Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ευνομία παντού»: Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το MEGA – Δίνει συνέντευξη ο Βενιζέλος

«Ευνομία παντού»: Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το MEGA – Δίνει συνέντευξη ο Βενιζέλος

Όλοι γνωρίζουμε πως οι Έλληνες πολίτες έχουν καταστεί έρμαια των εγκληματικών ομάδων που έχουν κατακλύσει το κέντρο των Αθηνών. Μόλις χθες είχαμε μάλιστα νεκρό αστυνομικό από τις σφαίρες αλβανών κατσαπλιάδων, ενώ δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αλβανός άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ μέσα στην Πλατεία Εξαρχείων. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η απουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν εμφανής.

Αυτή τη στιγμή, όμως, πάνοπλοι αστυνομικοί με mp5 έχουν περικυκλώσει το MEGAΟ λόγος είναι ότι ο πρόεδρος ενός κόμματος επιρροής της τάξεως του 3% δίνει συνέντευξη στον Πρετεντέρη. Την ίδια ώρα όπως κάθε Δευτέρα πραγματοποιείται η διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, στην παρουσιάζονται κάθε φορά βουλευτές, που εκφράζουν ένα και πλέον εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι όμως στερούνται της νόμιμης αστυνομικής προστασίας που δικαιούνται, λόγω της εμπάθειας του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. και της πολεμικής του αντεθνικού καθεστώτος.

Πέραν, όμως, όλων αυτών είναι εξόχως προκλητικό να διαθέτει ένας άνθρωπος με τόσο μικρή πολιτική επιρροή, τόσο μεγάλη αστυνομική προστασία, ώστε να περικυκλώνεται το MEGA, προκειμένου να δώσει μία συνέντευξη. Αλλά, βεβαίως, είναι τόσο «αγαπητός» από τον Λαό ο κ. Βενιζέλος που χρειάζεται ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι το MEGA. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eunomia-pantou-panoploi-astunomikoi-echoun-perikuklwsei-to-mega-dinei-sunen#ixzz2n1Iv7peD

Exit mobile version