Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Kontra news: Οι γελοιότητες των ΜΜΕ ενισχύουν την Χρυσή Αυγή

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο της καθημερινής εφημερίδας “Kontra news”, με το οποίο καταδεικνύεται ο τραγέλαφος των… έγκυρων δελτίων ειδήσεων και των “έγκριτω픨δημοσιογράφων που παρουσιάζουν τα… νέα επιβαρυντικά στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής.

Ευτράπελα και σχόλια για όπλα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ… να μην μπορεί να γίνει κατανοητό ότι η υπερβολή έχει ακριβώς τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και πολλές φορές ίσως και να σκοτώνει. Πολιτικά εννοείται!

Ο Μανώλης Καψής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, -πλήρης αναμετάδοση των non papers των υπογείων του Μαξίμου-, σε έναν παροξυσμό σχολίων κατά της Χρυσής Αυγής, διατύπωσε καίρια ερωτήματα, καθώς έβλεπε τον Κασιδιάρη να εξασκείται στην σκοποβολή, εικόνα που του προκάλεσε (όπως είπε κι έδειξε να καταλάβουν οι τηλεθεατές του) έντονο προβληματισμό αλλά και αποτροπιασμό.

Η πολιτικά «διεισδυτική» του ματιά, στάθηκε πάνω στο όπλο που χρησιμοποίησε ο Κασιδιάρης. “Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο όπλο”, είπε. Και αναρωτήθηκε, γιατί ο Κασιδιάρης εκπαιδεύεται σε τέτοια όπλα! “Γιατί άραγε;”.

Πάλι προβλημάτισε το φανατικό κοινό του – ανάμεσα στο οποίο, πολλοί θα πουν «αϊ σιχτίρ» και θα το ρίξουν μονοκούκι Κασιδιάρη! Και μετά θα διερωτάται μαζί με όλους εμάς γιατί η Χρυσή Αυγή, αντί να «κατεβαίνει», «ανεβαίνει» δημοσκοπικά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kontra-news-oi-geloiothtes-twn-mme-enischuoun-thn-chrush-augh#ixzz2n0VWVSXN

Exit mobile version