σας έχουν πάρει και τις κάμερες και μπορείτε να κάνετε ακόμα εκπομπή πάλι καλά να λέτε. Τα πιο δυνατά όπλα είναι η φωνή σας και η αγάπη σας για την Πατρίδα.
Σύντομα όλοι οι Έλληνες θα είναι δίπλα σας ενάντια στη χούντα των προδοτών που βιώνουμε καθημερινά. Χρόνια Πολλά στον Αρχηγό, Μιχαλολιάκο Νικόλαο από τα βάθη της ψυχής μου. Δεν ξέρω αν μπορεί να μεταβιβαστεί  άκου Αρχηγέ και άκου το καλά ξεφτίλισες το σύστημα για ακόμα μια φορά! Ζήτω η Ελλάδα!

Ν.Σ.

Αναβολή ενός μήνα στους βουλευτές μας – Ακόμα αναζητούνται τα… μυστικά υπερόπλα της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Άκου Αρχηγέ και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
και του χρόνου Πρωθυπουργός!

Π.Δ.

 

Με αφορμή την εορταστική εορτή του αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου εκφράζω τα χρόνια μου πολλά να είναι σιδερένιος με ηθικό ακμαίο και ψηλά το κεφάλι. Άλλωστε ο ίδιος έχει αποδείξει ότι έχει ηθικό πολύ περισσότερο απ’ότι έχουμε όλοι εμείς.Μας δίνει κουράγιο και δύναμη και εύχομαι, το συντομότερο δυνατό να αποφυλακιστεί μαζί με τους άλλους συναγωνιστές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κ.Α.

Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου παραδέχονται το αυτονόητο: Δεν “δένει” το γελοίο κατηγορητήριο! ΒΙΝΤΕΟ

Καλημέρα σε όλους καί όλες. Εύχομαι χρόνια πολλά στον Αρχηγό καί σε όλους όσους γιορτάζουν. Κρατήστε γερά τά κάστρα. Η Ελλάδα σας χρειάζεται,ο λαός σάς
χρειάζεται. Μάς κάνετε υπερήφανους καί μάς δίνετε κουράγιο. Από την μακρινή Αμερική,από τον υπερήφανο Νότο, σάς στέλνω τις ευχαριστίες μου για την προσφορά σας προς τήν Πατρίδα. Καλή Λευτεριά  καί μέ τήν Νίκη.

Βασιλική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-7-dekembriou-2013#ixzz2mkPZlQAZ

Exit mobile version