Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Πύργος, Πειραιάς

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Πύργος, Πειραιάς

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα γραφεία της  Τ. Ο.  ΑΘΗΝΩΝ το απόγευμα του  Σαββάτου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον συναγωνιστή και μέλος της  Κ.Ε. Παύλο  Κτιστάκη  για το   “αντικομμουνιστικό” μνημόνιο που ήρθε προς ψήφιση το 2005 στο  Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.  Το εν λόγω μνημόνιο  καταδίκαζε  όλα τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων με αναμφισβήτητα στοιχεία,  τα  Ελληνικά πολιτικά κόμματα μηδενός εξαιρουμένου  που εκπροσωπούνταν στο  Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο καταψήφισαν το εν λόγω μνημόνιο.  Ανάμεσα σε αυτούς που καταψήφισαν το αντικομμουνιστικό μνημόνιο ήταν ο τότε ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και νυν  Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς, και ο τότε ευρωβουλευτής και  πρόεδρος του  ΛΑ.Ο.Σ.  Γιώργος  Καρατζαφέρης.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις  6 -12-2013, πραγματοποιήθηκε στα, ασφυκτικά γεμάτα,  γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων , ομιλία με θέμα την δράση και την προσφορά στο Έθνος των ηρωικών ΕΥΖΩΝΙΚΩΝ ΣΤΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μ. , με αφορμή την κατάργηση του Β Σώματος Στρατού από τους υπηρέτες  των μνημονίων , στον βωμό της εξοικονόμησης λίγων ευρώ…

Ο ομιλητής αναφέρθηκε σε όλους τους αιματοβαμμένους αγώνες του Ελληνικού Στρατού στους οποίους είχαν συμμετοχή τα Συντάγματα Ευζώνων, από τον ατυχή πόλεμο του 1897, τον Α και Β  Βαλκανικό πόλεμο, την Μικρασιατική  Εκστρατεία και το έπος του 1940. Αναφέρθηκε εκτενώς  στα κατορθώματα  ηρώων αξιωματικών  που έγραψαν  χρυσές σελίδες δόξης  διοικώντας ή  υπηρετώντας τα Συντάγματα Ευζώνων όπως ο Τχης Ιωάννης Βελισαρίου, ο Τχης  Ι.Βασιλούνης, ο Σχης Νικόλαος Πλαστήρας και άλλοι..Αναλύθηκε επίσης η δομή , η γεωγραφική προέλευση και η θέση των Ευζωνικών Συνταγμάτων μέσα στο οργανόγραμμα του Ελληνικού Στρατού, των αρχών του 20ου αιώνα.

Οι ενδοξότερες  σελίδες της νεώτερης Ελληνικής στρατιωτικής ιστορίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το αίμα των Ελλήνων Ευζώνων και αποτελούν μνημεία δόξης , αρετής και ανδρείας εσαεί  για την πατρίδα μας..Μάχες και νίκες όπως αυτές του Μπιζανίου, του υψώματος 1378, του Σκρα ντι Λένγκεν, του Αφιόν  Καραχιασάρ, του Εσκί Σεχίρ, της εκστρατείας προς Άγκυρα, του Τεπελενίου , του Αργυροκάστρου, της Πρεμετής , της Κλεισούρας  , ζυμώθηκαν με το αίμα χιλιάδων Ελλήνων Ευζώνων και κοσμούν σήμερα τις μαρμάρινες πλάκες στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη,το οποίο φυλάσσεται νυχθημερόν από Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς  θυμίζοντας σε όλους ότι το αίμα των προγόνων μας δεν ανταλλάσσεται με κανένα μνημόνιο και με εκπτώσεις στην μνήμη μας. Η ομιλία συνοδεύτηκε από προβολή φωτογραφιών , πορτρέτων , οπλισμού της εποχής και πολλών σκηνών από μάχες . Η ιστορική αναδρομή έκλεισε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής  και με ευχές για την ονομαστική εορτή του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία Χρήστου Ρήγα στα κατάμεστα γραφεία του Πύργου

Με την προσέλευση περισσοτέρων από 50 Συναγωνιστών, έγινε η ομιλία του μέλους της Κ.Ε. και υπευθύνου τομέα Δυτικής Ελλάδος, Χρήστου Ρήγα στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Ο Γραμματέας της Τοπικής, Νίκος Κωνσταντίνου, έκανε την έναρξη της εκδήλωσης αναφερόμενος στις πρόσφατες δράσεις στον νομό Ηλείας ενώ καλωσόρισε τον Χρήστο Ρήγα στην δεύτερη  επίσκεψή του στην πόλη μας – μετά και τα εγκαίνια του γραφείου, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Συναγωνιστής Ρήγας, αναφέρθηκε στη βιομηχανία διώξεων κατά των Εθνικιστών και όπως τόνισε, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ικανό να σταματήσει τον Αγώνα μας. Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν από τις παράνομες διώξεις και οι πολιτικές σκευωρίες θα καταρρεύσουν στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Χρήστος Ρήγας αναφέρθηκε επίσης στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, όπου η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει με αξιώσεις την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και κάλεσε σε ετοιμότητα τους υποστηρικτές και τα μέλη μας στην Ηλεία.

Ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με τους παριστάμενους και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως κάθε φορά με τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ομιλία με θέμα την γεωπολιτική τοποθέτηση των Πομάκων στη Θράκη

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 04-12-2013 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Νίκο Παπαδόπουλο, με θέμα “η γεωπολιτική τοποθέτηση των Πομάκων στη Θράκη”.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής για άλλη μια φορά από τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, δείχνοντας εμπράκτως την απαξίωσή τους στον βρώμικο πόλεμο που βιώνει το Κίνημά μας. Πρώτος πήρε το λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης, ευχαριστώντας όλους τους συναγωνιστές που ένωσαν την φωνή τους με τις φωνές όλων των Εθνικιστών στην συγκέντρωση  διαμαρτυρίας για τη άδικη φυλάκιση του Αρχηγού  και των συναγωνιστών μας, στο Σύνταγμα. Ως Θρακιώτες αισθανθήκαμε υπερήφανοι, δεν υπολογίσαμε ούτε την χιλιομετρική απόσταση, ούτε την κούραση, με μοναδικό στόχο να βρεθούμε πιο κοντά στον Αρχηγό μας και να απαιτήσουμε την άμεση αποφυλάκισή του, αυτού και των άλλων συναγωνιστών μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Τσουμαρέλης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ην ομιλία του λέγοντας ότι μέσω του θρακικού προβλήματος η Ελλάδα θα μπορούσε να καταστεί η ισχυρότερη περιφερειακή δύναμη στην περιοχή σε διπλωματικό, οικονομικό, στρατιωτικό, ενεργειακό αλλά και θρησκευτικό επίπεδο.

Αφού ανέλυσε το κάθε επίπεδο, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση των Αθηνών όχι μόνο δεν έχει αναγνωρίσει αυτόν τον καθαρά ελληνικό πληθυσμό, ο οποίος ζει την Ανατολική Θράκη και στην Ανατολική Ρωμυλία, αλλά τον έχει αφήσει στις διαθέσεις των Βουλγάρων και των Τούρκων, με ορατό τον κίνδυνο του πλήρους αφελληνισμού του. Οι απόγονοι των Αγριάνων θα πρέπει να αποκτήσουν και πάλι την συνείδηση των προγόνων τους, αυτή που κυλάει στο αίμα τους, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Στο τέλος, αφού εψάλη ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος, με όλους τους παριστάμενους σε στάση προσοχής, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : προβολή βίντεο με θέμα τις δράσεις του Κινήματός μας

Την Τετάρτη 27-11-2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο που αφορούσε τις δράσεις του Κινήματός μας.

Ο Γραμματέας της Τοπικής συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης ανέβηκε στο βήμα και ανέλυσε τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Κατόπιν αναφέρθηκε στη γείτονα χώρα, η οποία με τη λυσσαλέα προπαγάνδα της, έχει καταφέρει να φυτέψει την τουρκική συνείδηση στην μουσουλμανική μειονότητα. Ιδιαίτερες ευθύνες έχουν οι ελλαδικές κυβερνήσεις, που αδιαφορώντας για τα προβλήματα της ακριτικής Θράκης, μεθοδεύουν το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προβολή του βίντεο. Σε μόλις ένα χρόνο, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να δημιουργήσει μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο Έλληνας είναι Εθνικιστής και τα δίχως τέλος ψέματα από τα πουλημένα ΜΜΕ δεν τον αποθαρρύνουν.  Στο τέλος αφού εψάλη ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος, με όλους τους παριστάμενους σε στάση προσοχής, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του με μια επετειακή ιστορική αναδρομή στα σκοτεινά γεγονότα του Δεκέμβρη του 1944 και στην αναρχοκομμουνιστική ανταρσία που μας οδήγησαν οι συμμορίες των μπολσεβίκων, των κατσαπλιάδων, οι οποίοι μέχρι τότε κυριαρχούσαν μόνο δια της βίας, σφάζοντας όσους δεν ήταν κομμουνιστές ή αρνούνταν να ενταχθούν στις τάξεις του ΕΑΜ. Στην συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στα γεγονότα μέχρι την οριστική νίκη του Εθνικού Στρατού και στην εποποιΐα στον Γράμμο και στο Βίτσι, καθώς και στην μετέπειτα ιδεολογική κυριαρχία των ηττημένων, γεγονός που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ειδικά εις ό,τι αφορά το Κίνημά μας, εστιάζοντας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, με αίτημα την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΗΣΗ των συναγωνιστών, καθώς και στον συνακόλουθο τρόμο που προξένησε στο σάπιο πολιτικό σύστημα η έκταση κι ο παλμός της διαμαρτυρίας αυτής. Αναφέρθηκε και στην νέα προσπάθεια τρομοκράτησης των βουλευτών μας και των οικογενειών τους, με την εισβολή της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τους.Τέλος, μίλησε για τους έγκλειστους συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας στις φυλακές Κορυδαλλού, στα κάτεργα της δημοκρατίας που είναι καλή για κάθε μαρξιστικό σκουπίδι, αλλά εξοντωτική για τους Εθνικιστές. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφού εψάλη δυνατά ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Αναστάσιου Ναθαναηλίδη, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε αρχικά στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος. Αμέσως μετά έκανε λόγο για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αναδεικνύουν για μία ακόμη φορά την δυναμική του Κινήματός μας και εξηγούν απόλυτα τον πανικό του συστήματος που κατασκευάζει φήμες για δήθεν διαφωνίες στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης ότι ερμηνεύει και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του γ.γ. της Χρυσής Αυγής από το συμβούλιο εφετών. Στην συνέχεια ανέγνωσε την ετελευταία επιστολή του Αρχηγού μας από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τέλος, αναφέρθηκε στις επικείμενες δράσεις της Τοπικής μας, καθώς και στις προγραμματισμένες ομιλίες του Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία μας.

