Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά πόσο μεγάλη είναι η γραμμή που χωρίζει τον φόβο από την δειλία, τους τολμηρούς από τους δειλούς; Κάποιοι, όταν θα χρειαστεί να συγκρουστούν για τα ιδανικά τους, θα αλλάξουν-το λιγότερο-ιδανικά αν, δεν φθάσουν μέχρι την προδοσία.

Χρέος των Εθνικιστών δεν είναι να κρύβουν ότι ανήκουν σε έναν τιμημένο χώρο που έχει δώσει χιλιάδες νεκρούς και ήρωες και έναν Αρχηγό (χρόνια πολλά Αρχηγέ μας) που μας τονώνει το ηθικό μέσα από τη φυλακή αλλά να είμαστε περήφανοι για την ιδεολογία μας, να την υπερασπιζόμαστε παντού, στην δουλειά, στην παρέα, στους φίλους. Αν βάλουμε το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κοινό καλό, τότε δεν ανήκουμε σε αυτόν τον χώρο και ποτέ δεν θα έρθει η λευτεριά στην πατρίδα μας. Είναι τιμή μου που ο σύζυγός μου έχασε την δουλειά του, λόγω της εφημερίδας της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τόλμησε να έχει στο γραφείο του. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι τιμή μου να υπερασπίζομαι παντού τις παράνομες διώξεις και να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο, ακόμη και αν δεν προλάβω να το ζήσω… Τουλάχιστον θα έχω την ηθική δικαίωση πως θα έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην ανοικοδόμηση μιας δίκαιης πατρίδος για τους Ελληνες.

Α.Γ.Α.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης λίγο πριν φύγει για Αφγανιστάν!

Παρακολούθησα λίγο τα βρωμοκάναλα, και παρατήρησα ότι έχουν κόψει τα.. «ναζιστικό μόρφωμα …και τις άλλες αηδίες κλπ». Ξαφνικά γίναμε “κόμμα” και μάλιστα από “μεγαλοδημοσιογράφους”… Κάτι βλέπουν; Κάτι ξέρουν; Πάντως σαν να άρχισαν να μαζεύονται. Να δείτε που έναν μήνα πριν τις εκλογές θα κυκλοφορούν με ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ στο χέρι, και την “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” στο γραφείο για να έχουν να μας λένε “για-τα-χρόνια- τα-μαύρα-που-αντιστάθηκαν-στο-σύστημα!…. Μωρέ μέχρι και με τατουάζ τους βλέπω.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Ζήτω ο Αρχηγός

Ζήτω η νίκη

Βαγγέλης Θεσσαλονίκη

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι τούρκοι: Έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ συνοδεία πολεμικών πλοίων

Γεια σας, δεν είναι του χαρακτήρα μου να αλληλογραφώ με πολιτικές παρατάξεις, αλλά, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω για το πως κρίνει ο κόσμος όλα όσα γίνονται εις βάρος της χρυσής αυγής. Είμαι μόνιμος κάτοικος Σύρου και μητέρα δύο αγοριών 24 και 21 χρόνων αντίστοιχα. Θέλω να γνωρίζετε ότι ο κόσμος εδώ σας στηρίζει (άσχετα αν πηγαίνει σε συγκεντρώσεις ή όχι), και αυτό θα φανεί στις εκλογές. Σας χτυπούν γιατί σας φοβούνται και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Σαν μάνα θέλω να σας πω ότι δεν θα συγχωρήσω ποτέ όλους αυτούς που κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μου ( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ), αλλά ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν ήθελε να με κερδίσει όταν πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, θα έπρεπε να «φάει τα σίδερα » να φτιάξει κυβέρνηση και όχι να παραδώσει την εντολή αμέσως πίσω. Αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγεται «πούλημα». Το ΚΚΕ είναι πιστό στον ρόλο του και δεν θέλει να κυβερνήσει. Είστε η μόνη ελπίδα αυτού του τόπου και εύχομαι να τα καταφέρετε. Οι λαοί της Ευρώπης στρέφονται προς τον εθνικισμό. Η Σαουδική Αραβία απέλασε χιλιάδες μετανάστες. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει.’ Εχετε την στήριξή μου.

