Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τιμή στον Ήρωα Αστυνομικό Ηλία Κωστένη! Βρώμικες διαρροές ΠΡΟ-ΠΟτζήδων αμαυρώνουν την μνήμη του

Τιμή στον Ήρωα Αστυνομικό Ηλία Κωστένη! Βρώμικες διαρροές ΠΡΟ-ΠΟτζήδων αμαυρώνουν την μνήμη του

Ένας ακόμα Έλληνας αστυνομικός, ο Ηλίας Κωστένης, έπεσε θύμα Αλβανών κακοποιών με καλάσνικοφ στο Βροντερό Φλωρίνης και μετά από τις πρώτες υποκριτικές ανακοινώσεις «θλίψης», «οδύνης» και «συμπόνιας» του αρμόδιου υπουργού και των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ!), ήρθε η ώρα του καταλογισμού ευθυνών.

Άραγε, ποιοι ευθύνονται για τη δολοφονία του; Θα μπορούσε να ζει σήμερα;

Η αστυνομία εξέδωσε μια ολιγόλογη ανακοίνωση, στην οποία δεν περιγράφει με λεπτομέρειες το περιστατικό. Ίσως, όχι τυχαία. Οι λεπτομέρειες, όμως, διέρρευσαν στον Τύπο και είναι οι εξής: Τρεις αστυνομικοί της Υπηρεσίας Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, είχαν καταγγελίες για Αλβανούς που έκλεβαν τα δίχτυα των ψαράδων της λίμνης κι έκαναν νυχτερινή περιπολία για τον εντοπισμό τους.

Κάποια στιγμή, είδαν μια καλύβα και θεώρησαν πιθανό να κρύβονται μέσα σ’ αυτήν οι κλέφτες. Δύο αστυνομικοί προχώρησαν προς την καλύβα ενώ ο τρίτος στάθηκε πίσω από ένα δέντρο για να τους παρέχει κάλυψη. Μπαίνοντας μέσα, είδαν δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε καλάσνικοφ. Υποχώρησαν, λοιπόν, έξω από την καλύβα για να καλυφθούν, αλλά ο οπλοφόρος πρόλαβε και άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 43χρονο αστυνομικό!

Συμπεράσματα:

1ον) Ακόμα και αυτοί οι αλβανοί κακοποιοί που έκλεβαν δίχτυα, ήταν εφοδιασμένοι με καλάσνικοφ! Αντίθετα, οι αστυνομικοί είναι εφοδιασμένοι με… νεροπίστολα (αν συγκρίνουμε τα ΜΡ-5 των 9mm με τα καλάσνικοφ).

2ον) Κυκλοφορεί στα ΜΜΕ από παράγοντες του ΠΡΟ-ΠΟ, όχι επισήμως αλλά ως «διαρροή», ότι ο φονευθείς αστυνομικός δεν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Προφανώς, για να μετατοπισθούν οι ευθύνες στον ίδιο τον Ήρωα! Δεν τολμούν να πουν όμως ότι ακόμα και αλεξίσφαιρο να φορούσε, τα καλάσνικοφ το διαπερνούν!

3ον) Το «ζουμί» στην υπόθεση είναι το εξής: οι αστυνομικοί, οι οποίοι σίγουρα έκαναν τον έλεγχο με τα όπλα στα χέρια, είδαν αμέσως ότι ένας από τους φονιάδες κρατούσε καλάσνικοφ. Με αυτό και μόνο το δεδομένο, σε όλες τις χώρες του κόσμου οι αστυνομικοί θα πυροβολούσαν αμέσως και θα εξόντωναν τους κακοποιούς! Στη μεταπολιτευτική Ελλάδα του «προοδευτισμού», όμως, οι κανόνες εμπλοκής είναι τελείως διαφορετικοί:  ο αστυνομικός πρέπει πρώτα να δεχθεί τα πυρά του κακοποιού, κι αν επιζήσει να τα ανταποδώσει! Ε, λοιπόν, ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν επέζησε!

Φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του είναι οι δύο Αλβανοί. Ηθικοί αυτουργοί είναι οι πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου! Το αίμα του, στο λαιμό τους!

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει για ακόμα μια φορά τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ήρωα Έλληνα αστυνομικού που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, υπερασπιζόμενος την ασφάλεια της πατρίδας μας απέναντι σε πάνοπλους αλβανούς εγκληματίες εισβολείς. Απαιτούμε την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των μονάδων που αντιμετωπίζουν ασύμμετρη απειλή στα σύνορα της χώρας. Η διαφύλαξη των συνόρων και της ακεραιότητας της πατρίδας δεν είναι αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά κυρίως του Ελληνικού Στρατού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/timh-kai-doja-ston-hrwa-ellhna-astunomiko-hlia-kwstenh-poioi-euthunontai-gi#ixzz2mzpj2tSt

Exit mobile version