Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτωπο Νεολαίας: Εκδήλωση για την ολοκλήρωση ενός Αγωνιστικού Έτους! ΒΙΝΤΕΟ

Τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, το Μέτωπο Νεολαίας πραγματοποίησε εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Ένα έτος δημιουργικό, πλήρες δραστηριοτήτων, αλλά και γεμάτο συγκινήσεις, που η νεολαία της Χρυσής Αυγής στάθηκε, για ακόμη μια φορά, η πρωτοπόρα δύναμη της εθνικής αντίστασης, δίνοντας όραμα και ελπίδα στην ελληνική κοινωνία, με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει η νεανική της καρδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των βουλευτών και Συναγωνιστών μας. Ωστόσο, παρά την προσπάθεια τους να παρευρεθούν κοντά μας, κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατον τελικά, λόγω έκτακτης ολομέλειας της βουλής, δίνοντας μια ακόμη μάχη με το διεφθαρμένο σύστημα, μέσα στο ίδιο το άνδρο της διαφθοράς του. Παρόλα αυτά, το μήνυμα τους μεταφέρθηκε σε εμάς, και δεν είναι άλλο από την αναγνώριση του ανιδιοτελή μας αγώνα και την παρότρυνση μας να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για ένα μέλλον δικαιότερο και αξιοκρατικό, έχοντας και τους ίδιους αρωγούς στον δύσκολο αγώνα μας. Άλλωστε, στη Χρυσή Αυγή, κάθε Συναγωνιστής είναι συνοδοιπόρος στη ζωή και συμπολεμιστής στη μάχη, με μοναδικό οδηγό την Πίστη στο μεγάλο μας Ιδανικό.

Έπειτα, ο κύκλος των ομιλών συνεχίστηκε με τρία μέλη του Μετώπου Νεολαίας να μεταφέρουν την δική τους ξεχωριστή εμπειρία στην οικογένεια της Χρυσής Αυγής, διατρανώνοντας, προς μεγάλη λύπη των εχθρών μας, πως το όφελος που αποκόμισαν δεν αναλύεται σε καμιά περίπτωση με όρους υλιστικών ανταλλαγμάτων, παρά μόνο με την ηθική ικανοποίηση που ενέχει η επιτέλεση του ιερού μας Χρέους. Η ζωή στο Κίνημα μοιάζει με μια διαδικασία συνεχούς μάθησης, πνευματικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, που δίνει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για την ανοικοδόμηση ενός νέου κόσμου, όπου το σύμβολο του Ελεύθερου και Μαχόμενου Ανθρώπου θα επικρατήσει έναντι κάθε παλαιάς, παθολογικής δομής, δίνοντας σάρκα και οστά στο μεγάλο μας όραμα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Συναγωνιστής Λύρης Αλέξανδρος, όπου αναφέρθηκε στο χρονικό της τραγικής δολοφονίας των αδερφών μας Γιώργου και Μάνου, αλλά και στην δειλία των ηθικών και φυσικών αυτουργών, τονίζοντας πως το αίμα των νεαρών Συναγωνιστών μας παραμένει νωπό, περιμένοντας εκείνη την μεγάλη στιγμή που οι ένοχοι θα τιμωρηθούν. Έως τότε, τα αθάνατα αδέλφια μας θα ζουν μέσα από εμάς, δυναμώνοντας την πίστη και τη θέληση μας, ενώ θα αποτελούν για πάντα φωτεινούς οδηγούς στη μάχη μας για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.

Ακολούθως, η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου μίλησε για την πρωτοφανή πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Κινήματος μας, σε μια ύστατη προσπάθεια του καταρρέοντος καθεστώτος να ανακόψει την ανοδική μας πορεία και καταξίωση στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Μάταια, όμως.  Εμείς, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο, την κατασυκοφάντηση και τις παράνομες πολιτικές διώξεις και φυλακίσεις, συνεχίζουμε με ένα ηθικό ακμαιότερο από ποτέ, και με όλη την υπερηφάνεια και τη δύναμη που πηγάζει από την πίστη μας, να βροντοφωνάζουμε ότι: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ». 

Τον κύκλο των ομιλών έκλεισε ο Συναγωνιστής και επικεφαλής του Μετώπου Νεολαίας Θεοδωρακάκης Λάζαρος, ο οποίος πραγματοποίησε μια ιστορική αναδρομή, αναφερόμενος στην επίσημη δημιουργία του Μετώπου Νεολαίας, αλλά και σε σημεία σταθμούς της δράσης και της λειτουργίας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας και διάρθρωσης του, ενώ κατέστησε σαφή τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος, από το να δίνει όλα εκείνα τα απαραίτητα πνευματικά μέσα, για τη δημιουργία δυναμικών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Για μια ελληνική νεολαία μαχητική και απροσκύνητη, που δεν θα επιτρέπει ποτέ και σε κανέναν, να αποφασίζει για εκείνη, χωρίς εκείνη. Αντίθετα, θα μάχεται αδιάκοπα για την πραγμάτωση των στόχων της, χωρίς να κάνει βήμα πίσω.

Το Μέτωπο Νεολαίας, είναι γέννημα της Χρυσής Αυγής, ευθύς εξαρχής από την στιγμή της δημιουργίας της, αποτελώντας αναπόσπαστο, οργανικό συστατικό της. Αποτελεί την δυναμικότερη έκφραση της, δίνοντας τον αγωνιστικό του παλμό στον υπέρτατο Εθνικό Αγώνα. Έτσι, λοιπόν, και εμείς, αψηφώντας τις όποιες αντιξοότητες, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας δυναμώσουν και να ατσαλώσουν το φρόνημα μας, δεχόμαστε την κάθε πρόκληση, στην οποία ανταπαντάμε με μεγαλύτερη μαχητικότητα και σθένος, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτοι στις αρχές και τις αξίες μας. Και προς πάσα κατεύθυνση που μας συκοφαντεί ή ελπίζει ότι θα κάμψει το υψηλό μας φρόνημα με βρώμικα παιχνίδια, διατρανώνουμε πως παραμένουμε, αμετανόητα, Πιστοί!  

Έπειτα, ακολούθησε συζήτηση επί των ομιλιών και των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους εμάς σε στάση προσοχής, να ψάλλουμε τον Ύμνο του Κινήματος μας.

 

Πηγή: antepithesi.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekdhlwsh-gia-thn-oloklhrwsh-enos-agwnistikou-etous#ixzz2mvdxf01P

Exit mobile version