Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πέραμα, Κέρκυρα, Αίγιο, Κοζάνη, Καστοριά

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πέραμα, Κέρκυρα, Αίγιο, Κοζάνη, Καστοριά

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την ομιλία του συναγωνιστή και μέλους της Κ.Ε. ΑπόστολουΓκλέτσου. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην άνοδο του εθνικιστικού κινήματος σε όλη την Ευρώπη, και ότι αυτό θα είναι και το τέλος των παγκοσμιοποιητών. Ο συναγωνιστής Γκλέτσος έκανε και αναφορά στο κύμα συμπαράστασης προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗαπό τους Ευρωπαίους εθνικιστές. 

Ο Εθνικισμός τόνισε ο συναγωνιστής είναι η μόνη ελπίδα για τους Ευρωπαϊκούς λαούς, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα Ευρωπαϊκά εθνικιστικά Κινήματα.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 4/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας συναγωνιστή Μπαρμπαρούση Κων/νο. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με εκτενή αναφορά στην συνεχιζόμενη παράνομη και άδικη προφυλάκιση της ηγεσίας του κινήματος μας καθώς και στον άδικο χαμό των συναγωνιστών μας από τους γνωστούς αναρχοαριστερούς παρακρατικούς κύκλους.

Στην συνέχεια έθιξε πληθώρα θεμάτων όπως το ”αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο , την ανέγερση τζαμιού , τα νέα μνημονιακά μέτρα που έρχονται , τον πόλεμο λάσπης εναντίον μας και την γενικότερη αναλγησία του κράτους εναντίον των συμπατριωτών μας.

Ο συναγωνιστής ολοκλήρωσε την ομιλία του με την επισήμανση ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει με συνέπεια τον πολιτικό της αγώνα μέχρι την τελική νίκη και την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Ακολούθησε ευρεία συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές μας που για άλλη μία φορά είχαν κατακλύσει τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στα γραφεία της Κέρκυρας

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα η εβδομαδιαία τακτική ομιλία με κυρίως θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Για ένα ακόμη απόγευμα είχαμε την χαρά να δούμε τα γραφεία μας γεμάτα απο πλήθος φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής που προσήλθαν  να ενημερωθούν για τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Στην ομιλία που ακολούθησε αναφερθήκαμε εκτενώς στις σπασμωδικές κινήσεις του καθεστώτος απέναντι στην συνεχώς αυξανόμενη  ενίσχυση του Κινήματος μας το οποίο δεν λυγίζει ούτε με τις πολιτικές διώξεις, ούτε με τις δολοφονίες αλλά αντιθέτως, μέρα με την ημέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.

Αναφερθήκαμε επίσης στις μέχρι τώρα δράσεις μας καθώς και σε αυτές που προγραμματίζουμε για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ψάλλοντας σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ενημερωτική δράση στο Αίγιο

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά του Αιγίου, από τα μέλη του μετώπου νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν φυλλάδια και φει βολαν σε όλα τα καταστήματα της οδού Μητροπόλεως, Βασ. Κωνσταντίνου, Κλ. Οικονόμου, Ερμού και στην περιοχή της λαϊκής αγοράς. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα, η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει, η αλήθεια θα νικήσει!

ΑΙΓΙΟ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης η ομιλία του συναγωνιστή  Λορίδα Φαίδωνα σχετικά με τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, όπου  συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα οικονομικά οφέλη της εκμετάλλευσης των  υδρογονανθράκων και των ορυκτών που βρίσκονται στο υπέδαφος της πατρίδας  μας. Επισημάνθηκαν η χάραξη της ΑΟΖ και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα  αυτής της κίνησης, η σύνδεση των εθνοκτόνων μνημονίων με τις ορέξεις των  ξένων εταιριών που θέλουν να βάλουν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο και  τέλος οι γεωστρατηγικοί συσχετισμοί που θα προκύψουν όταν μια πραγματικά  Ελληνική κυβέρνηση θέσει ως προτεραιότητα της την εξόρυξη πετρελαίου,  φυσικού αερίου και πολύτιμων μετάλλων για να καταστεί η χώρα μας  αυτάρκης σε μεγάλο βαθμό. Δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στα γραφεία  μας, παρακολούθησαν την ομιλία και συζήτησαν με τους συναγωνιστές για το  μείζον αυτό Εθνικό θέμα. Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τις  διώξεις του καθεστώτος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και έγινε ενημέρωση  για την πολυπληθή παρουσία συναγωνιστών από τη Δυτική Μακεδονία στην  ανοικτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα το περασμένο Σάββατο  30 Νοεμβρίου όπου μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες διαδηλώσαμε  εναντίον της παράνομης κράτησης του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου  και των Βουλευτών μας Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

ΚΟΖΑΝΗ:
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Ενημερωτική δράση στην Πτολεμαΐδα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2013, συναγωνιστές από  τους Πυρήνες Δράσης Εορδαίας και Καστοριάς πραγματοποίησαν ενημερωτικές  δράσεις στην Πτολεμαΐδα και την Καστοριά αντίστοιχα. Κλιμάκιο συναγωνιστών στην Εορδαία μοίρασε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής στην Πτολεμαΐδα. Στην Καστοριά κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασαν  εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και φέιγ βολάν στους πολίτες σε κεντρικούς  δρόμους της πόλης. Μοιράστηκαν φυλλάδια με τις φωτογραφίες των Αθάνατων συναγωνιστών μας  Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα από  την αριστερή τρομοκρατία. Σύντομα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου θα ανοίξουν και σε κεντρικό σημείο της Καστοριάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-perama-kastoria#ixzz2mroBhQ1a

Exit mobile version