Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ…

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝHΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ζούμε σε εποχές Παγκόσμιας Δικτατορίας! Έτσι λοιπόν διαβάσαμε σε γνωστή ιστοσελίδα το παρακάτω:

Jarboe αποκήρυξε τον Γ.Γερμενή!
Έχεις φίλους κάποιους που δεν γουστάρουμε; Θα σου ψήνουμε το ψάρι στα χείλη μέχρι να τους αποκηρύξεις!

«Φωτιές» άναψε η φωτογραφία της ροκ σταρ Jarboe με τον «Καιάδα» της Χρυσής Αυγής, την οποία ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο, ενόψει της συναυλίας της σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αναγκάζοντας τόσο το μαγαζί που θα την φιλοξενούσε όσο και την ίδια να βγάλουν… διευκρινιστικές ανακοινώσεις.

Η Jarboe, λοιπόν, την οποία γνωρίσαμε ως τη φωνή των Swans και αργότερα μέσα από δεκάδες guest συμμετοχές της σε σημαντικότατα συγκροτήματα όπως οι Neurosis, Oxbow και Lustmord ανακοινώνοντας την συναυλία της στο SIX D.O.G.S. στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται με Ελληνες φίλους της. Μόνο που οι φίλοι της ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας και η σύζυγός του.Το οποίο φυσικά δεν έχει τίποτε το μεμπτό

Οι γνωστοί προοδευτικοί ηθικολόγοι ανέλαβαν εργολαβικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το “κράξιμο” και η διοργανώτρια εταιρεία αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινιζόταν ότι η Jarboe ουδεμία σχέση έχει  με τις ακροδεξιές πεποιθήσεις του Καιάδα!

Κάτι ανάλογο έκανε  και η η Jarboe η οποία ανέφερε ότι προέρχεται από την εργατική τάξη και ότι η γνωριμία της με το ζεύγος Γερμενή δεν είχε καμία σχέση με την ιδεολογία τους. Το «κράξιμο», όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να αναγκαστεί να… επανέλθει μέσω Facebook και να γράψει το εξής: «Για να είμαι ξεκάθαρη είμαι αντίθετη στον φασισμό και στο ναζισμό»!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!

Ανακοίνωσε εξέδωσε, όμως και η support μπάντα Mani Deum, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους μας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι απόψε (την Κυριακή) θα παίξουμε μετα τη διαβεβαίωση της διοργάνωσης και της ίδιας της Jarboe ότι ουδεμία σχέση έχει με ακροδεξιές πεποιθήσεις. Οσοι μας γνωρίζετε ξέρετε πολύ καλά ποιοι είμαστε και τη θέση μας εναντίον του φασισμού».

Φυσικά όπως καταλάβατε γυρίσαμε στις εποχές εκδόσεως πολιτικών φρονημάτων, όπου πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να αποκυρήξεις τον “φασισμό” (δηλαδή ότι δεν αρέσει στο φασιστοσύστημα, στους αναρχοφασίστες, στους κόκκινους φασίστες, και πάνω από όλα στους φασίστες της Νέας Τάξης που κάνουν και το πραγματικό κουμάντο).

Ζούμε σε εποχές Παγκόσμιας Δικτατορίας που ο μόνος σκοπός είναι η σύνθλιψη των προσωπικοτήτων, των εθνών, και των οικογενειακών και φιλικών θεσμών. Όπως γίνοταν παλιά στη Σοβ. Ένωση που έπρεπε να καταδίδεις φίλους, συγγενείς, γονείς για το καλό του Κόμματος.Αυτή είναι η ΝΤΠ, και αυτή θα είναι το νέο Παγκόσμιο Κόμμα εάν το επιτρέψουμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Exit mobile version