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, ο συναγωνιστής Τάσος Ναθαναηλίδης, αναφερόμενος κι αυτός στην απόφαση του συμβουλίου εφετών, καθώς και στην αποφυλάκιση του Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στην συνέχεια και με μεγάλη δόση χιούμορ, ανέφερε τον μοναδικό τομέα που το κλεφτοπασόκ έχει ακόμη την πρωτιά, που δεν είναι άλλος από τον τομέα των εργατοπατέρων των δημοσίων υπαλλήλων. Μετά αναφέρθηκε και στο προσκλητήριο του ροζ συνονθυλεύματος προς τους πασόκους που θα επιθυμούσαν να ξεπλυθούν από τις παλιές πασοκικές τους αμαρτίες, πρόσκληση που έγινε από τον εκπρόσωπο τύπου του Συριζα, Πάνο Σκουρλέτη.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία με θέμα την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα

Την Δευτέρα 02/12/2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων του Κινήματος.

Πριν αρχίσει  η ομιλία προβλήθηκαν στην οθόνη αποσπάσματα από την συγκέντρωση και μέρος από την ομιλία των βουλευτών. Ξεκινώντας την ομιλία ο γραμματέας της Τοπικής αναφέρθηκε στο τι σημαίνει για μας στη Χρυσή Αυγή η λέξη Συναγωνιστής. Για μας αυτή την στιγμή βρίσκονται παράνομα στη φυλακή, καταπατώντας το Σύνταγμα και την λαϊκή ετυμηγορία, τρία μέλη της οικογένειάς μας, τρία αδέρφια μας. Έτσι αισθάνεται κάθε εθνικιστής της Χρυσής Αυγής και θα παλέψουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά μέχρι να δικαιωθούμε.

Κατόπιν είπε για την απήχηση που είχε η συγκέντρωση τόσο στους πολιτικούς αντιπάλους όσο και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και δημοσιογράφους που στηρίζουν το σαθρό πολιτικό σύστημα που καταρρέει. Η απογοήτευση των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί και ήταν φανερή στα πρόσωπά τους όταν βγήκαν στα δελτία ειδήσεων για να σχολιάσουν την εκδήλωση.

Οι αρχές προσπάθησαν να εμποδίσουν την απρόσκοπτη έλευση των πολιτών κλείνοντας τα μέσα μεταφοράς που οδηγούσαν στο Σύνταγμα και ενώ απαγόρευσαν την πορεία της Χρυσής Αυγής άφησαν τους αναρχοκομουνιστές να πραγματοποιήσουν θλιβερές αντισυγκεντρώσεις και πορείες ελαχίστων ατόμων, μην μπορώντας να χωνέψουν ότι παρ’ όλες τις διώξεις και τις δολοφονίες η Χρυσή Αυγή παραμένει η μόνη ανερχόμενη πολιτική δύναμη που έχει απήχηση στο λαό και προασπίζει πραγματικά τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Συνεχείς δράσεις της Τ.Ο. Πειραιώς. Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Εκτενής δράση με ανάρτηση αεροπανό και διανομή μεγάλης ποσότητος εντύπου υλικού πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη την πόλη του Πειραιά, προς ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πολεμική του συστήματος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία πολεμική που ξεκίνησε με την λάσπη, εξελίχθηκε σε παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και κατέληξε στις σφαίρες των τρομοκρατών.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-trikala-lamia-kerkura-barda-purgos-pella-pieria#ixzz2mzmf4f00

Exit mobile version