Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ευνομία» και στο Π. Φάληρο: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών μετά από διάρρηξη

«Ευνομία» και στο Π. Φάληρο: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών μετά από διάρρηξη

Ενώ η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο για την Πατρίδα και την κοινωνία, η χώρα έχει παραδοθεί στο έλεος των εγκληματιών και ένοπλων συμμοριών, που δεν διστάζουν να πυροβολούν εναντίον αστυνομικών ακόμη και σε πολυσύχναστους δρόμους!

Νέο περιστατικό που έρχεται να «επιβεβαιώσει» το ανεκδιήγητο «ευνομία παντού» ενός ανίκανου και επικίνδυνου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, συνέβη πριν λίγο στο Παλαιό Φάληρο. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν να ελέγξουν περιστατικό διάρρηξης σε θέατρο του Πειραιά, κατόπιν τηλεφωνήματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Οι επιβαίνοντες ακινητοποίησαν το όχημα, αλλά μόλις οι αστυνομικοί προσέγγισαν για τον έλεγχο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να εμβολίσει τους μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ. Στο σημείο έπεσαν πυροβολισμοί, δίχως ευτυχώς να έχει αναφερθεί τραυματισμός αστυνομικού ή πολίτη.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την καταδίωξη και κάλεσαν ενισχύσεις, ενώ έχει εξαπολυθεί αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών.

Την ώρα λοιπόν που η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά επιχειρεί απεγνωσμένα να πείσει την κοινή γνώμη πως η Χρυσή Αυγή είναι “εγκληματική οργάνωση”, το έγκλημα κυριαρχεί σε όλη την ελληνική επικράτεια, με το Κράτος ανύπαρκτο και ανίκανο να προστατέψει τους πολίτες. Η ασφάλεια, όπως τόσα άλλα δημόσια αγαθά, είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο της πολιτικής και οικονομικής συμμορίας που εξουσιάζει την Πατρίδα και το Λαό μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eunomia-kai-sto-p.-falhro-purobolismoi-kata-astunomikwn-meta-apo-diarrhjh#ixzz2mzocMtZV

Exit mobile version