Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άνανδρη επίθεση αναρχικών στον δικηγόρο κ. Σαράκη και στην οικογένειά του σε παιδότοπο

Άνανδρη επίθεση αναρχικών στον δικηγόρο κ. Σαράκη και στην οικογένειά του σε παιδότοπο

Ξεπέρασαν κάθε όριο δειλίας και ανανδρίας δεκάδες αναρχικοί που επιτέθηκαν στην οικογένεια του δικηγόρου κ. Σαράκη την ώρα που τα παιδιά του διασκέδαζαν σε χώρο αναψυχής.

Ο συνήγορος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχε αιτηθεί προ πολλού αστυνομική προστασία όμως ο Δένδιας του την αρνήθηκε. Αυτή την στιγμή ο κ. Σαράκης είναι καλά στην υγεία του και η επίθεση τελείωσε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ από το Μακελειό

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ – ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ Π. ΣΑΡΑΚΗ – ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ

Γύρω στις 19:05 δύο άγνωστα άτομα αποπειράθηκαν να χτυπήσουν, σε παιδότοπο γνωστού εμπορικού κέντρου της Αθήνας, τον ποινικολόγο Παύλο Σαράκη. Οι άγνωστοι τον αποκάλεσαν ναζί, φασίστα καθώς και τον απείλησαν. Εδώ και μερικές μέρες ο κ. Σαράκης έχει δεχτεί απειλές από αγνώστους μέσω του διαδικτύου με αναρτήσεις και βίντεο σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από την γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά, καθώς και από φίλους. Στο σημείο έχει σπεύσει η Άμεση Δράση. Θέτουμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ προ των ευθυνών του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anandrh-epithesh-anarchikwn-ston-dikhgoro-k.-sarakh-kai-sthn-oikogeneia-tou#ixzz2mvaP6rKo

Exit mobile version