Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψευτολεονταρισμοί νεοδημοκρατών – Στόχος τους η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού

Ψευτολεονταρισμοί νεοδημοκρατών – Στόχος τους η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού

Πολύς ντόρος γίνεται σήμερα στα κανάλια γύρω από το θέμα της προτροπής των συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας προς τους βουλευτές της κυβέρνησης να «ρίξουν» την κυβέρνηση, καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό. Εκ των πρώτων θεμάτων μάλιστα στην επικαιρότητα είναι οι δήθεν αντιρρήσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και οι «βολές», όπως αναγράφουν οι καθεστωτικές εφημερίδες, εναντίον του Γ. Στουρνάρα. Υπό το πρίσμα αυτών των γεγονότων μάλιστα ανακοινώθηκε επισήμως και μετά τυμπανοκρουσιών η διαγραφή του υπευθύνου της ΔΑΚΕ, από την ΝΔ.

Φυσικά, όπως μπορούμε όλοι να καταλάβουμε, πρόκειται απλώς και μόνο για ένα θέατρο σκιών, προκειμένου να εξαπατηθεί ο Ελληνικός Λαός από την συγκυβέρνηση του μνημονίου. Εκτός αν υπάρχει κανείς αφελής που πραγματικά να πιστεύει ότι ξαφνικά απέκτησαν συνείδηση οι βουλευτές που ψήφισαν τρία συνεχόμενα μνημόνια, άλλους τόσους εφαρμοστικούς, πάμπολλα μεσοπρόθεσμα και άπειρα επαίσχυντα μέτρα, που οδήγησαν τους Έλληνες στο χείλος του γκρεμού.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει, βέβαια. Αυτό που ισχύει είναι ότι η κυβέρνηση έχει αφουγκραστεί την οργή που σιγοβράζει στην Ελληνική Κοινωνία. Έτσι ετοιμάζει ένα σχέδιο εκτόνωσης αυτής της οργής, προκειμένου να συνεχίσει την κυριαρχία της και το ξεπούλημα της χώρας. Όλοι οι έγκυροι αναλυτές μιλούν πλέον για ανασχηματισμό, δηλαδή για μία διαδικασία που στην ιστορία της μεταπολίτευσης έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για να ξεγελαστεί ο Λαός ότι δήθεν αλλάζουν τα πράγματα.

Αυτό που εκτιμάται ως επόμενη κίνηση της κυβέρνησης είναι η θυσία κάποιων υπουργών, προκειμένου να κατευναστεί η λαϊκή οργή. Κάτι σαν την Ιφιγένεια, δηλαδή. Δεν μπορούμε να ξέρουμε, βέβαια, ποια θα είναι η «Ιφιγένεια» του Σαμαρά, όμως αυτό που πολλοί αναλυτές θεωρούν ως πιο πιθανό είναι ότι ο ανασχηματισμός θα φέρει την «θυσία» του Στουρνάρα. Ήδη αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι διαρρέουν πολλές δήθεν προκλητικές «δηλώσεις» αξιωματούχων της τρόικας στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Επίσης ο εν λόγω υπουργός έχει γίνει ο κύριος «στόχος» των βουλευτών της ΝΔ.

Τι συνέπειες θα έχει, όμως, η απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα από την θέση του ΥΠΟΙΚ; Προφανώς και καμία, αφού πραγματικός υπουργός οικονομικών στην χώρα είναι ο Τόμσεν, ο Ράιχενμπαχ και η παρέα του, με κεντρική επιλογή Σαμαρά. Η μόνη πραγματική συνέπεια που θα υπάρχει από την απομάκρυνση Στουρνάρα θα είναι οι «βουλευτάδες» της ΝΔ που μετά από τόσα μνημόνια που ψήφισαν θα λένε ότι «διώξανε τον μνημονιακό» και θα εμφανίζονται ως «ήρωες» στους ψηφοφόρους τους. Και έτσι ίσως πάρουν κανά ψηφαλάκι και η ΝΔ ξεκολλήσει από το 10% που βρίσκεται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν, βεβαίως, και άλλοι υποψήφιοι για αποχώρηση. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι εφόσον η Ελλάδα δεν είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος, δεν θα υπάρξει καμία πραγματική αλλαγή στην πολιτική, αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση για ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας.  Το βέβαιο είναι ότι όσο υπάρχει η κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ τίποτε τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Μονάχα με μία Εθνική Κυβέρνηση μπορεί να υπάρξει αυτή η βούληση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pseutoleontarismoi-neodhmokratwn-stochos-tous-h-ejapathsh-tou-ellhnikou-lao#ixzz2moKBLIXT

Exit mobile version