Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου και Χρήστου Παππά επιβεβαιώνουν τις απέλπιδες προσπάθειες αυτού του άθλιου συστήματος εξουσίας που βιώνουμε ως Έλληνες πολίτες, να κρατήσει μέσα στη φυλακή τους συναγωνιστές και να μην φουντώσει υποτίθεται  άλλο σε ποσοστά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Πιστεύω όμως ότι αυτή η πολιτική του συστήματος θα καταρρεύσει με πάταγο γρήγορα ή λιγότερο γρήγορα. Ο κόσμος είναι βαθύτατα θυμωμένος μ’αυτή την άθλια κυβέρνηση του μνημονίου. Τα πράγματα σίγουρα θα χειροτερέψουν την επόμενη χρονιά το 2014. Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις Ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου όπου η ψήφος παραδοσιακά είναι πολύ πιο χαλαρή αλλά επίσης θα θριαμβεύσει και στις Εθνικές εκλογές οποτεδήποτε και αν γίνουν αυτές. Θα χάσουν στην κυριολεξία τον ύπνο τους όλοι οι λακέδες της πλουτοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!!

Κ.Α.

Οι κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό της Marfin κυκλοφορούν ελεύθεροι

Διαβάσαμε στον έντυπο  και ηλεκτρονικό Τύπο -ομολογουμένως παίζοντας με τα όρια της ψυχικής και διανοητικής μας ακεραιότητας- για άλλη μια φορά μπαρούφες πυρηνικού βεληνεκούς και απίστευτης ρηχότητας που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι το σύστημα δεν είναι ικανό ούτε μια προβοκάτσια της προκοπής να στήσει. Αλήθεια, σε πόσο ηλίθιους αποδέκτες τέτοιων φληναφημάτων νομίζουν ότι απευθύνονται οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι γνωστού για τις αμαρτίες του εκδοτικού συγκροτήματος όταν γράφουν: ” ο τρόπος με τον οποίο κρατά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής το όπλο, μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία”; Μα εγώ νόμιζα πως κάθε Έλληνας που υπηρέτησε στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού οφείλει να έχει λάβει στρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έφεδρο καταδρομέα. Και αλήθεια, από πότε η νόμιμη άσκηση του ευγενούς και πανάρχαιου χόμπυ της σκοποβολής αποτελεί ποινικό αδίκημα; Από πότε αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο η άθληση (κάμψεις κτλ) μιας ομάδας ανθρώπων που ανήκουν σε ένα νόμιμο κόμμα; Από πότε οι σαπιοκοιλιές του προγάστορος πασοκικού Ντούτσε αποτελούν αισθητικό κριτήριο εντάξεως στο “συνταγματικό τόξο”; Οι άνθρωποι έχουν απολέσει κάθε αίσθηση μέτρου, κάθε ίχνος σοβαρότητος, πλέον δεν τηρούνται ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα. Στο τηλεοπτικό σταθμό  ΣΤΑΡ ο ανυποψίαστος (αν υπάρχει ακόμη τέτοιος)  τηλεθεατής βομβαρδίζεται κατά την έναρξη του δελτίου ειδήσεων με στομφώδεις προαναγγελίες συνταρακτικών αποκαλύψεων για την “φωτογραφία με το όπλο που σόκαρε την Ελλάδα” προκειμένου να πληροφορηθεί λίγο αργότερα από εμπειρογνώμονα στο ίδιο δελτίο(!) ότι το όπλο είναι απολύτως νόμιμο, χρησιμοποιείται ευρέως κατά το κυνήγι και την σκοποβολή αλλά -προσθέτει ο σχολιάζων ρεπόρτερ που δεν του άρεσε αυτή η πληροφορία- “ο Κασιδιάρης το διάλεξε μάλλον γιατί μοιάζει με Καλάσνικοφ”.(!!!).Δεν παρακολουθώ φυσικά τα δελτία ειδήσεων, έτυχε να δω αυτό που περιέγραψα από την σελίδα του ΣΤΑΡ στο διαδίκτυο όπου και υπάρχει ολόκληρο το δελτίο αναρτημένο. Χαίρομαι που η επιλογή μου να μη παρακολουθώ αυτά τα αυτοαποκαλούμενα δελτία ειδήσεων μέρα με την μέρα δικαιώνεται όλο και περισσότερο.

