Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ετοιμάζουν “νέο” ΠΑΣΟΚ: Ποιος θα πληρώσει τα χρέη του παλιού;

Ετοιμάζουν “νέο” ΠΑΣΟΚ: Ποιος θα πληρώσει τα χρέη του παλιού;

Έντονες είναι οι διεργασίες για την κηδεία του ΠΑΣΟΚ και την ανέγερση ενός νέου σχήματος της ληστρικής κεντροαριστεράς, αποτελούμενα από σαθρά υλικά κατεδαφίσεως της πρώην ΔΗΜΑΡ και του πρώην ΠΑΣΟΚ. Η κίνηση αυτή εδράζει τα κίνητρα της στην δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, η οποία άφησε το σύστημα χωρίς κεντροαριστερό δεκανίκι, φέρνοντας εγγύτερα την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και το τελικό ξεμπρόστιασμα του συστήματος ολάκερου.

Έτσι πολλοί από τους υπευθύνους της καταστροφής της χώρας μας «συνασπίστηκαν» σε μία νέα κίνηση, που δεν είχε καμία απήχηση στην Ελληνική Κοινωνία, αφού αν ρωτήσει κανείς το μέσο Έλληνα πως θα αισθανόταν για ένα νέο κόμμα Βενιζέλου – Σημίτη, αυτός μάλλον θα τους αποδοκίμαζε εντόνως. Όμως τα διάφορα μιντιακά συγκροτήματα και όμιλοι βλέπουν με πολύ καλό μάτι την επιστροφή αυτών που τους έχρισαν κυρίαρχους σε αυτό τον τόπο, σε βάρος των Ελλήνων και της κοινής λογικής. Ήδη εδώ και ένα μήνα τα κύρια άρθρα των εφημερίδων του Μπόμπολα και του Ψυχάρη περιστρέφονται γύρω από την προοπτική αυτής, ενός νέου κόμματος της κεντροαριστεράς, που θα έχει φτιαχτεί από παλιά διαπλεκόμενα υλικά.

Έτσι γίνεται κινητοποίηση για σήμερα από το βενιζελικό, το παπανδρεϊκό και το σημιτικό ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να γίνει συγκέντρωση με θέμα αυτό το νέο φορέα. Το στοίχημα είναι να ενωθούν το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ και να καταφέρουν να εκλέξουν έστω έναν ευρωβουλευτή, αφού από μόνες τους οι δύο παρατάξεις δεν φτάνουν με τίποτα το 4,5%, ασχέτως που οι στημένες δημοσκοπήσεις δίνουν φουσκωμένα ποσοστά στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει καμία έκπληξη αν στο εγγύς μέλλον η συγκεκριμένη κίνηση κάνει την εμφάνιση της και στις δημοσκοπήσεις με ποσοστά που θα αγγίζουν το… 18%. Θυμίζουμε ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων είχαν κάνει το ίδιο με την ΔΗΜΑΡ. Την εμφάνιζαν στο 18% και στην συνέχεια όταν είδαν ότι κανείς δεν «τσιμπάει» άρχισαν να ρίχνουν σιγά σιγά το ποσοστό της, μέχρι σήμερα που πλέον της δίνουν ορθά γύρω στο 1%.

Το πραγματικό ζητούμενο, βέβαια, και το μόνο που απασχολεί τους Έλληνες, σχετικά με το νέο αυτό κόμμα της κεντροαριστεράς είναι τι θα γίνουν τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό ψοφήσει και επισήμως. Τίποτε άλλο δεν τον νοιάζει τον μέσο Έλληνα, παρά να μην πληρώσει τις μίζες του Μαντέλη, τα κλεψιμέικα του Άκη και των λοιπών παλικαριών του ΠΑΣΟΚ. Ας πληρώσουν πρώτα τα χρέη τους και μετά ας κάνουν «Ελιές» και ό,τι άλλο θέλουνε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etoimazoun-neo-pasok-poios-tha-plhrwsei-ta-chreh-tou-paliou#ixzz2n1NEu0kQ

Exit mobile version