Με εκτίμηση Ε.Β.

Μνημόσυνο στη Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη – Κυριακή 8/12, Π. Ηράκλειο Αττικής

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΑΡΧΗΓΕ!

Αρχηγέ άνοιξε τσ΄αγκάλες…

αγκάλιασε μας κι από εκειά·

σφίξε μας, είμαστε οι στάλες…

στα μάτια σου απόψε τα υγρά.

Ανάβει ο βοριάς κι ο νοτιάς…

τ΄ αστέρια και η σελήνη·

εύχεται η θέση από καρδιάς…

μ΄ ανθρωποκεντρική ευθύνη.

Αρχηγέ άνοιξε τσ΄αγκάλες…

μια Νέα Σκέψη έχει φωλιάσει·

η Μοίρα ασπάζεται τις χάρες…

η Αλήθεια μας έχει προδικάσει.

Σ.Κ.

Συνεχείς δράσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Φέρνουν νέο Κώδικα Ιθαγένειας με τον οποίο θα δίνουν ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και έχουν πάει σε ελληνικό σχολείο.

1) Καμιά υποχρέωση δεν έχει η Πολιτεία να δώσει ιθαγένεια στα παιδί του παράνομου εισβολέα πολλοί από τους οποίους ερχόντουσαν με έγκυες γυναίκες για να γεννήσουν εδώ.

2) Η αθρόα χορήγηση ιθαγένειας από το καταρρέον καθεστώς της χούντας του Μνημονίου είναι πράξη αντισυνταγματική γιατί παραβιάζει την λαϊκή κυριαρχία που θεσπίζει το θεμελιώδες άρθρο 1 του Συντάγματος και ως εκ τούτου κάθε πράξη χορήγησης ιθαγένειας είναι παράνομη και όταν η ΧΑ αποκτήσει την πλειοψηφία θα πρέπει να τις ακυρώσει. Μόνο με δημοψήφισμα με το οποίο θα αποφαίνεται ο ελληνικός Λαός αν δέχεται να ενταχθούν στο εκλογικό σώμα και να γίνουν Έλληνες πολίτες τα παιδιά των λαθρομεταναστών θα υπάρχει εγκυρότης των χορηγήσεων ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες και στα παιδιά αυτών που γεννήθηκαν εδώ. Η Ελβετία που σέβεται τους πολίτες της έχει κάνει ουκ ολίγα δημοψηφίσματα για τα θέματα των αλλοδαπών. Τολμήστε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι λαθρομεταναστολάγνοι και κάντε δημοψήφισμα άθλιοι της συγκυβέρνησης για να δείτε αν ο Λαός εγκρίνει τις παράνομες μεθοδεύσεις σας.

Α.Ζ.

Φυλακίζουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να περάσουν αντεθνικά νομοσχέδια – ΒΙΝΤΕΟ

Ονομάζομαι Στέφανος Λ. και είμαι 25 ετών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και καταγωγή εκ Χανίων Κρήτης. Παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό την σκευωρία που έχει στηθεί τόσο από το πολιτικό, όσο και από το οικονομικό κατεστημένο εις βάρος του κόμματος της Χρυσής Αυγής και εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου τόσο στον Αρχηγό όσο και στους προφυλακισμένους βουλευτές. Οι διώξεις αυτές στερούνται οιασδήποτε νομικής είτε ηθικής στήριξης, προκαλώντας τουλάχιστον θυμηδία και στόχο έχουν το φυσικό και πολιτικό αφανισμό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κατόπιν τούτου θέτω εαυτόν ως απλό στρατιώτης του κινήματος είτε στο νομικό είτε στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος, όπου μπορώ να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, για τον τελικό στόχο της επικράτησης. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!