Ι.Α. Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες Έλληνες στην πορεία μνήμης για τους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Ένας ακόμη αστυνομικός νεκρός από τους χιλιάδες Έλληνες που έχουν δολοφονήσει με την ανοχή των Ελληνικών Κυβερνήσεων οι Αλβανοί εγκληματίες. Οι Έλληνες αριστεροί κυρίως του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λένε ότι δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί. Τους απαντάμε ότι στην πλειοψηφία τους είναι αυτοί που έχουν κάνει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα με θύματα Έλληνες πολίτες. Και για να μην ξεχνιόμαστε ο σημερινός πρωθυπουργός άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία το 1992 για ανθρωπιστικούς λόγους τους οποίους βιώνουμε καθημερινά, αφού ανοίγοντας την πόρτα σους Αλβανούς τελείωνε η οικογενειακή γαλήνη για τους Έλληνες. Κυριολεκτικά είχε ανοίξει την πόρτα του τρελλοκομείου.

Ι.Ε.

Μετά την παράνομη πολιτική δίωξη, ήρθε η αμοιβή: Το ευρωπαϊκό εβραϊκό συμβούλιο βράβευσε τον Σαμαρά!

Διάβασα τις προάλλες την ανακοίνωση-καταπέλτη που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κατά του τηλεπαρουσιαστή του mega και σχολιαστή στις εφημερίδες του ΔΟΛ “ΝΕΑ” και “ΒΗΜΑ” Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και κατά του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τους χαρακτηρισμούς και τις ειρωνείες τους εις βάρος του, σχετικά με την τοποθέτησή του στο ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων.

Δεν έχω σκοπό να τοποθετηθώ επί του κυρίου θέματος, επιθυμώ όμως να σχολιάσω αυτά που αναφέρει ο μητροπολίτης στην αρχή της απαντήσεώς του:

«Απαντώντας στις πολλαπλές ύβρεις και στις φασίζουσες προσωπικές και εμπαθείς επιθέσεις μερίδος των… ΜΜΕ και ειδικότερα του εκπροσώπου επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημητρίου Καρύδη, ο οποίος μας απεκάλεσε δημοσία «Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν», παρ’ ότι ως Πειραιώτης γνωρίζει καλώς ότι στον Πειραιά λειτουργούν απρόσκοπτα 15 Μασονικές Στοές, 40 άτυπα Μουσουλμανικά τεμένη, 2 Ρωμαιοκαθολικά Σχολεία, 2 Ρωμαιοκαθολικές Μονές, αίθουσες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των Πεντηκοστιανών και των Προτεσταντών Ευαγγελικών καθώς και ότι οι 4.000 μερίδες φαγητό ημερησίως που διανέμονται από τα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, διανέμονται αδιακρίτως σε κάθε συνάνθρωπο ευρισκόμενο σε ανάγκη χωρίς να εξετάζεται η θρησκεία του, η γλώσσα του, η φυλετική του καταγωγή ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο…».

Κατ’ αρχάς, παρατηρώ ότι ο μητροπολίτης με καμάρι αναφέρει ότι δεν εμποδίζει την απρόσκοπτη λειτουργία στην μητρόπολή του, μασονικών στοών, παρανόμων τζαμιών, αίθουσες συγκεντρώσεως Ιεχωβάδων και διαφόρων αιρετικών. Οι Χριστιανοί του Πειραιώς ας τον κρίνουν…

Έπειτα, επαίρεται ότι μοιράζει 4.000 μερίδες φαγητού ημερησίως, σε όλους αδιακρίτως τους έχοντες ανάγκη. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα γι’ αυτή την υπόθεση (από μια γνωστή μου), και γνωρίζω ότι τουλάχιστον οι 3.000 από τις 4.000 μερίδες διαμοιράζονται σε μουσουλμάνους (λαθρομετανάστες και μη) θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα στον μητροπολίτη: έχει εξετάσει ποτέ αν αυτοί οι «Ταλιμπάν» που ταΐζει με το υστέρημα των φτωχών Χριστιανών του Πειραιώς, βρίσκονται όντως σε ανάγκη; Διότι βοά ο Πειραιάς, ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς δουλεύουν και πληρώνονται, άρα δεν έχουν πραγματική ανάγκη από το φαγητό που τους προσφέρει, αλλά πάνε στα συσσίτια επειδή είναι… τζάμπα.

Ιουλία Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-10-dekembriou-2013#ixzz2n3UJUy2E

Exit mobile version