Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχετε ξεφτιλίσει Σύνταγμα και Κοινοβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Ελένη Ζαρούλια και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος τοποθετήθηκαν επί του νομοσχεδίου σχετικά με την Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2014.

Τοποθέτηση Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια

Συγκεκριμένα, η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τόνισε ότι ο λόγος που ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι σήμερα στη Βουλή και τα ποσοστά του συνεχώς ανεβαίνουν, είναι επειδή υπηρετεί την αλήθεια. Είναι η φωνή του λαού μέσα στη βουλή, στο ναό της Δημοκρατίας, όπως αρέσκονται οι «χουνταίοι» κρατούντες να αποκαλούν, ενώ αυτό το μέρος είναι ένας οίκος ενοχής και τίποτα παραπάνω.  Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είπε ψέματα, αλλά αντίθετα υπερασπίστηκε με όλες τις δυνάμεις τα δίκαια του ελληνικού έθνους. Αυτό ήταν αρκετό για τους καθεστωτικούς να φυλακίσουν τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους άλλους δύο Βουλευτές μας, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό.

Είναι αλήθεια ότι παραβιάζουν τους νόμους με πάσα ευκολία και συνεχώς φτιάχνουν καινούργιους, οι οποίοι αντιτίθενται στο Σύνταγμα της Ελλάδας. Επιμένουν να δηλώνουν δημοκράτες συμπεριφερόμενοι αντιδημοκρατικά. Πλείστα τα παραδείγματα, με το πλέον πρόσφατο αυτό της απαγόρευσης της προσέλευσης των νομίμως εκλεγμένων Βουλευτών μας να έρθουν να ασκήσουν τα βουλευτικά τους καθήκοντα, όπως ορίζει ο νόμος από το τρέχον Σύνταγμα βάσει του άρθρου 51, παράγραφος 2. Βάσει αυτού, με ρητή πρόβλεψη, οι Βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους ούτε καν τους πολίτες που τους ψήφισαν, αλλά το ίδιο το έθνος. Αυτό δεν το τηρούν. Είναι παράνομοι και κανείς δεν κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου γι’ αυτό το αίσχος. 

Ο λόγος που η κυβέρνηση βάπτισε ένα καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό κόμμα «εγκληματική οργάνωση» είναι επειδή στέκει εμπόδιο στα σχέδιά τους, επειδή μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην υποταγή του μνημονίου, επειδή η Χρυσή Αυγή βγάζει στη φόρα τα άπλυτά τους, ενημερώνοντας τους συμπατριώτες μας για τα δόλια σχέδιά τους. Γι’ αυτό το λόγο και η Συναγωνίστρια κατήγγειλε στον ελληνικό λαό ότι το Σάββατο που θα γίνει η ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό, η κυβέρνηση έχει σκοπό να βάλει και άλλους Βουλευτές μας στη φυλακή, για να είναι σίγουρη ότι τα άνομα σχέδιά τους θα περάσουν.

Το ίδιο το κράτος διεμήνυσε ότι δεν συντρέχει και κανένας σοβαρός λόγος για να παρευρεθούν οι παρανόμως κρατούμενοι Βουλευτές μας από τον Κορυδαλλό για να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν.

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος επισήμανε το γεγονός ότι η Βουλή συνεδριάζει και αποφασίζει με διακόσιους ενενήντα εφτά Βουλευτές και όχι με τριακόσιους, όπως ορίζει το Σύνταγμα. Ακόμη και σήμερα παραμένουν άδικα φυλακισμένοι, προφυλακιστέοι, τρεις Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς και ο Βουλευτής Β´ Πειραιά Ιωάννης Λαγός. Ενώ δεν έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων, δεν τους επιτρέπεται να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στην διαδικασία του Προϋπολογισμού. Αυτό παραποιεί τα αποτελέσματα και θέτει ζήτημα ακυρότητας της διαδικασίας.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου

Ο Συναγωνιστής πρόσθεσε ότι  ο προϋπολογισμός πάσχει και από έλλειψη σοβαρότητας, όσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας προϋπολογισμός κράτους ο οποίος από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη βρίσκεται κάτω από την αίρεση και την έγκριση της τρόικα και των ξένων τοκογλύφων. Η κυβέρνηση μιλάει για αύξηση φορολογικών εσόδων κατά 2.000.000.000 ευρώ, ενώ η τρόικα μιλάει για 1.000.000.000 ευρώ. Αυτές οι διαδικασίες θυμίζουν προτεκτοράτα, που τα υποτιθέμενα Κοινοβούλιά τους συζητάνε και αποφασίζουν και τελικά γίνεται αυτό που ορίζει ο τοποτηρητής της κατοχικής δύναμης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akuros-o-propologismos-sth-boulh-twn-297-binteo#ixzz2mova1hcp
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akuros-o-propologismos-sth-boulh-twn-297-binteo#ixzz2movIH6dm

Exit mobile version