Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Είμαι Ελληνίδα εθνικίστρια που επί 20 και πλέον έτη η ΝΔ με ψευδοδιλήμματα υφάρπαζε την ψήφο μου όπως και τόσων άλλων Ελλήνων εθνικιστών. ΟΧΙ ΠΙΑ! Η ψήφος στην ΧΑ αλλά και η δυναμική συμμετοχή σε όλες τις μαζικές εκδηλώσεις της είναι για μένα μονόδρομος και κολυμβήθρα εξαγνισμού από τις λάθος πολιτικές επιλογές του παρελθόντος. Το καθεστώς που έχουν εγκαθιδρύσει στην πατρίδα μας οι σφουγγοκωλάριοι των διεθνών τοκογλύφων συρρικνούται και σήπεται. Πριν τον επιθανάτιο ρόγχο του όμως εξαπολύει λυσσώδη επίθεση κατά του εθνικιστικού κινήματος. Είναι αυτό που πολύ σοφά αποτυπώνεται στη λαϊκή ρήση “ο γάιδαρος προτού ψοφήσει…” Μάταια όμως! Ο σπόρος του εθνικισμού έχει ήδη φυτρώσει. Και αυτό είναι νομοτελειακά μη αναστρέψιμο. Αφυπνίσατε την τόσο καθαρά αποτυπωμένη στο DNA του Έλληνα εθνική συνείδηση. Εσείς ανάψατε τη δάδα. Γίνατε «πυρπολητές ψυχών»! Σας ευχαριστώ θερμά! Μαζί σας δυναμικά μέχρι την τελική δικαίωση και τη λευτεριά της πατρίδας μας!

Ε.Λ. Iατρός.

Άνανδρη επίθεση αναρχικών στον δικηγόρο κ. Σαράκη και στην οικογένειά του σε παιδότοπο

Μέχρι πριν λίγο καιρό ακούγαμε από πλανημένους νεοδημοκράτες ότι ο Κ.Καραμανλής ήταν ο τελευταίος Έλληνας Πρωθυπουργός που λόγω συμφωνίας με τους Ρώσους για τον αγωγό Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη, έχασε τις εκλογές αφού οι Αμερικανοί δυσαρεστήθηκαν. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι πρόσφερε στην Ελλάδα μέχρι τώρα και αν είναι ένας εκ των κυρίων υπευθύνων της σημερινής τραγωδίας που ζούμε; Επί των ημερών του, 35 χρονος γνωστός μου είχε τοποθετηθεί σε νεοσύστατο οργανισμό αγνώστου σκοπού, που αριθμούσε 10 υπαλλήλους εκ των οποίων ο Πρόεδρος ήταν άνευ πτυχίων και προσόντων, έπαιρνε μισθό 5.000 μηνιαίως για να πίνει το καφέ του στην κεντρική πλατεία της πόλης και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι από 2.500 έκαστος για να ασχολούνται με τα περιβόλια τους, αφού αντικείμενο ο οργανισμός δεν είχε! Ας δούμε τι κάνει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός! Λέει σε όλα ΝΑΙ, εφαρμόζοντας την θατσερική σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική και προδίδει την χώρα του μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του, όπως ο κ.Κεφαλογιάννης, που είναι στην επιτροπή για την διαφάνεια σχετικά με την λίστα λαγκάρντ και η σύζυγός του είναι μέσα στη λίστα. Αυτοί οι προδότες που εχθές ψήφισαν τον προϋπολογισμό της εξαθλίωσης ακόμη κυβερνούν και διαλύουν ο,τι απόμεινε. Αυτοί τολμούν να μιλάνε για την ηθική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για εγκληματικές οργανώσεις και άλλα τέτοια φαιδρά. Ο καιρός όμως είναι κοντά πια! Ο Μάιος φαντάζει  πιο γλυκός μήνας όλων. Εκτός αν γίνουν εκλογές πιο νωρίς… Που αυτό το σενάριο φαντάζει ακόμη πιο ελκυστικό….

Α.Γ.Α.

Απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά λόγω… ιδεολογικών καταβολών!

Αν θέλουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα μας στην σωστή πορεία και την έξοδο μας από την μιζέρια την εξαθλίωση και την υποτέλεια, που καθοδηγείτε από τα ξένα κέντρα εξουσίας και τα συστημικά τους φερέφωνα, δεν έχουμε παρά να είμαστε συνεπείς στον αγώνα και πειθαρχημένοι. Η συσπείρωση γύρω από το κόμμα και τον Αρχηγό μας αποτελεί πρωταρχικό σημείο αναφοράς. Οι εντολές του αρχηγού μας πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα αποδεκτές από τους έχοντας την ικανότητα και το ψυχικό σθένος της διεκπεραίωσης αυτών. Άλλωστε η μέχρι τώρα απόλυτα επιτυχημένη πορεία του κόμματος αποδεικνύει περίτρανα πως το καράβι ετούτο έχει ΜΟΝΟ έναν καπετάνιο. ΤΟΝ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

Σ.Α.

Τον αποκλεισμό Χρυσής Αυγής από τις εκλογές προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας για να σώσουν τα τομάρια τους και τις μεγάλες καρέκλες της εξουσίας και όλα αυτά γίνονται γιατί οι εκλογές έρχονται… Η συγκυβέρνηση του μνημονίου έχει καταστρέψει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Η αριστερά υπερασπίζεται την μπαχαλοποίηση της χώρας! Με τι σθένος να σώσει την χώρα ο Τσίπρας, όταν ανέχεται, αν δεν δημιουργεί και προκαλεί όλες αυτές της αθλιότητες!  Αργοπεθαίνει το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χ.Π.

“Ευνομία παντού”: Νεκρός αστυνομικός από πυρά αλβανών κατσαπλιάδων

Με τον Μιχάλη Ταμήλο ανακαλύψαμε την τρικαλινή διάλεκτο και τη χυδαιολογία ενός ανθρώπου που μπέρδεψε την βούρτσα με την … και το περιστύλιο της Βουλής με τη στάνη, χωρίς να έχουμε τίποτα κακό με την στάνη! Είναι ο βουλευτής που δήλωσε ότι δεν θέλει να παρακολουθεί τις επιτροπές της Βουλής αν δεν πληρώνεται, παραπάνω από τις 18.000 που παίρνει. Αυτός ο κύριος, αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και βέβαια την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, γεγονότα που έχουν οδηγήσει στο θάνατο χιλιάδες συμπολίτες μας, τώρα έρχεται και με εμετικό τρόπο λέει ότι “οι πολίτες δεν διαθέτουν υπευθυνότητα”, και δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση του μαγκαλιού”. Μόνο που μετά γύρισε στην ζεστασιά της Βουλής και των χιλιάδων ευρώ που εισπράττει μηνιαίως για να εκπροσωπεί τους πολίτες του νομού Τρικάλων στην εθνική αντιπροσωπεία, φυσικά μέχρι τις επόμενες εκλογές που εύχομαι να μην αργήσουν για να εξηγηθεί το όνειρο σωστά στον Ταμήλο και στον κάθε Ταμήλο της πολιτικής μας ζωής. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Θ.Β.

Ρουάντα της Ευρώπης, η Ελλάδα του Σαμαρά – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-dekembriou-2013#ixzz2mvl4zVFM

Exit mobile version