Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στον ανεπάγγελτο Κουτσούμπα για τις νέες αθλιότητές του

Μια απάντηση στον ανεπάγγελτο Κουτσούμπα για τις νέες αθλιότητές του

Ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νέος σταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, για μια ακόμη φορά πάτησε την γνωστή χιλιοειπωμένη κασέτα, αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Οι γνωστές βλακείες του νέου δερβέναγα του Περισσού για «εγκληματική ναζιστική οργάνωση», «τσιράκι του συστήματος», επαναλαμβάνονται μονότονα καταντώντας τον ουσιαστικά ακόμη πιο γελοίο απ΄ότι είναι.

Ας δούμε, όμως, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των ηλιθιοτήτων που ξερνάει ο τεμπελχανάς αυτός: Πέρα από την μηχανική επανάληψη των γνωστών χαρακτηρισμών για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το να μιλάει για επιθυμία διατήρησης του καπιταλιστικού συστήματος από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο παίζει στα δάχτυλα την καπιταλιστική διαχείριση των εργαζομένων στις δικές του επιχειρήσεις πάει πολύ. Απολύει αβέρτα υπαλλήλους του η κλίκα του Κουτσούμπα, με ρυθμούς που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε κεφαλαιοκράτης, αλλά αυτός παριστάνει τον αντικαπιταλιστή. Η μεγαλύτερη, όμως, «πατάτα» αφορά την «μη σιγουριά» του συγκεκριμένου μπολσεβίκου – λάτρη του Στάλιν για το αν ακολουθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ευρύτερα λαϊκά στρώματα».

Εντάξει, από έναν μη εργαζόμενο (με την ουσιαστική έννοια του όρου) ποτέ στη ζωή του, στον οποίο αν δείξουν ένα οικοδομικό μυστρί θα το περάσει για … σπάτουλα με την οποία κόβουν το παστίτσιο, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις να γνωρίζει τις διαθέσεις και τις προτιμήσεις των Ελλήνων Εργαζομένων.

Έτσι κι αλλιώς, το αντεθνικό και αντιλαϊκό αυτό κατασκεύασμα, το οποίο δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα επεκτατικά σχέδια της Ιμπεριαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης, έχει κόψει κάθε ψυχικό δεσμό με τους Έλληνες Εργαζόμενους, με επίκεντρο του ενδιαφέροντός του να είναι πλέον οι πακιστανοί, οι αφγανοί, οι μπαγκλαντεσιανοί κ.λ.π. Όσο για τις αθλιότητές του ότι είμαστε «τσιράκι του συστήματος» αναρωτιόμαστε: με τον Αρχηγό του Κινήματος και άλλους δύο Βουλευτές έγκλειστους, με τις «κατηγορίες» να βαραίνουν και άλλους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με όλο το σύστημα να κινείται με ανέντιμες και παράνομες μεθόδους εναντίον μας τι σόι «τσιράκι του συστήματος» είμαστε.

Οι «κατηγορίες» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ουσιαστικά αφορούν τις Ιδέες της και τις Πολιτικές της Θέσεις και όχι κάποια ποινική πράξη. Κάλλιστα θα μπορούσαν να ασκήσουν διώξεις και εναντίον του ΚΚΕ για την αντικοινοβουλευτική του στάση, η οποία συμπυκνώνεται στις έννοιες της «δικτατορίας του προλεταριάτου» και του «ταξικού πολέμου». Δεν πρόκειται να το κάνουν, όμως. 

Γιατί σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι στυγνοί καπιταλιστές του ΚΚΕ δεν αποτελούν τον παραμικρό κίνδυνο για το σύστημα – υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτό και αφήνουν στην ησυχία του το ιδεολογικό και πολιτικό αυτό απολίθωμα, να συμπληρώσει το πολιτικό πλαίσιο του καθεστώτος, λίγο πριν ψοφήσει οριστικά (μάλλον πριν τα 100 χρόνια ίδρυσης) και μας απαλλάξει από την συνεπέστατη προδοτική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-apanthsh-ston-anepaggelto-koutsoumpa-gia-tis-athliothtes-tou#ixzz2mmSVbx00

Exit mobile version