Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θίχτηκε ο «αδιάβαστος του μνημονίου» από τις αλήθειες της Χρυσής Αυγής για τους μεγαλοεργολάβους – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Εκτός ελέγχου και σε κατάσταση πανικού έχει οδηγήσει τη συγκυβέρνηση του μνημονίου το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, που, παρά τις άθλιες πολιτικές διώξεις, συνεχίζει αμείωτο. Χθες το βράδυ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μεγάλα οδικά έργα, τη διάταξη δηλαδή που θα δώσει τη δυνατότητα στα κομματικά ανδρείκελα να ξεπληρώσουν το χρέος τους προς τους εθνικούς υπερ-εργολάβους, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε το απαράδεκτο γεγονός της αύξησης των τελών των διοδίων και την ταυτόχρονη ευνοϊκή ρύθμιση που απαλλάσσει τους κλέφτες του «συνταγματικού τόξου» από την καταβολή αντιτίμου κατά την διέλευση τους από αυτά.

Επίσης, κατήγγειλε πως οι μεγαλοεργολάβοι, από τα ΜΜΕ που έχουν στην ιδιοκτησία τους, εξωραΐζουν το μνημόνιο και προβάλουν ως θετικό το ανύπαρκτο έργο της κυβέρνησης, την ίδια στιγμή που νυχθημερόν υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και χαρακτηρίζουν τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ως εγκληματική δράση. Τέλος, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος υπενθύμισε στον «αδιάβαστο» υπουργό Χρυσοχοΐδη πως άτομα σαν κι αυτόν είναι που έφεραν τη χώρα σε αυτό το έσχατο σημείο και που βύθισαν τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και την ανέχεια.

Οι τελευταίες του φράσεις δείχνουν να εξόργισαν τον Χρυχοχοΐδη, ο οποίος ζήτησε και έλαβε αμέσως μετά το λόγο για να προβεί σε μία πολιτικάντικη εισαγωγή, αναμασώντας τα περί εγκληματικής οργάνωσης για να καταλήξει στο ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη τη Χρυσή Αυγή. Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ο ίδιος και το κόμμα του -που σε λίγο θα διατηρηθεί στη ναφθαλίνη- ότι την απόφαση για το τι έχει ανάγκη η χώρα θα τη πάρει ο ίδιος ο λαός και πως αυτός θα μας δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε πολιτική κάθαρση, για να λογοδοτήσουν επιτέλους οι κάθε λογής Χρυχοχοΐδηδες που με το μνημόνιο έπνιξαν στο αίμα την Ελλάδα και που θέλουν με τα τζαμιά τους να ισλαμοποιήσουν τη χώρα.

Και η απάντησή μας στον αδιάβαστο υπουργό, δια στόματος Κουκούτση:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kubernhsh-sunechizei-ta-proklhtika-dwra-stous-megaloergolabous#ixzz2n4KhGJLX

Exit mobile version