“Χρυσή Αυγή στις εκλογές και πάλι θα ψηφίσω,

τον κόσμο από την λασπουριά να τονε ξεβρομίσω”

Επειδή Κρήτη χωρίς μαντινάδα δεν γίνεται…

Σ.Λ.

Ψευτολεονταρισμοί νεοδημοκρατών – Στόχος τους η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού

Σήμερα Σάββατο (10-11 π.μ.) στην εκπομπή του Αϊβαλιώτη στο Αρτ παρουσία του δικηγόρου του κ. Παππά, έκανε ένα πείραμα ο Αϊβαλιώτης έχοντας βάλει έναν γνωστό του από τη Θεσσαλονίκη να του κάνει κλήση, ο οποίος κατάφερε και έκανε να εμφανιστεί στο κινητό του Αϊβαλιώτη ως νούμερο κλήσης αυτό των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Βουλή !!!! Ελέγξτε λοιπόν εάν έχετε κάνει κλήση σήμερα ανάμεσα στις 10-11 π.μ. στον Αϊβαλιώτη του Αρτ !!! Εάν το έκανε αυτό ο απλός ιδιώτης, ο Δένδιας και η συμμορία του τι μπορούν να κάνουν;;

Σ.Γ.

«Ρατσιστής» και εναντίον των ομοφυλοφίλων ο Τσε Γκεβάρα

Πρόταση να καταργηθεί το εγκληματικό σφυροδρέπανο, αυτό το αναχρονιστικό και ανατριχιαστικό σύμβολο που θυμίζει πόσοι κατακρεουργήθηκαν, πόσοι και με πόσο μίσος. “Έλληνας” έσφαξε Έλληνα κρατώντας το μισητό λάβαρο στα χέρια. Σύμβολο που αντικατέστησε κάθε έννοια Ελληνισμού. Χρησιμοποίησαν το εγκληματικό σύμβολο για να περάσουν τις σιωνιστικές διαθέσεις να εκμηδενίσουν το Ελληνικό ήθος. Οι Έλληνες παππούδες μας, διεύρυναν κάθε έννοια κυρίαρχη ανθρωποκεντρική, με μία τεράστια διαφορά από κάθε φιλοσοφική άποψη με κάθε άλλη φιλοσοφική θρησκευτική θεώρηση. Οι σοσια-ληστές (εάν τους ρωτήσεις να μεταφράσουν στα Ελληνικά τις λέξεις Σοσιαλισμός η Κομουνισμός δεν γνωρίζουν διότι εάν καταλάβουν θα ξαμολήσουν). Οι κουμουνιστές, έχουν όραμα το γέμισμα  αριστερής και δεξιάς τσέπης και μεσαίας και γενικά επιθυμούν λάφυρα χωρίς αγώνα, λίγη δουλειά, πολλά χρήματα και καμία κοινωνική ανταπόδοση.

Αρχίστε να προτάσσετε λοιπόν την κατάργηση του ηλίθιου ως εγκληματικού συμβόλου του σφυροδρέπανου.

Ε.Ε.

Κυκλοφορεί η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 24)

Ένας ανεξάρτητος παρατηρητής μπορεί να διαπιστώσει το εξής: Ενώ εδώ και δύο μήνες, ύστερα από την δολοφονία που καταδικάστηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έγινε από ένα συγκεκριμένο άτομο, γίναμε θεατές λυσσαλέων διώξεων των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με εφόδους στα σπίτια και στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Mετά την άνανδρη δολοφονία των δύο ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ και το σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου η αστυνομία δεν προέβηκε σε ανάλογες ενέργειες (δηλ. έρευνες σε συγκεκριμένα γνωστά σημεία ) για να βρει τους δράστες αν και είναι γνωστή η ιδεολογική ταυτότητά τους!!Η αστυνομία με κυβερνητικές εντολές λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά, προφανώς κατόπιν εντολών, κάτι που το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός και γι΄αυτό έχει στραφεί μαζικά προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!

Θεοφάνης Θ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-8-dekembriou-2013#ixzz2mqQ6bf24

Exit mobile version